Bio výchova?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sterezie
10.10.12 19:12
@dada12 píše:
Ty bys možná mohla zapracovat na tom, aby jsi nebyla tak mimo.

hele, já už se fakt musím jenom smát :lol: došly argumenty?

• Citovat
  • Upravit
2400
10.10.12 19:16
@sterezie píše:
hele, já už se fakt musím jenom smát :lol: došly argumenty?

Jaký argumenty zase? Já s Tebou nepolemizuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
10.10.12 19:20
@dada12 píše:
Jaký argumenty zase? Já s Tebou nepolemizuju.

Já s Tebou momentálně taky ne, jen mi přišlo dost zvláštni na příspěvek Kate, napsat, že by měla zapracovat na tom, aby nebyla mimo :zed:

• Citovat
  • Upravit
2400
10.10.12 19:27
@sterezie píše:
Já s Tebou momentálně taky ne, jen mi přišlo dost zvláštni na příspěvek Kate, napsat, že by měla zapracovat na tom, aby nebyla mimo :zed:

Aha :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
13.10.12 14:11

Tak se to tady nějak rozjelo, zatímco jsem tu nebyla. Projela jsem diskuzi a kdo tedy chce, tak detaily: Potok byl cca 1 metr široký a mohlo v něm být asi půl metru vody, ústil do rybníku (je mi líto, ale množství vody jsem blíže nezkoumala). Děti té paní se navzájem nehlídaly, občas se rozdělily a občas zase někde sešly. Bylo to pro ně cizí prostředí. A do vody spadl ten nejmenší. Matka na ně nedozírala ani z povzdálí, jednoduše neměla páru, kde jsou. Nemám nic proti nějakému pobytu v přírodě, naopak běhání po poli nebo pojídání nemytých jablek dětem co nejvíc umožňuju. Vyděsil mě ten přístup, že prostě vypustí děti a snad nějak přežijí. Matka nebyla feťačka nebo dementní, naopak působila docela sympaticky. Později jsem zjistila, že to byla patrně členka Hare Krishna - jestli to má nějaký vliv na péči o děti, to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová