Bolest na duši
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Jde i o to, že ze zubaře mám šílený strach. Na poslední kontrole jsem byla na začátku těhotenství se synem, kde jsme se s paní doktorkou domluvily na opravě zubů.. Už po dceři jsem je měla v hrozném stavu a teď se to zdvojnásobilo. Na kontrole padlo slovo „trhání“.. Nevím, co se změnilo, proč takový zvrat..Paní doktorka není moc příjemná, nemá pochopení pro lidi, kteří se zubařů bojí. Přední zuby mám hrozné už od dětství, prostě mi tak narostly, za což možná může i genetická dispozice po matce a babičce. Bojím se i usmát, s cizími lidmi se moc nebavím..Postava z 47 kg se vyhoupla na 60, přičemž mám celé břicho, prsa, zadek i stehna jako želatinu.. Vlasy mi padají, že už mám kouty jako starý chlap, a o zažívání nemluvě.. Jeden Jindrák za druhým.
Manželovi můžeš dát nakrmené a přebalené miminko do kočáru a poslat ven, nebo ať jdou s tebou a on pak může jít s mimčem někam blízko do parku, až půjdeš k doktorovi. Zubaře si můžeš najít jiného…Fakt to začni řešit, jedno po druhém. Psychiku, zdraví a zapojit manžela. Promluv si s ním, v jednoduchých větách mu řekni: Musím si dojít k doktorovi, potřebuju, abys hlídal. Ve středu si nic neplánuj, musím jít tam a tam..Nevysvětluj, nebuď nejistá, klidně mu řekni, co potřebuješ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@belladonna píše:
Jako ty dvě stránky ne celé? A taky bych řekla, že se to dá říci méně tvrdě. Podle mě si to až tak sama nezpusobila. Píše, že o první dítě a hlídání zájem byl, tak asi nepředpokládala, že se to po druhém tolik změní. Já ji chápu, taky bych měla problém nechat miminko člověku, který neví, jak ho uspat či s ním být. Malý byl taky uřvaný a prorval by to. Přes den spával po půlhodinách a to by se zubař stihnout nedal, takže já pro ni pochopení mám. Ale už to řešit musí, je to za hranou, to je jasné.
Jo ty dvě stránky. Já tady čtu jenom dvě stránky výmluv proč nic nejde, za to ji utírat slzičky nebudu. Poslední příspěvek o zubaři to teda zazdil
tak ať sedí doma s flaškou a hledá vymluvy proč je to tak, tak to je
já pro to pochopení nemám, to přiznávám na rovinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Jo ty dvě stránky. Já tady čtu jenom dvě stránky výmluv proč nic nejde, za to ji utírat slzičky nebudu. Poslední příspěvek o zubaři to teda zazdiltak ať sedí doma s flaškou a hledá vymluvy proč je to tak, tak to je
já pro to pochopení nemám, to přiznávám na rovinu.
Já nečtu výmluvy, jen lidské obavy. Obavy jsou normální přeci. Píše, že hned zítra obvola doktory a začne jednat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mrav píše:
Tak ho to nauč a jdi. Risknu to, že se zase někdo po mě poveze a napíšu ti, že jsem zůstal sám s dvouletou dcerou. A zvládnout to musím taky. Co bude dělat, až se jednou z toho všeho zhroutíš? Ne, ty nejsi robot. Jsi jen člověk a on je otec, který by se měl TAKY STARAT.
Mrav, prosim te, kasli na to, ze ti nekto otlouka o hlavu, ze pises dokola o tom, ze jsi zustal sam s dcerkou. Kasli na to, vetsine to neprosto nevadi a tech par trotlu, kteri ti to vycitaji, si nevsimej. Klidne to sem napis i 100 krat za den, pokud ti to pomaha… jsi v tezke situaci a myslim , ze je to naprosto pochopitelne, ze o tom mluvis. Tak klidne to pis porad dokola.
At se ti dari i s dcerkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit