Bolest hlavy která trvá čtyři měsíce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35447
9.12.22 11:35
@Katka2295 píše:
U nás v Pardubicích to je z nějakým vyšetřením na prd, hrozně dlouhá čekací doba. Na kožní jsem čekala 3 měsíce. Na neurologii taky 3 měsíce. Přítel na začátku roku čekal na vyšetření na gastro taky 3 měsíce. A teď na tu magnetickou rezonanci další dva měsíce. Zkusím tam ještě zavolat jestli by se nenašel termín dřív, jestli někdo nezrušil termín ale dost pochybuju. A volat někam jinam asi ani nemůžu protože žádanku od doktora z neurologie jsem dostala přímo na tu polikliniku kde jsem se objednávala. Asi mi nic nezbývá jen počkat. Jen to je nejhorší že mi nepomůže Algifen ani prášky. Myslela jsem i na to že bych šla na pohotovost ale řekla bych že tam nepochodím. Není to přece stav ohrožující na životě i když sama nevím jestli to opravdu není něco vážného a ja musím čekat tak dlouho.

Muzes s tou zadankou naprosto kamkoliv. Zavolej si nekam jinam, chodit na pohotovost je zbytecne, akutne ti MR fakt nikde neudelaj. Kdyby si dr. myslel, ze je to tak vazne, tak te posle rovnou do nemocnice ( treba aspon na CT).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.12.22 11:44

V Olomouci jsem na MR čekala měsíc. Tam by se dojet dalo, ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová