Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
Raduš.ka44 píše:
Dej jí na stůl kukuřičné křupky
nebo pohankove ![]()
Cappy píše:
Nevšimla jsem si, že by si budoucí švagrová kladla nějaké podmínky - co musí být na stole.Teoreticky to může být normální fajn ženská a vy tady z ní děláte harpyji.
Jsem přesvědčená, že kdyby si tuto diskuzi přečetla, na návštěvu nepřijde - proč taky
No, taky mám ten pocit, že zakladatelka chtěla být jen citlivá a pečlivá hostitelka, a že stejně hosté si nekladou požadavky - že tady z toho blbneme akorát my
![]()
Cappy a spol asi jste nepochopily, ale já právě chci švagrové mít co nabídnout a ne jí tlačit něco co nechce. Nebyla to legrace ani zesměšňování, teď jste se mě docela fest dotkly. Nejsem bezpáteřní m.cha ale chtěla jsem být dobrá hostitelka a potěšit, že jsem si o tom něco početla a nachystala něco i přímo pro ní.
LadyRebeka píše:
Cappy a spol asi jste nepochopily, ale já právě chci švagrové mít co nabídnout a ne jí tlačit něco co nechce. Nebyla to legrace ani zesměšňování, teď jste se mě docela fest dotkly. Nejsem bezpáteřní m.cha ale chtěla jsem být dobrá hostitelka a potěšit, že jsem si o tom něco početla a nachystala něco i přímo pro ní.
LadyR- vždyť se tě a švagrový Capy zastává. Právě píše, žes to tak nemyslela. ![]()
LadyRebeka, neměla jsem v úmyslu se tě dotknout, ale omlouvám se, pokud se mi to podařilo.
Přiznám se, že jsem z tvých příspěvků byla na vážkách. Jednu dobu mi připadlo hrozně milé, jak se snažíš, pak jsem tady zaregistrovala i nějaké předsudky, ale bylo to z velké části vyprovokováno komentáři od jiných uživatelek.
Přeji, ať návštěva proběhne v poklidu a ku spokojenosti všech.
Cappy vůbec jí nechci urážet, je to pro mě unikát člověk jako každý jiný, jsem jediná žena v rodině ze strany manžela, strašně se těším, že konečně nebudu na ty chlapy sama a chci ukázat švagrové, že jí respektuji i její životní styl a proto jsem chtěla něco co jí potěší. Já se omlouvám, že jsem tak vylítla, ale moje hrdost utrpěla, to víš hysterická matka
Promin přeju dobrou noc ![]()
andela píše:
OT - mě přijde hrozný, když někdo takhle blbne a že jen zdravě a bio … já bych chcípla hlady. prostě mám chuť n pečenej bůček, tak si ho dám .. mylim že nic se nemá přehánět.
Nevim jak v Cechach, ale Bio neznamena jenom ‚prehrsle zdrave veci‘. Klidne si muzes dat i bio bucek. Nerozumim, ze ti prijde HROZNY, ze nekdo ji JEN ZDRAVE A BIO. „Jsi to, co jis.“ ![]()
Tak si predstav, ze nase rodina ji taky prevazne jen bio potraviny, samozrejme ze z overeneho zdroje jsou lepsi, ale reknu ti, ze i na chuti se to da kolikrat poznat uplne s prehledem. To, ze nepodavam svoji rodine hormony, pesticidy, antibiotika, fungicidy, potraviny geneticky upravene, potraviny s mnohdy velkym poctem konzervantu, umelych prichuti a barviv a fruktozovy kukuricny sirup ti opravdu pripada tak silene?
To znamena, ze si uplne v klidu dam neco sladkyho, nebo bramburky, jen si poradne prectu slozeni. ![]()