Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@digi_v píše:
Vy jste se sestrou stejně těhotné? https://www.emimino.cz/…ckat-180465/
@Melindaa tak tohle je trapné, jestli si tady z holek střílíš, to je sestra, obě jste těhotné, rodíte ve stejném týdnu a ještě ti doktor skrz porod radí přes telefon
takže nenechám a mám chuť tě nahlásit
@CokeLady píše:
Takže sestra porodila v 37. tt včera nebo předevčírem a ty jsi 36+4 tt? no to je mi ale náhodičkaJste si u toho navzájem svítily?
no samozřejmě že ano ![]()
@Melindaa a už jsem to udělala, některé holky to fakt prožívají a nemusíš z nich dělat bambuly
@Melindaa píše:
no samozřejmě že ano
tak na to ti fakt neskočím ![]()
@kozisek píše:
@Melindaa tak tohle je trapné, jestli si tady z holek střílíš, to je sestra, obě jste těhotné, rodíte ve stejném týdnu a ještě ti doktor skrz porod radí přes telefontakže nenechám a mám chuť tě nahlásit
Náhoda co nemíním to komentovat téma jsem nezaložila kvůli téhle diskuzi kterou vytváříš",ale kvůli nečemu jinému takže se měj Ahoj.
@digi_v píše:
tak na to ti fakt neskočím
To tě taky nikdo nenutí proto se prosím na takové trapné otázky neptej.
Vážně ti nemíním odpovídat protože je to trapné. Tím to tě prosím aby si dále v této diskuzi nepsala děkuji.
@Melindaa píše:
Jsem 36+4 No nevím stále mi, ale tvrdne břicho a povoluje, ale jak říkám žadné hrozné bolesti které by se nedlai vydržet.
ano, porod se ti blíží.. dozajista do šesti týdnů porodíš ![]()
@CokeLady píše:
Ne, to jí ne, to její sestřeta už má chlapečka, tuhle to jen taky chytlo několik týdnů před termínem. Nechápeš, prostě náhoda
jj, ale už se k tomu nevyjadřuju, protože je to „trapné“. Je to až moc průhledné ![]()
Tak jeslti neukázal nic monitor, tak jsou to poslíčci… znám to, měla jsem je snad celý poslední trimestr a poslední 2 týdny byl fakt mazec… neboj porod poznáš ![]()
Ja nevim no, ja mam dve sestry a shodou nahod jsme byly tehotne ve stejnou dobu vsechny tri. Akorat teda s odstupem par mesicu kazda, ale chvili jsme opravdu byly tehotne zaraz a dokonce jsme vsechny rodily trochu driv
a to nejsme geneticke sestry, ale privdane ![]()
Nicmene pokud je to pravda, s cipkem jeden cm v 37tt to urcite zatim porod neni. Ale rozjet se muze kdykoliv samozrejme.