Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Proč začínat s akutním režimem až zítra? Vem si to i před spaním.
@Anonymní píše: Více
Najela bych na režim uživání při akutních potížích a nečekala do zítra
@iila a kdyz si vezmu i pred spanim, jak mam davkovat zitra?
To nejsou antibiotika (pokud vím, je to jen doplněk stravy), klidně bych vzala zítra během dne 4 dávky a pozítří zase 4 a pak až najeď na dlouhodobý režim (1 sáček před spaním).
@Niky883 píše: Více
Tam bývá (nebo bývalo) takové schéma jak to užívat při akutní fázi. Dnes si to dej ještě před spaním a zítra podle schématu.
Vždyť tam je v letáku schéma užívání nebo na stránkách blokurima.cz. A hlavně bych k tomu nepřistupovala moc vědecky, je to doplněk stravy, jeden sáček navíc ti nic neudělá
Dej si jeste před spaním, zitra 4 pytliky- dle navodu, tim se zacina.
Nemuzes se nijak predavkovat, je to rostlinný pripravek. Hodne pit cistou vodu, ne urol caj.
Rekl mi to velmi dobry urolog, kdyz jsemu nej byla s potížemi. Ne korenene, kysele, dzusy a urologické caje..jen vodu.
A pak na udrzovani Blokurimu 1× denne dlouhodobě.
@Konnny dobre teda, ted jsem sice jeden vypila, ale tak snad to neni nic hrozneho. normalne holky, tohle je moje prvni zkusenost s blokurimou a nevim jestli jsem blazen, ale vypila jsem ji cca pred hodinou a pul a ted jsem byla na zachode a to rezani a paleni dost ustoupilo. jestli to bude fungovat, tak na to uz nedam dopustit.
Já na blokurimu nedám dopustit! Ať už při potížích nebo i jako prevence (když člověk prochladne a jistí se).
Me o ni rekl ten urolog, předtím jsem utapela snad tisice v ruznych brusinkach a na houby.
Blokurima me i kamarádku dostala z vleklych problémů, je vyborna. Ja ji piju vecer dlouhodobe 1 pytlík a mam konecne klid.
Nějaký doktor mi říkal, že urologický čaj je dobrý jako prevence, při akutních potížích se už ale pít nemá. Proč, to nevím.
Ahoj, mám léčený zanet mocaku. zacalo to asi pred dvema nebo tremi tydny. a to mi palelo pri curani, neustale nuceni na zachod, krev v moci a bolest bricha. napred mi doktorka predepsala ATB na slepo a ty jsem mela pocit ze zabrali, ale asi po tydnu jsem zacala mit horecky 40 a jela jsem na pohotovost i na sono ledvin( dopadlo v poradku). no potom mi doktorka zmenila ATB protoze nezabrali na nejakou bakterii a ty uz fungovali. priznaky odezneli a ATB jsem v nedeli dobrala. ted je streda a vcera jsem mozna trochu prochladla a od rana me hrozne pali pri domocovani a chce se mi vice na zachod, ale neni to nejhorsi jeste. tak jsem si koupila blokurimu a dala jsem si jeden sacek ted aby se mi ulevilo. tak ted nevim jestli jeste jeden pred spanim a nebo az zitra zacit lecbu akut. poradite mi? (omlouvam se za chyby)