Blbá pracovní doba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.8.22 16:21
@annlady píše:
Hele, já žiju v Praze celý život, z mého okruhu přátel chodím do práce nejdřív a chodím na 7:45. Rodiče pracovali ve zdravotnictví, takže chodili dřív, ale nikoho dalšího ne, krom jejich kolegů. Že bych měla celý den zabitý je hloupost, to je o osobním nastavení. Chodit do práce na šestou, tak se zase chodím zamykat na záchod, abych si na pár minut zdřímla, jako jsem to dělala v práci, kde jsem musela být 7:15. Mně to prostě nevyhovovalo. A to jsem prakticky nesnídala, protože to se tam v práci prakticky nedalo a můj žaludek nepřijímá jídlo o moc dřív než v 8. V současné práci snídám v práci za čtení emailů a tak podobně.Chodila jsem s člověkem, co měl 12 denní, noční a měl i 5 dnů volna v kuse a stejně se s ním nic podniknout nedalo, protože buď dospával noční, nebo přeřazoval rytmus s denního na noční a naopak.
Co bych nechtěla to je chodit do práce na desátou a chodit z práce po půl sedmé, to je zabitý den.
A jak dlouho jsi na tom zachodu spala? To mi prijde zvlastni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1.8.22 16:49
@Wani píšu „pár minut“, párkrát za den na pár minut, protože jsem prostě nefungovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1.8.22 17:51
@annlady píše:
@Wani píšu „pár minut“, párkrát za den na pár minut, protože jsem prostě nefungovala
Já jsem tak usinala na nočních, a ne schválně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit