Bojím se jezdit vlakem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3839
6.2.12 20:37
Anonymní píše:
Já mevím proč mi to v tý hlavě tak blbne :-)

Black.: Teda to jsi byla tedy v pěkných situacích  :nevim:

Pikola : To je taky pravda, z pohledu takového mi to ani nedošlo :-)

jé, já toho zažila, toto je jen výtah…

ve Vídni byla nějaká anarchistická demonstrace - vylezla jsem na pomník, abych měla rozhled :) bylo mi 16. sundali mě policajti (násilím)- musela jsem jim vysvětlit (svou školní němčinou) že jen tak koukám na ten frmol kolem…

po-půlnoční vlak Mnichov-Insbruck plnej nějakých totálně nalitých fotbalových fanoušků, seděla jsem v kupé s nějakým totálně nešťastným Srbem, kterej jel na pohřeb své tety… hrozně brečel…

v NY v metru jsem byla tak vykulená, že jsem koukala kolem sebe jak puk. Přišel nějakej černoch a zařval: na co sakra čumíš!!

nedávno v noci na Václaváku ke mně přišel chlap a ptá se: můžu ti spolykat moč?

no asi nejbezpečnější byla ta noční túra v lese, kdy jsem čučela jen nahoru na měsíc :mrgreen:

odevzdaně - mám na mysli takový ten bojácný, vystrašený výraz. prostě je lepší se tvářit sebevědomě, i když mám bobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.12 21:51

Tééda ty jsi mi cestovatelka :-)
No a třeba na tom Václaváku, když se tě ten chlap zeptal jak si na to reagovala? jak na takové situace raguješ?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.12 22:10

Každopádně v tom vlaku bych dostala asi infarkt :-/

• Citovat
  • Upravit
3839
6.2.12 22:12
Anonymní píše:
No a třeba na tom Václaváku, když se tě ten chlap zeptal jak si na to reagovala? jak na takové situace raguješ?

odsekla jsem mu, že on teda rozhodně ne.
obecně se v takových situacích tvářím jako protivná, ironická, drzá holka - to chlapy vesměs odpuzuje :) to už jsem se mockrát poučila a hodněkrát se mi to taky vyplatilo.

Příspěvek upraven 06.02.12 v 22:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
6.2.12 22:14
Anonymní píše:

Obecně se doporučuje „pachatele“ zesměšnit. Hlavně se tvářit, že je Ti volný, a že se ho nebojíš. (Je to podobný princip jako u psa - když cítí, že se ho bojíš, tak Tě klidně kousne - brát s rezervou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.12 22:15

To je dobrý vědět :-)
A kam jsi takhle cestovala?

• Citovat
  • Upravit
3839
6.2.12 22:17
Kallkapa píše:
Anonymní píše:
Obecně se doporučuje „pachatele“ zesměšnit. Hlavně se tvářit, že je Ti volný, a že se ho nebojíš. (Je to podobný princip jako u psa - když cítí, že se ho bojíš, tak Tě klidně kousne - brát s rezervou)

jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.12 22:17

V tu chvíli nevím, jestli bych ho dokázala zesměšnit..Doufám, že taková situace nenastane :-/

• Citovat
  • Upravit
3839
6.2.12 22:24
Anonymní píše:
To je dobrý vědět :-)
A kam jsi takhle cestovala?

vlakem jsem cestovala jednu dobu strašně často - po celé Evropě (nejvíc Německo, Francie, Itálie, Španělsko). Ve dne to bylo ok, ale z nočních vlaků (a nádraží) jsem byla kolikrát úplně hotová…
Ale jak píše i Kallkapa - chce to tvářit se sebevědomě, být asertivní (až drzá) a nenechat si nic líbit. Prostě afektovaný, drzý a uřvaný ženský si ti parchanti nevybíraj..
to jde nacvičit, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.12 23:08

Tak já si to budu trénovat před zrcadlem :D :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie