Blokurima názory a jak používat

Anonymní
20.3.24 16:38

blokurima nazory a jak pouzivat

Ahoj, mám léčený zanet mocaku. zacalo to asi pred dvema nebo tremi tydny. a to mi palelo pri curani, neustale nuceni na zachod, krev v moci a bolest bricha. napred mi doktorka predepsala ATB na slepo a ty jsem mela pocit ze zabrali, ale asi po tydnu jsem zacala mit horecky 40 a jela jsem na pohotovost i na sono ledvin( dopadlo v poradku). no potom mi doktorka zmenila ATB protoze nezabrali na nejakou bakterii a ty uz fungovali. priznaky odezneli a ATB jsem v nedeli dobrala. ted je streda a vcera jsem mozna trochu prochladla a od rana me hrozne pali pri domocovani a chce se mi vice na zachod, ale neni to nejhorsi jeste. tak jsem si koupila blokurimu a dala jsem si jeden sacek ted aby se mi ulevilo. tak ted nevim jestli jeste jeden pred spanim a nebo az zitra zacit lecbu akut. poradite mi? (omlouvam se za chyby)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3094
20.3.24 16:58

Proč začínat s akutním režimem až zítra? Vem si to i před spaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
20.3.24 17:01
@Anonymní píše: Více

Najela bych na režim uživání při akutních potížích a nečekala do zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.3.24 17:06

@iila a kdyz si vezmu i pred spanim, jak mam davkovat zitra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
20.3.24 17:10

To nejsou antibiotika (pokud vím, je to jen doplněk stravy), klidně bych vzala zítra během dne 4 dávky a pozítří zase 4 a pak až najeď na dlouhodobý režim (1 sáček před spaním).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8610
20.3.24 17:18
@Niky883 píše: Více

Tam bývá (nebo bývalo) takové schéma jak to užívat při akutní fázi. Dnes si to dej ještě před spaním a zítra podle schématu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
20.3.24 17:27

Vždyť tam je v letáku schéma užívání nebo na stránkách blokurima.cz. A hlavně bych k tomu nepřistupovala moc vědecky, je to doplněk stravy, jeden sáček navíc ti nic neudělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
20.3.24 17:28

Dej si jeste před spaním, zitra 4 pytliky- dle navodu, tim se zacina.
Nemuzes se nijak predavkovat, je to rostlinný pripravek. Hodne pit cistou vodu, ne urol caj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.3.24 17:33

@Konnny proc ne urologicky caj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
20.3.24 17:38

Rekl mi to velmi dobry urolog, kdyz jsemu nej byla s potížemi. Ne korenene, kysele, dzusy a urologické caje..jen vodu.
A pak na udrzovani Blokurimu 1× denne dlouhodobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.3.24 17:44

@Konnny dobre teda, ted jsem sice jeden vypila, ale tak snad to neni nic hrozneho. normalne holky, tohle je moje prvni zkusenost s blokurimou a nevim jestli jsem blazen, ale vypila jsem ji cca pred hodinou a pul a ted jsem byla na zachode a to rezani a paleni dost ustoupilo. jestli to bude fungovat, tak na to uz nedam dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8610
20.3.24 18:18

Já na blokurimu nedám dopustit! Ať už při potížích nebo i jako prevence (když člověk prochladne a jistí se).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
20.3.24 18:21

Mně taky pomohla skoro hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
20.3.24 18:32

Me o ni rekl ten urolog, předtím jsem utapela snad tisice v ruznych brusinkach a na houby.
Blokurima me i kamarádku dostala z vleklych problémů, je vyborna. Ja ji piju vecer dlouhodobe 1 pytlík a mam konecne klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
20.3.24 18:35

Nějaký doktor mi říkal, že urologický čaj je dobrý jako prevence, při akutních potížích se už ale pít nemá. Proč, to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová