Bio švagrová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
15.2.11 12:39

LadyR- bio věco nají i v Penny. Kup tam nějaký biotvaroh a z toho tu pomazánku? :nevim: Určitě mají i biosýry nebo uzeninu. A na vesnici máte vaše jablka nebo z nějakých sadů a tak, ne? To je bio dost. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
15.2.11 12:48

jen jsem chtěla napsat poznámku k tomu bio vepřovému kolenu. Nevidím na tom nic divného, tak, jako se chovají kuřata, chovají se i prasata tak, aby jejich maso bylo bio, to znamená jsou krmená kukuřicí, která není geneticky modifikovaná, maj možnost se pohybovat, nejsou nacpaná antibiotikama a hormonama jako prasata v běžném odchovu. To se na ceně ale i kvalitě masa musí projevit. A koleko je mňamka, a nezdravé je pouze konzumaci přehánět, ale to je se vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
15.2.11 12:51

jak psala holky, koupila bych nějaké zrní v DM, nějaký sýr v marketu a tím bych asi končila.

Myslím, že BIO je jen moda, zase to lidi přejde!Nevěřím žádným bio výrobkům, maximálně tomu, že si utrhnu u našich jablko na zahradě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
15.2.11 12:53

ahoj:ú ja bych to take nehrotila koupila bych asi nejaky bio dzus, zeleny caj a ovocny pro kluky

obcerstveni typu svedskeho stolu,treba celozrne chlebicky s vic druhy pomazanek posypane salatem a cherry rajcaty kupuji balicek salatu s mrkvi stoji asi 20kc v tescu

nebo zeleninove a ovocne salaty treba s bio kurecimi rizky jogurtovym dressingem nebo tzaziki a tmavy chleba? :D nebo polnicek :lol: a pro kluky asi nejake mlsani:) treba chalvu?

nebo upekla strudl ci babovku a koupila pro kluky zmrzlinu:D a brachovi asi veprovy koleno nebo rizek aby se najedl, chudak :roll: a babe polnicek

ja nevim, nikdy jsem bio navstevu nemela:) btw. pockej az bude mit mimi to bude urcite kontaktni matka, takze bezplenkova a kojit do 2 let, satkovat :)a bezlepku bezmasa do roka a pul
atp. nic proti:)pro ostatni kontaktni matky zde na emiminu nechci nikoho urazit

Příspěvek upraven 15.02.11 v 13:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
15.2.11 12:58
makina píše:
bamba píše:
LadyRebeka píše:
Co třeba grahamové tyčinky nebo tak něco? Já nevím já se v tom zase tak moc nevyznám
Já bych to teda nehrotila,jedno přísloví říká,doma jez co máš a u druhých co ti dají.Skorošvagrová to přehání.Klidně bych nachystala nějakou zeleninu a tak,ale ne,že bych si zrujnovala rozpočet promiň,ale prdlou švagrovou.Jak píšeš,švagr je kost a kůže a to o něčem svědčí,bo jednostranná strava je nezdravá.
Bambo, mám kamaráda, co nejí, ale ŽERE, a hubenej je nezdravě… Svět je nespravedlivý!!! :zed: :zed:

a nema neco se stitnou zlazou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
15.2.11 12:59
davmi píše:
jak psala holky, koupila bych nějaké zrní v DM, nějaký sýr v marketu a tím bych asi končila.Myslím, že BIO je jen moda, zase to lidi přejde!Nevěřím žádným bio výrobkům, maximálně tomu, že si utrhnu u našich jablko na zahradě :palec:

zrni pro ptaky:DDDD
jeste me napadlo tofu:) to zeru i ja to je taky dobra vec, ale nehrot to:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
15.2.11 13:04

Monije no já se nejvíc děsím jestli nebude mít blbé řeči na naši Eli no a chceme ted taky druhé dítko, takže to bude zajímavé, jenže já se zase s ničím nepářu, jak mi bude do něčeho kefrat tak jí vyprovodím hodně rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
15.2.11 13:17
LadyRebeka píše:
Monije no já se nejvíc děsím jestli nebude mít blbé řeči na naši Eli no a chceme ted taky druhé dítko, takže to bude zajímavé, jenže já se zase s ničím nepářu, jak mi bude do něčeho kefrat tak jí vyprovodím hodně rychle.

Pošli otevřít malou s párkem v ruce, švagrovou klepne a máš po starostech s občerstvením. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
15.2.11 13:21
LadyRebeka píše:

a co ji je do toho? prece je kazdeho vec ne? at si svoje stravovaci navyky a styl zivota pestuje doma:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
15.2.11 13:26
Monjie píše:
pockej az bude mit mimi to bude urcite kontaktni matka, takze bezplenkova a kojit do 2 let, satkovat :) atp. nic proti:) a bezlepku bezmasa do roka a pul

to tvoje jakože „nic proti“ mi v kontextu s výše napsaným zní směšně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
15.2.11 13:31

Nevšimla jsem si, že by si budoucí švagrová kladla nějaké podmínky - co musí být na stole.

Teoreticky to může být normální fajn ženská a vy tady z ní děláte harpyji.

Jsem přesvědčená, že kdyby si tuto diskuzi přečetla, na návštěvu nepřijde - proč taky :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
15.2.11 13:35

cappy: ano zni to smesne, jen jsem text doplnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.2.11 14:32
bamba píše:
Pokud nebudu hnojit,půda se vyčerpá a jediné co na ní poroste,je plevel.Asi tak.Je na každém,čemu chce věřit.Asi na to mají.

Nevím, nedává se tam kompost? :nevim: Nebo tchán taky používá naředěné slepičince :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.2.11 14:34
Cappy píše:
Nevšimla jsem si, že by si budoucí švagrová kladla nějaké podmínky - co musí být na stole.

Teoreticky to může být normální fajn ženská a vy tady z ní děláte harpyji.

Jsem přesvědčená, že kdyby si tuto diskuzi přečetla, na návštěvu nepřijde - proč taky :-?

Taky jsem si nevšimla 8-) Její manžel chtěl jen zelený a ovocný čaj, nic jiného si nevymrčují :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
15.2.11 14:57

Dej jí na stůl kukuřičné křupky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie