Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zdran
24.4.13 10:47

Nic neplatit

Nic neplatit pokud to nemáte nařízeno soudně. Budete li pátrat dál získáte cenné informace od pána Davida Ondrejkoviče

• Citovat
  • Upravit
Rikin
24.4.13 12:09

také i já

****také i já naletěl, nejdříve mě volala nějaká slečna(nevím kde vzali na mě číslo)hezky mě oblbla s nějakou reklamou, a jestli si nechci přivydělat pár korun vlastně zdarma, no kdo by v dnešní době nechtěl, že? Prý že za dva dny mě zavolá jejich pracovník, ale on raději vovlal hned druhý den :lol: abych nevychladl a mlel co mě auto vydělá a kam nejčastěji jezdím, kolik ujedeu km atd.Pak se zmínil kolik mě vydělá reklama na zadním skle auta, pak v tom zašumělo a jen jsem slyšel 3390 a já myslel že je to za celé auto. Jenže vědět a myslet, to je rozdíl. O tom jsem se přesvědčil za chvíli, kdy mě řekl, že nabídky je hotová a já jim dlužím za práci vytvoření inzerátu. Myslel jsem, že mě omejou. Ještě tentýž den po zjištění co jsou zač, jsem smlouvu vypověděl, ale prý stejně to musím zaplatit. A dnes po jejich neúspěších mě kontaktovat přes různá tel. čísla, došel mejl od Intrum Justitia, že je to už 3890.Nedám ani vorla a raději půjdu do soudního sporu(pokud by nastal)Pokud nás bude více, kteří chtějí zabránit takovým dacanům okrádat poctivé lidi, tak napište. Rikin :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Jan Kalina
24.4.13 13:28
@Ritchie64 píše:
Zdravím včera mi přišel email od Intrum Justita že mam zaplatit 3950kč dnes jsem tam volal a docela nepřijemny mi sdělil že mam na to 14 dni jinak mam smulu ani o den vic bohužel jsem si naběhl společnosti bezreklamky a lituji toho že jsem to tady nečetl před tim než jsem je kontaktoval jsem id a beru 5400 škoda že nejsem poslalnec

Absolutne ziadne obavy. Pokial bola „zmluva“ uzatvorena telefonicky, tak na 99 percent vam okrem otravovania nic nehrozi. Intrum Justitia vam abslutne nic nemoze. Jedine, co moze, je posielat vam otravne a neprijemne reklamne letaky. Bez sudu nemozu absolutne nic a dobre to vedia. Iba sa spoliehaju, ze to neviete vy. Citajte pozorne vsetko
 http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…eklamky.html

• Citovat
  • Upravit
Vladimír ze Suché
24.4.13 16:40

Zdravím, přidal bych se k trestnímu oznámení pro podezření ze spáchání trestného činu podvodu a trestného činu vydírání, spáchané organizovanou zločineckou skupinou. Pokud ale vím, policie trestní oznámení zpravidla odkládá…

• Citovat
  • Upravit
Vladimír ze Suché
24.4.13 21:22

SPOLEČNĚ PROTI ŠMEJDŮM

Zdravím,
Prosím ty, co zde diskutují, A BYLI FIRMOU BEZREKLAMKY POŠKOZENÍ, aby se také připojili do skupiny na Facebooku

https://www.facebook.com/…02788975940/

• Citovat
  • Upravit
renata Šimečková
24.4.13 23:25

bezreklamky

Dobrý večer tak dnes mi to taky došlo Intrum Justita že mam zaplatit 3950kč přesně podle http://www. spolecna-obrana. estranky. cz/…eklamky. html jdu do boje šmejdi by se měli konečně zastavit. Koukám že ve stejný den nás to dostalo dost doufám že jdou všichni do boje. Mám dotaz nechápu proč policie trestní oznámení odkládá mě bylo řečeno že to začnou šetřit pokud podá každý trestní oznámení nejde to jen tak odložit vždyt nás jsou stovky lidí Renata

• Citovat
  • Upravit
nikolka2
24.4.13 23:48

No ja uz to pochopila

• Citovat
  • Upravit
jan kalina
25.4.13 08:41
@renata Šimečková píše:
Dobrý večer tak dnes mi to taky došlo Intrum Justita že mam zaplatit 3950kč přesně podle http://www. spolecna-obrana. estranky. cz/…eklamky. html jdu do boje šmejdi by se měli konečně zastavit. Koukám že ve stejný den nás to dostalo dost doufám že jdou všichni do boje. Mám dotaz nechápu proč policie trestní oznámení odkládá mě bylo řečeno že to začnou šetřit pokud podá každý trestní oznámení nejde to jen tak odložit vždyt nás jsou stovky lidí Renata

Bohuzial, pristup policie je, aky je. Kazdopripadne CIM VIAC trestnych oznameni bude, tym lepsie a je vyssia sanca, ze s tym darebna policia konecne zacne aj nieco robit.

• Citovat
  • Upravit
19787
25.4.13 09:17
@Jan kalina píše:
Bohuzial, pristup policie je, aky je.

Já to tuším. A pokusím se vysvětlit takhle:

Jsou si ti, kteří podávají trestní oznámení, jisti, že by Bezreklamky při civilním řízení před soudem proti nim neuspěly s důkazy, že uzavřeli s firmou Bezreklamky smlouvu?

Pokud si jsou jisti, že smlouvu neuzavřeli, ať pošlou odmítací dopis a další pokusy o mimosoudní vymáhání jednoduše ignorují. Upomínky (ať již zasílané poštou, e-mailem či telefonické upomínání), pokud nepřekročí určitou mez (např. pokud je v nich pouze upozornění, že v případě nereakce se upomínající obrátí na soud) nejsou vydíráním.

No, a pokud si jisti nejsou, že by Bezreklamky neuspěly s tvrzením že mají smlouvu, tak to přece není věc policie, aby to řešila.

Policie tu není od toho, aby vstupovala do soukromoprávních vztahů, kdykoliv si jedna ze stran není jista, že by uspěla před civilním soudem.

Trestní řízení je až poslední možnost, jak se domoci svých práv, pokud jiné možnosti nejsou.

http://dspace.k.utb.cz/…_2009_dp.pdf?…

Cituji:

Trestní právo má subsidiární charakter ve vztahu k ostatním odvětvím práva. Hovoříme o principu ultima ratio, jako nejzazším prostředku, kterým je prováděna právní regulace a sociální kontrola společnosti. Použití prostředků trestního práva (hmotného i procesního) totiž představuje nejzávažnější zásahy do práv jednotlivce, a proto musí být používány zdrženlivě pouze v případech, v nichž prostředky jiných právních odvětví (např. práva občanského a správního) selhávají nebo nejsou dostatečně efektivní.

Efektivnější je v tomto případě civilní řízení. Nejste-li si jisti, že před soudem uspějete v civilním řízení, v němž nesou Bezreklamky důkazní břemeno existence smlouvy, jak můžete chtít po policii, aby se hrnula do trestního řízení, v němž nese důkazní břemeno spáchání trestného činu?

Příspěvek upraven 25.04.13 v 10:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jan kalina
25.4.13 10:06
@eumedon píše:
Já to tuším. A pokusím se vysvětlit takhle:

Jsou si ti, kteří podávají trestní oznámení, jisti, že by Bezreklamky při civilním řízení před soudem proti nim neuspěly s důkazy, že uzavřeli s firmou Bezreklamky smlouvu?

Pokud si jsou jisti, že smlouvu neuzavřeli, ať pošlou odmítací dopis a další pokusy o mimosoudní vymáhání jednoduše ignorují. Upomínky (ať již zasílané poštou, e-mailem či telefonické upomínání), pokud nepřekročí určitou mez (např. pokud je v nich pouze upozornění, že v případě nereakce se upomínající obrátí na soud) nejsou vydíráním.

No, a pokud si jisti nejsou, že by Bezreklamky neuspěly s tvrzením že mají smlouvu, tak to přece není věc policie, aby to řešila.

Policie tu není od toho, aby vstupovala do soukromoprávních vztahů, kdykoliv si jedna ze stran není jista, že by uspěla před civilním soudem.

Trestní řízení je až poslední možnost, jak se domoci svých práv, pokud jiné možnosti nejsou.

http://dspace.k.utb.cz/…_2009_dp.pdf?…

Cituji:

Trestní právo má subsidiární charakter ve vztahu k ostatním odvětvím práva. Hovoříme o principu ultima ratio, jako nejzazším prostředku, kterým je prováděna právní regulace a sociální kontrola společnosti. Použití prostředků trestního práva (hmotného i procesního) totiž představuje nejzávažnější zásahy do práv jednotlivce, a proto musí být používány zdrženlivě pouze v případech, v nichž prostředky jiných právních odvětví (např. práva občanského a správního) selhávají nebo nejsou dostatečně efektivní.

Efektivnější je v tomto případě civilní řízení. Nejste-li si jisti že před soudem uspějete v civilním řízení, v němž nesou Bezreklamky důkazní břemeno existence smlouvy, jak můžete chtít po policii, aby se hrnula do trestního řízení, v němž nese důkazní břemeno spáchání trestného činu?

Ale preco to vo Svajciarsku podvodom je a protagonisti su pozatykani? Ako mi pan Ondrejkovic povedal, ze znienie zakona je tam take iste ako v Cechach.

• Citovat
  • Upravit
19787
25.4.13 10:08
@Jan kalina píše:
Ale preco to vo Svajciarsku podvodom je a protagonisti su pozatykani? Ako mi pan Ondrejkovic povedal, ze znienie zakona je tam take iste ako v Cechach.

Co je ve Švýcarsku podvodem? Kdo je tam pozatýkán?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jan kalina
25.4.13 10:34
@eumedon píše:
Co je ve Švýcarsku podvodem? Kdo je tam pozatýkán?

http://www.tyden.cz/…_135535.html?…

• Citovat
  • Upravit
jan kalina
25.4.13 10:34
  • Citovat
  • Upravit
19787
25.4.13 10:53
@Jan kalina píše:
http://www.tyden.cz/…_135535.html?…

No, ale to je jiná firma a jiný případ - Intercable nejsou Bezreklamky.

To, že je Franta, který vedl ve Švýcarsku podvodný katalog firem, ve Švýcarsku za mřížemi, přece neznamená, že Vojta, který má český inzertní portál, musí jít za mříže taky!

Čímž netvrdím, že v Česku nejsou pohříchu vymáhány podvodné pohledávky.

Ale právě proto, že v Česku jsou někdy ÚSPĚŠNĚ vymáhány dokonce i pohledávky, které byly orgány činnými v TŘ shledány podvodnými, nemá moc smysl bránit se trestním oznámením místo použití self-enforcementu.

Podívejte se na tenhle nález Ústavního soudu: http://kraken.slv.cz/…3%9AS3042/08

Ten vás přesvědčí, že nahrazovat self-enforcement trestním oznámením je totéž, jako jít s rakovinou za čajíčkářem. Prostě falešná naděje. Nástroje mají být používány k tomu, k čemu jsou určeny.

Ten člověk to u ÚS projel prostě proto, že místo odporu proti směnečnému platebnímu rozkazu podal trestní oznámení.

Trestní oznámení mohl podat potom, ale měl se především bránit prostředky civilního řízení. Ne, že bych s tím souhlasil, ale prostě to tak je. Nerozhodl jsem to já, rozhodli to tak ústavní soudci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jan Kalina
25.4.13 11:36
@eumedon píše:
No, ale to je jiná firma a jiný případ - Intercable nejsou Bezreklamky.

To, že je Franta, který vedl ve Švýcarsku podvodný katalog firem, ve Švýcarsku za mřížemi, přece neznamená, že Vojta, který má český inzertní portál, musí jít za mříže taky!

Čímž netvrdím, že v Česku nejsou pohříchu vymáhány podvodné pohledávky.

Neviem, ale Davida Ondrejkovica povazujem za dost fundovaneho cloveka, co sa katalogovych podvodov tyka, a ten odporucoval, ze ked chcu zlikvidovat Michala Maleho a jeho TopInternet, tak treba, aby tych trestnych oznameni, bolo co najviac. Vtedy je zrejme, ze sa jedna o systemovy proces klamania a nie je to iba pripad jedneho vola, co necita dobre zmluvu.
Sudy v Cechach maju bohuzial niekedy povest sudov v Nigerii, s tym sa nic neda robit. Ale aby sa to napravilo, tak treba proti tomu vytvorit tlak co najvacsi, preto sa obete podvodnikov maju spajat. Kazdy dlhy pochod sa zacina prvym krokom.
Ked zacala podvodna firma Prolux so svojimi zlocinmi, tak tiez vsetci Svetlane Glaserovej vraveli, ze je to marny boj. A vdaka jej, je Prolux zlikvidovany a ma na krku 5 milionovu pokutu.
Prolux okamzite zalozi firmu inu a vsetky imanie z povodnej na nu prevedie a vyhlasi insolventnost a nemusi platit nic. Nova firma s novym menom veselo dalej bude sirit podvody. A sme u jadra veci. Keby bolo proti tym gaunerom zacate trestne stihanie, tak v tom pokracovat nemozu. A to je hlavna chyba nasej nebojim sa to nazvat absurdnej justicie. Uz len fakt, ze ked zistite, ze na vas bol spachany podvod, NEMOZETE ako prvy zalovat spolocnost ktora na vas podvod urobila. Musite cakat, az kym vas podvodnici sudne nezazaluju a az potom reagovat. Ked je do pripadu zakomponovana rozhodcovska dolozka, tak je obrana pre bezneho cloveka, takmer nemozna.

Ale právě proto, že v Česku jsou někdy ÚSPĚŠNĚ vymáhány dokonce i pohledávky, které byly orgány činnými v TŘ shledány podvodnými, nemá moc smysl bránit se trestním oznámením místo použití self-enforcementu.

Podívejte se na tenhle nález Ústavního soudu: http://kraken.slv.cz/…3%9AS3042/08

Ten vás přesvědčí, že nahrazovat self-enforcement trestním oznámením je totéž, jako jít s rakovinou za čajíčkářem. Prostě falešná naděje. Nástroje mají být používány k tomu, k čemu jsou určeny.

Ten člověk to u ÚS projel prostě proto, že místo odporu proti směnečnému platebnímu rozkazu podal trestní oznámení.

Trestní oznámení mohl podat potom, ale měl se především bránit prostředky civilního řízení. Ne, že bych s tím souhlasil, ale prostě to tak je. Nerozhodl jsem to já, rozhodli to tak ústavní soudci.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová