Bolest bricha v 4. tydnu tehotenstvi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2081
9.10.07 11:41

Nechali si me tam proto, ze se jim nelibil muj vytok a taky, protoze mi nasli 3 cysty a mysleli, ze jedna muze byt mimodelozni tehu. No nebylo a ja doufam, ze ted uz to bude jen dobre!!! Dnes jsem 5+0, za tyden jdu na utz, to budu 6+0. Co mam cekat, jak vypada utz tak maleho mimina? je uz aspon srdecni akce? Kdyz mi delali utz naposledy, to jsem byla 4+5, tak byla bublina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
9.10.07 11:47

Nancy budes videt stale jen malou bublinku/fazolku…na konci 6tt muze byt videt i srdicko ale stale je to jen vacek.
jinak uz mame zalozenou diskuzi cerven2008 tak prijd za nama ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.10.07 16:45

Mě taky začalo brzy po početí bolet břicho, tak 4 dny poté začaly slabé bolesti a během dalších 3 dnů tak zesílily, že jsem bez prášku nevydržela. Otěhotněla jsem po stimulaci Clomhexalem, tak jsem se lekla, jestli se mi neudělala cysta nebo nějaká jiná hrůza, ale bylo to mimi:) Ty silné bolesti mi vydržely asi 5 dní, pak to přešlo.

• Citovat
  • Upravit
1.7.15 22:12

Bolest v podbřišku

Ahojte, chtěla bych se zeptat, jsem ve 4tt a mám bolesti v podbřišku občas je to až nesnesitelné jak to bolí, musím si jít lehnout a vyspat se z toho pak mám chvíli pokoj. A dnes mě začalo pálet i močení :( Mám celkem strach. Bohužel můj gynekolog dnes nebyl k zastižení, tak zkouším napsat sem :) Děkuju za Vaše odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.17 13:56

Ahoj jsem ve 4tt a mám strašné křížové bolesti už 5.den, že nemůžu sedět, ležet nic, tlaky v podbříšku a nevolnosti že se mi chce celý dny jen zvracet… neumím si představit v takovém stavu jít do práce.. jak by jste to řešily? přemýšlela jsem že bych zašla na gyndu v pondělí aby mi napsala neschopenku třeba jen na 14 dní než to přejde, jenže v pondělí budu mít teprve termín MS.. poradíte prosím?? :? :,(

• Citovat
  • Upravit
2271
11.2.17 14:00

Jsi si jistá, že to souvisí s těhotenstvím? Není to spíš třeba zánět ledvin? Sjela bych někam k dr ještě dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.17 14:02

Právě že si jsem jistá že to souvisí s těhotenstvím…

• Citovat
  • Upravit
5140
11.2.17 14:07

Jak si muzes byt tak jista, kdyz termin MS teprve bude za 2 dny, bolesti mas 5 dni, tedy nastaly tyden po ovulaci? To snad ani s tehotenstvim souviset nemuze… At to souvisi s tehu nebo ne, klidne muzes jit nekam k dr uz dnes, kdyz je ti tak zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
11.2.17 14:10

To nebude tehotenstvim, delala jsi test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.17 14:13

Jo dělala jinak bych si nebyla tak jistá… mám ho pozitivní už 4 dny a vychází mi to dnes na 4+1tt

• Citovat
  • Upravit
3409
11.2.17 14:17

Pokud ti to vychazi na 4+1 tak menzes si mela dostat vcera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
11.2.17 14:24
@Lamátko píše:
Pokud ti to vychazi na 4+1 tak menzes si mela dostat vcera…

Ledaze by mela cykly 31 dni…

Příspěvek upraven 11.02.17 v 14:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.17 14:24

Nemám ovulaci a luteální fázi podle vzoru na internetu, ptala jsem se na něco jiného ale to je jedno, vás jen zajímá jak si můžu být jistá atd, ale to už vám já psát nemusím.. :) budu si muset poradit sama :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5140
11.2.17 14:26
@Anonymní píše:
Nemám ovulaci a luteální fázi podle vzoru na internetu, ptala jsem se na něco jiného ale to je jedno, vás jen zajímá jak si můžu být jistá atd, ale to už vám já psát nemusím.. :) budu si muset poradit sama :mavam: :mavam:

Vsak jsme psali, kdyz je ti tak spatne, jdi nekam na pohotovost jeste dneska… A krom toho tehotna byt muzes, a presto ty bolesti nemusi byt od tehotenstvi.

Příspěvek upraven 11.02.17 v 14:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.17 14:29

A co bych dělala na pohotovosti? nemám si rovnou zavolat rychlou? to jsem nevěděla že s těhotenskýma nevolnostma a bolesti v kříži se jezdí na pohotovost 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky