Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky,
není tu někdo, kdo chodí do Billy a nesbírá body na skleničky? Byla bych moc ráda, kdyby se někdo ozval ![]()
Vyměním třeba za body na plyšáky do Penny.
@martinka28 píše:
Ahojky holky,
není tu někdo, kdo chodí do Billy a nesbírá body na skleničky? Byla bych moc ráda, kdyby se někdo ozval
Vyměním třeba za body na plyšáky do Penny.
Ahoj, skleničky z Billy si můžeš vyměnit i za 700bodů z Billa karty. Já nějaké body mít určitě budu. A syn by zase rád plyšáka z Penny. ![]()
@Saffiraa jj, koukala jsem, že to jde i za těch 700 billa bodů, ale nevím jestli je tam mám ![]()
jinak skleničky bez bodů koupit nejdou, viď?
budu ráda, jestli se domluvíme na té výměně ![]()
Kouknu, jak vypadají, když se mi nebudou líbit, dám vědět
nakupuji tam denně.
@radkka jéé, to by bylo super
holkám se samozřejmě líbí, jen je viděly ![]()
@martinka28 píše:
@radkka jéé, to by bylo superholkám se samozřejmě líbí, jen je viděly
Já byla teď pryč, vůbec jsem nevěděla, že tam něco takového je, takže dneska kouknu. Mám doma už ty jejich hrnečky
Ale mám asi i dost bodů na kartě, takže myslím, že bych ti mohla něco poskytnout… Jestli to teda nekončí nějak brzy, abych stihla něco nasbírat. Jo a počet bodů na kartě je vidět vždy na účtence myslím ![]()
@martinka28 píše:
@Saffiraa jj, koukala jsem, že to jde i za těch 700 billa bodů, ale nevím jestli je tam mám
jinak skleničky bez bodů koupit nejdou, viď?
budu ráda, jestli se domluvíme na té výměně
Bez bodů to nejde. Já měla bodů dost, takže doma už máme Pluta a Mickeyho. Jinak dnes jsem byla v Bille na nákupu a měli tam jen pár skleniček, asi 2 druhy. To to zase bude hned pryč, jako hrnečky…
@radkka Jo, hrnky máme taky, jsou moc hezký
Kdyby se ti povedlo něco nasbírat nebo i přes tu kartu, kdyby se ti povedlo, tak budu moc a moc ráda.
Určitě bych ti poslala něco za odměnu ![]()
Body jsou vidět na konci účtenky, ale já si jí kolikrát nevezmu, tak pak vím prd ![]()
@Saffiraa Ani mi neříkej, to je moje noční můra..doteď to vidím, jak jsem se tam snažila vybrat nějaký ten hrnek. Nakonec jsem musela čekat ještě o ty prázdniny. Takže teď to bude stejné.
@martinka28 Já ti body klidně poskytnu. Skleničky už jsem nasyslila za body na kartě hned min. týden. Teď jsem se koukala, bodů mám v peněžence asi 13.