Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosim vas co mi muzete napsat o bicornu kolik platite zalohy vy?
Od Bicornu jsem odešla, ještě před tím než mi začal dovávat energii. Zaplatila jsem jako pokutu jednu měsíční zálohu. Ale když jsem jim tam tenkrát telefonovala, tak paní byla milá, i když jsem u nich končila. Ale raději zůstanu u ČEZ kde si kdykoliv můžu zajít na pobočku.
Jestě prosim vas cez dodava elektrinu i plyn? Apobočku maji i v Brně? Jestě jednou moc děkuji za odpověd.
Dobry den, muzu se zeptat jakou mate zkusenost s dodavatelem energie Elimon?
Čez pobočky najdete myslím všude. Ale plyn nepoužívám, takže nemohu říct. Elimon neznám
Jsou to Gauneři!!U Eonu jsem celkově ročně platila 15-18000,–kč u Bicornu platím 38000,– a to mě říkali že budu platit o 5000,– méně!!Nakonec platí víc jak 20000,– ročně víc!!!RYCHLE OD NICH PRYČ!!!nAŠTĚSTÍ MĚ KONČÍ SMLOUVA A TAK V KLIDU PŘEJDU JINAM. A PERLIČKA!!SMLOUVU JSME UDĚLALI BEZ ZÁLOH JELIKOŽ JSEM NĚKOLIK MĚSÍCŮ V ROCE MIMO ČR. NEDÁVNO MI DOŠLO ŽE MUSÍM PLATIT 3200,– ZÁLOHY, ALE OPOMĚLI MI POSLAT SMLOUVU. JAKMILE JSEM TO ODMÍTLA TAK MĚ ZDĚLILI ŽE MĚ V PONDĚLÍ ODPOJÍ. SMLOUVU PORUŠIL BICORN, ALE JÁ NE!!!VŠAK UVIDÍ S KÝM MAJÍ TU ČEST. ZÍTRA TADY BUDOU MEDIA, NE JEN KVŮLI MĚ, ALE ABY TAK NAJIVNÍ LIDÉ JAKO JÁ SI DÁVALI POZOR NA TAKOVÉ FIRMY.
My jsme spokojeni, platíme stejné zálohy jako u EONu, který nám vracel přeplatek cca 5.000,–kč a BICORN nám vrací cca 15.000,–kč, takže naprostá spokojenost ale asi jsme vyjímka.
Bikorn je z počátku k vám milý a naslibuje hory a doly. Ale když chcete změnit dodavatele, chová se jako hyjena. Vyhrožuje různými pokutami až 5000 Kč. Přitom má své natištěné formuláře a o těch nikoho nneinformuje a pokud to na nich nemáte sepsáno, platíte i 6000 Kč pokuty. Nejsou vstřícní vám cokoliv sdělit.
@lili8 píše:
Ahoj holky, prosím vás, máte někdo zkušenost dodavatelem el.energie BICORN? Dnes u nás zvonili a ukecali mě. Doufám, že jse neudělala blbost.
Už ten způsob sjednání dodavatele je podle mne blbost. Dodavatele energií si vybírám podle srovnávací kalkulačky, ne, že čekám, kdo mi zazvoní u dveří!
A podepisuju zásadně smlouvu na dobu neurčitou. No tak dobrá, když na dobu určitou, tak se ptám, proč (například: Je tam fixace ceny). Pro tchána jsem vybral dodavatele, který fixoval cenu plynu do konce topné sezóny v době, kdy se čekalo zdražení. Navíc - tchán nechce často měnit dodavatele energií (což mi tehdy neřekl, nicméně - je spokojený, poněvadž i tak šetří).
Takže: Jestli chcete vědět, zda jste udělala blbost, odpovězte si na otázku: Proč právě Bicorn? Snad si odpovíte sama.
Od Bicornu odcházím k 27. 7. 2014 /končí mi smlouva/. Když začínali, ceny byly v celku přiznivé. Pak se přejmenovali a ceny dosti zvedli. Jdu k RWE.
@lili8 píše:
A jak se jmenují nyní? Díky za info
Jestli myslíte Bicorn, tak http://www.cenyenergie.cz/…ower-energy/
@eumedon píše:
Jestli myslíte Bicorn, tak http://www.cenyenergie.cz/…ower-energy/
jj Bicorn..DÍKY
Jak ste spokojena s Bicornem???