Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lumas
28.5.13 12:07

hromadna zaloba bezreklamky

Taky jsem nachytany, pridavam se k zalobe na firmu bezreklamky

• Citovat
  • Upravit
David Ondrejkovič
28.5.13 12:11

Není k čemu

Není k čemu se přidávat - to za Vás nikdo jiný nevyřeší. Dodržujte návod: http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/…eklamky.html a hlavně jim nic neplaťte. Jsou to jen obyčejní podvodníci co to na vás zkoušejí.

• Citovat
  • Upravit
mary2829
28.5.13 19:58

Dnes mi došel platební rozkaz a PROSÍMMMM co dělat. Uzavřel jsem prý smlouvu po telefonu /to snad není ani možný, ne???/… I přítelkyni kamaráda dnes došel a je z plzně…víte někdo co a jak??? Mluvil jsem s nima s srpnu loni…prej zažalovali stovky lidí… Díky za radu, nemám na to jim to uhradit…

• Citovat
  • Upravit
David Ondrejkovič
28.5.13 19:59

Je to skutečně platební rozkaz od soudu?

KDO vám ten „platební rozkaz“ posílá? CO je v něm napsáno?

• Citovat
  • Upravit
19787
28.5.13 20:33
@mary2829 píše:
Dnes mi došel platební rozkaz a PROSÍMMMM co dělat. Uzavřel jsem prý smlouvu po telefonu /to snad není ani možný, ne???/… I přítelkyni kamaráda dnes došel a je z plzně…víte někdo co a jak??? Mluvil jsem s nima s srpnu loni…prej zažalovali stovky lidí… Díky za radu, nemám na to jim to uhradit…

Doplním otázku pana Ondrejkoviče: Došlo vám to v obálce se zeleným pruhem a je odesilatelem okresní soud? Je tam kulaté razítko okresního soudu?

Pokud je to skutečně platební rozkaz tak by to v něm mělo být zapsáno, co máte dělat:

• ve lhůtě 15 dnů zaplatit,
  • nebo v téže lhůtě podat odpor.

Pokud je to opravdu platební rozkaz, tak musíte reagovat do 15 dnů od doručení, jinak se stane exekučním titulem.

Podáte-li odpor, soud nařídí jednání (ve kterém např. zpochybníte, že během telefonického rozhovoru skutečně došlo k uzavžení smlouvy) a na něm by měl žalobce předložit důkazy, že smlouva byla uzavřena. Pokud tedy nestáhne žalobu.

Další otázka: Dostal jste předtím písemnou předžalobní výzvu? Pokud ne, neměl by soud žalujícímu přiznat příslušenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
29.5.13 11:13
@mary2829 píše:

Ospravedlnujem sa za paranoju, ale tento prispevok mi trochu smrdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
David Ondrejkovič
29.5.13 11:18
@Jan Kalina píše:
Ospravedlnujem sa za paranoju, ale tento prispevok mi trochu smrdi.

No možná je to taky paranoia, ale vzhledem k tomu, že doposud nemám žádnou reakci ani tady, ani na mailu, tak mně taky :-)

• Citovat
  • Upravit
28
29.5.13 11:25

Podobne aj tu
http://www.porada.sk/…ujme-sk.html#…
vsetci, co tvrdia, ze ich navstivili osobne, sa registrovali iba teraz. Ten pripad trva 4 roky ak by patrili medzi poskodenych, tak by na porade.sk neboli novacikmi Ale mozem sa mylit.
Na oslovenie aj reaguju, ale akonahle naberie komunikacia detailnejsi raz, uz sa odmlcia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
David Ondrejkovič
29.5.13 11:27

No tak to víš - při tom obrovském počtu poškozených stačí jeden takovýhle falešný panicky laděný příspěvek a už se ZADARMO sypou chechtáky…

• Citovat
  • Upravit
28
29.5.13 11:27
@david Ondrejkovič píše:
No možná je to taky paranoia, ale vzhledem k tomu, že doposud nemám žádnou reakci ani tady, ani na mailu, tak mně taky :-)

Nechcem sa hrat na Freuda, ale ak by sa dotycnemu stalo to, co pise, tak koncepcia prispevku by podla mna vyzerala inac. Teraz z toho trci take hrrrr, dopliest a vyvolat paniku. Ale opakujem, ak sa mylim, dotycnemu sa tu verejne ospravedlnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
29.5.13 13:36
@Jan Kalina píše:
Ospravedlnujem sa za paranoju, ale tento prispevok mi trochu smrdi.

Taky mne to napadlo. Napíšu to na plnou hubu: Buď je to absolutní pitomec, nebo někdo od Bezreklamek, kdo chtěl tímto způsobem postrašit ty, jimž Bezreklamky tvrdí, že s nimi mají smlouvu po telefonu.

Pokud by to byl ten, za koho se vydává a v hlavě mu jen trochu křesalo, tak bude komunikovat s těmi, koho prosí o radu.

Chtěl jsem počkat do večera, dát mu 1 den. Ale člověk vyděšený platebním rozkazem komunikuje svižněji, a to nemusí být žádný génius.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
29.5.13 15:59
@eumedon píše:
Taky mne to napadlo. Napíšu to na plnou hubu: Buď je to absolutní pitomec, nebo někdo od Bezreklamek, kdo chtěl tímto způsobem postrašit ty, jimž Bezreklamky tvrdí, že s nimi mají smlouvu po telefonu.

Pokud by to byl ten, za koho se vydává a v hlavě mu jen trochu křesalo, tak bude komunikovat s těmi, koho prosí o radu.

Chtěl jsem počkat do večera, dát mu 1 den. Ale člověk vyděšený platebním rozkazem komunikuje svižněji, a to nemusí být žádný génius.

Velmi vystizne napisane. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
30.5.13 13:30

Nas filuta s platobnym rozkazom

Uz tie blbiny pastol aj sem
http://byznys.ihned.cz/…lame-klienty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
30.5.13 13:46
@Jan Kalina píše:
Uz tie blbiny pastol aj sem
http://byznys.ihned.cz/…lame-klienty

Tak je to asi někdo od Bezreklamek. Asi nemají lepší nápad, jak dostat z těch „telefonických kunčoftů“ peníze. Asi si vyhodnotili, že se standardním postupem - předžalobní výzvou a skutečnou žalobou by asi neuspěli, tak to zkouší takhle…

No, pokud bych byl mezi postiženými, tak bych teď byl asi klidnější…
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
30.5.13 20:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie