Bolest bricha v 4. tydnu tehotenstvi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19983
15.4.18 12:53
@Anonymní píše:
Já jsem také ve 4 tydnu a spinim hnědý už tak 14 dnem i v těch 14 dnech sem trošku za krvácela Byla jsem i na ginekokogii a tam mi prd řekly beru jen léky na udrzovani to vše a pořád spinim tak také modlím ať je to vše ok

A co by ti měli na gynde říct? Na to aby bylo něco vidět je brzy a ten začátek je stejně buď a nebo. Na to spineni zkus ascorutin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.4.18 12:55
@lachtanice86 píše:
A co by ti měli na gynde říct? Na to aby bylo něco vidět je brzy a ten začátek je stejně buď a nebo

No na ginde mi řekly a daly prášky na udržení ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
15.4.18 12:56

@Hájke když už tak gynda. No tak máš prášky a musíš čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.4.18 12:57
@lachtanice86 píše:
@Hájke když už tak gynda. No tak máš prášky a musíš čekat.

Jj určitě beztak nechápu to spineni i když sem to dřív u syna neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
15.4.18 13:02

@Hájke každé těhotenství je jiné. A opakuji znovu na spineni si kup ascorutin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.4.18 13:04

Jestli jsi byla na ginekologii, tak se nediv :mrgreen: Kdybys šla na gYnekologii, to by byla jiná.

Příspěvek upraven 15.04.18 v 13:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.4.18 13:04
@lachtanice86 píše:
@Hájke každé těhotenství je jiné. A opakuji znovu na spineni si kup ascorutin

Už ho mám a nepomáhá zda se jen asi čekat a modlit se že mi to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
15.4.18 13:07

@Hájke jo jen čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
15.4.18 13:42
@Hájke píše:
Už ho mám a nepomáhá zda se jen asi čekat a modlit se že mi to vyjde

Tak v prvním trimestru je to pořád 50:50 obvzlášť na začátku. Pokud se má miminko udržet, tak se udrží. Jinak s ním ani celá armáda doktorů a prášky nic neudělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8672
15.4.18 13:51
@Hájke píše:
No na ginde mi řekly a daly prášky na udržení ????

na udržení čeho ve čtvrtém týdnu??? To snad ani ještě nemáš potvrzené testem ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.4.18 19:08
@Amalthea píše:
na udržení čeho ve čtvrtém týdnu??? To snad ani ještě nemáš potvrzené testem ne?

Je tu poradna snad ne? A ne krityzovat ženský ???? mě ukázala test po menstruaci už po 24 dnech dnes už existují digitální test který ti ukáže od 2 týdne těhotenství a hlavně podle krve už ve 3 týdnu sem měla 1000 hcg????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
15.4.18 19:34

@Hájke Bacha neplet pojmy. Digitální test ukazuje stáří podle početí, takže je stejný jako ten papírový. Oba reagují stejně na HCG. Takže 2tt podle digi znamená 4 týden podle doktorů. A jestli píšeš čtvrtý podle digi, tak to nikdo vědět nemůže.

Ale stejně to nemění nic na tom, že se tělo zachová podle sebe a ne prášků. Teď jsem slyšela fajn názor, že do 12 TT, je miminko na návštěvě, a pokud se mu líbí a vše je ok, tak zůstane. Jinak odejde.
Později už chce zůstat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8672
15.4.18 20:24
@Hájke píše:
Je tu poradna snad ne? A ne krityzovat ženský ???? mě ukázala test po menstruaci už po 24 dnech dnes už existují digitální test který ti ukáže od 2 týdne těhotenství a hlavně podle krve už ve 3 týdnu sem měla 1000 hcg????

od druhého týdne ti neukáže nikdo nic, to ještě ani nejsi těhotná
prostě řešit špinění ve čtvrtém týdnu, tedy v době očekávané MS a k tomu léky na udržení, když není čeho, je prostě… nesmysl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
7.4.19 11:15

Ahoj holky,obnovuji diskuzi. Jsem teď 4tt,potvrzené testem a MS nedorazila.Bolí mě levý vaječník,ale je to stálá bolest jako před ovulací,občas mě píchne i v pravém,ale to hodně málo. K doktorce se budu teprve objednávat a bojím se aby nebylo něco špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
7.4.19 23:08

@Anndy9 ničeho se neboj … mě bolel podbřišek do 14tt .. někdy fakt hodně jako bych to měla dostat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí