BICORN - máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Walldemar
10.1.13 10:47

Jak ste spokojena s Bicornem???

• Citovat
  • Upravit
Walldemar
10.1.13 10:50

Prosim vas co mi muzete napsat o bicornu kolik platite zalohy vy?

• Citovat
  • Upravit
170
10.1.13 16:14

Od Bicornu jsem odešla, ještě před tím než mi začal dovávat energii. Zaplatila jsem jako pokutu jednu měsíční zálohu. Ale když jsem jim tam tenkrát telefonovala, tak paní byla milá, i když jsem u nich končila. Ale raději zůstanu u ČEZ kde si kdykoliv můžu zajít na pobočku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Walldemar
10.1.13 18:26

Jestě prosim vas cez dodava elektrinu i plyn? Apobočku maji i v Brně? Jestě jednou moc děkuji za odpověd.

• Citovat
  • Upravit
Walldemar
10.1.13 18:38

Dobry den, muzu se zeptat jakou mate zkusenost s dodavatelem energie Elimon?

• Citovat
  • Upravit
170
11.1.13 12:35

Čez pobočky najdete myslím všude. Ale plyn nepoužívám, takže nemohu říct. Elimon neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.13 13:47

Kdo od Bicornu uteče ten vyhraje

Jsou to Gauneři!!U Eonu jsem celkově ročně platila 15-18000,–kč u Bicornu platím 38000,– a to mě říkali že budu platit o 5000,– méně!!Nakonec platí víc jak 20000,– ročně víc!!!RYCHLE OD NICH PRYČ!!!nAŠTĚSTÍ MĚ KONČÍ SMLOUVA A TAK V KLIDU PŘEJDU JINAM. A PERLIČKA!!SMLOUVU JSME UDĚLALI BEZ ZÁLOH JELIKOŽ JSEM NĚKOLIK MĚSÍCŮ V ROCE MIMO ČR. NEDÁVNO MI DOŠLO ŽE MUSÍM PLATIT 3200,– ZÁLOHY, ALE OPOMĚLI MI POSLAT SMLOUVU. JAKMILE JSEM TO ODMÍTLA TAK MĚ ZDĚLILI ŽE MĚ V PONDĚLÍ ODPOJÍ. SMLOUVU PORUŠIL BICORN, ALE JÁ NE!!!VŠAK UVIDÍ S KÝM MAJÍ TU ČEST. ZÍTRA TADY BUDOU MEDIA, NE JEN KVŮLI MĚ, ALE ABY TAK NAJIVNÍ LIDÉ JAKO JÁ SI DÁVALI POZOR NA TAKOVÉ FIRMY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JohnyzPasecu
31.7.13 18:18

BICORN

My jsme spokojeni, platíme stejné zálohy jako u EONu, který nám vracel přeplatek cca 5.000,–kč a BICORN nám vrací cca 15.000,–kč, takže naprostá spokojenost ale asi jsme vyjímka.

• Citovat
  • Upravit
2
23.3.14 17:45

Bikorn je z počátku k vám milý a naslibuje hory a doly. Ale když chcete změnit dodavatele, chová se jako hyjena. Vyhrožuje různými pokutami až 5000 Kč. Přitom má své natištěné formuláře a o těch nikoho nneinformuje a pokud to na nich nemáte sepsáno, platíte i 6000 Kč pokuty. Nejsou vstřícní vám cokoliv sdělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
23.3.14 20:04
@lili8 píše:
Ahoj holky, prosím vás, máte někdo zkušenost dodavatelem el.energie BICORN? Dnes u nás zvonili a ukecali mě. Doufám, že jse neudělala blbost.

Už ten způsob sjednání dodavatele je podle mne blbost. Dodavatele energií si vybírám podle srovnávací kalkulačky, ne, že čekám, kdo mi zazvoní u dveří!

A podepisuju zásadně smlouvu na dobu neurčitou. No tak dobrá, když na dobu určitou, tak se ptám, proč (například: Je tam fixace ceny). Pro tchána jsem vybral dodavatele, který fixoval cenu plynu do konce topné sezóny v době, kdy se čekalo zdražení. Navíc - tchán nechce často měnit dodavatele energií (což mi tehdy neřekl, nicméně - je spokojený, poněvadž i tak šetří).

Takže: Jestli chcete vědět, zda jste udělala blbost, odpovězte si na otázku: Proč právě Bicorn? Snad si odpovíte sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.6.14 17:44

Bicorn

Od Bicornu odcházím k 27. 7. 2014 /končí mi smlouva/. Když začínali, ceny byly v celku přiznivé. Pak se přejmenovali a ceny dosti zvedli. Jdu k RWE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
29.6.14 21:07

A jak se jmenují nyní? Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
29.6.14 21:26
@lili8 píše: