Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj pripájam sa🙂v únoru mi odebrali pravy vajecnik po mimodeložním s následkem krvacania do brucha bolo to na poslednu chvílu. tento cyklus som sa rozhodla zacat merat bt prvýkrat hodne sem precitala ale stale to neni ono a zacala som robit aj ovu testy od 10DC. myslíte ze by zajtra mohla vyskocit teplota a v ten den nastáva ovu? ale zase ovu test mi len dneska zacal sílit sa mi zdá, budem robit ešte jeden navečer🙄mam pravidelny cyklus jak hodinky 28dní. pridávam foto. ďakujem za názor😇
Zalezi na teplotach v nasledujicich dnech, ale ja bych se priklanela k tomu, ze ovulace prave je nebo v nejblizsi dobe bude. Na ovu testy bych nespolehala. Ja nikdy nemela stejne sytou carku jako kontrolni a stopro jsem ovulovala (podle ultrazvuku). Drzim palce ![]()
@Caridina dakujem za názor
a myslis ze pokial by ovu prebiehala uz teraz a večer sa s partnerom budeme snažit ze to nepremeškáme? nebude to neskoro? ![]()
@Síma7777 zdravím, klasicky se říká, že sex obden v plodném období to v pohodě pokryje
Případně klidně každý den, v kolik hodin ovulace bude bohužel nikdo neřekne, takže to můžete klidně stihnout ještě ![]()
@Síma7777 píše: Více
Vajicko by melo prezit 24 hodin. Ja sazim spis na 12-24 hodin. Takze podle me se to stihnout da
nicmene vzdy je jistejsi snazeni pred ovulaci. Tak to mam vyzkousene ja. 2 dny pred ovulaci a povedlo se. Nemysli tak na to
bud to klapne nebo ne… ![]()
Tak k dnešnému dňu mi teplota nevyskočila dostatočne takže ovu este nenastala myslím možno zajtra ráno pretože aj ovu test je dneska dost silný ale neni to este uplne ono.co myslite? ![]()
Připojuji se. Bohužel dnes je partner mimo ČR. Tak snad to zítra stihneme ![]()