Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sterezie píše:
hele, já už se fakt musím jenom smátdošly argumenty?
Jaký argumenty zase? Já s Tebou nepolemizuju.
@dada12 píše:
Jaký argumenty zase? Já s Tebou nepolemizuju.
Já s Tebou momentálně taky ne, jen mi přišlo dost zvláštni na příspěvek Kate, napsat, že by měla zapracovat na tom, aby nebyla mimo ![]()
@sterezie píše:
Já s Tebou momentálně taky ne, jen mi přišlo dost zvláštni na příspěvek Kate, napsat, že by měla zapracovat na tom, aby nebyla mimo
Aha
![]()
Tak se to tady nějak rozjelo, zatímco jsem tu nebyla. Projela jsem diskuzi a kdo tedy chce, tak detaily: Potok byl cca 1 metr široký a mohlo v něm být asi půl metru vody, ústil do rybníku (je mi líto, ale množství vody jsem blíže nezkoumala). Děti té paní se navzájem nehlídaly, občas se rozdělily a občas zase někde sešly. Bylo to pro ně cizí prostředí. A do vody spadl ten nejmenší. Matka na ně nedozírala ani z povzdálí, jednoduše neměla páru, kde jsou. Nemám nic proti nějakému pobytu v přírodě, naopak běhání po poli nebo pojídání nemytých jablek dětem co nejvíc umožňuju. Vyděsil mě ten přístup, že prostě vypustí děti a snad nějak přežijí. Matka nebyla feťačka nebo dementní, naopak působila docela sympaticky. Později jsem zjistila, že to byla patrně členka Hare Krishna - jestli to má nějaký vliv na péči o děti, to nevím.
hele, já už se fakt musím jenom smát
došly argumenty?