Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj jen se tu chci zeptat. Jsem dost málo nemocná „ťukťuk“ a když už na mě něco leze tak většinou za jeden den, dva jsem ok a ani se to nerozjede.
Tentokrat mě ale bolelo ucho, pak jedna pulka krku a zaludek. Bolestive se mi polykalo, teplotu jsem nemela jen jsem byla unavená a na mandlich se mi udelal bily povlak, mandle oteklé a zaludek jako na vode. Myslela jsem, že je to angína i kdyz horecky ani bolesti hlavy jsem nemela… dalsi den jsem chtela vyrazit k doktorce, ale ta bolest byla po probuzeni minimalni i ten hnis uz pomalu mizí a mandle uz ustupuji a splaskávaj, celkove se citim uz dobre.
Vsudy vseho to trvalo 3 dny, ale ten druhy den ta bolest byla fakt hrozna, pomahali mi prasky na bolest. Mohla to byt jenom nejaka viroza nebo je lepsi si i tak zajit na vyter?Nerada otravuji lekare s banalitama, ale tohle se mi jeste nestalo. Ted jsem tu asi za blbku, ale čepy se mi snad udelali naposledy pri angine a to uz je hooodne dávno
k doktorovi chodit, když už je ti dobře, je zbytečné - ještě se tam nakazíš něčím jiným
Mohla to byt jen virova angina a mas treba dobrou imunitu, tak se s tim telo popralo samo. K doktorovi nelez, kdyz je ti dobre. Maji preplneno.
Výtěr z krku k ničemu. Ale pokud se chcete nakazit chřipkou / COVIDem / RSvirem, hurá k doktorovi.
@blumen píše:
Tak uz je to na ustupu, proc chodit k doktorovi.
aby mu řekla, že byla nemocná ![]()
Ahoj jen se tu chci zeptat. Jsem dost málo nemocná „ťukťuk“ a když už na mě něco leze tak většinou za jeden den, dva jsem ok a ani se to nerozjede.
Nerada otravuji lekare s banalitama, ale tohle se mi jeste nestalo. Ted jsem tu asi za blbku, ale čepy se mi snad udelali naposledy pri angine a to uz je hooodne dávno
Tentokrat mě ale bolelo ucho, pak jedna pulka krku a zaludek. Bolestive se mi polykalo, teplotu jsem nemela jen jsem byla unavená a na mandlich se mi udelal bily povlak, mandle oteklé a zaludek jako na vode. Myslela jsem, že je to angína i kdyz horecky ani bolesti hlavy jsem nemela… dalsi den jsem chtela vyrazit k doktorce, ale ta bolest byla po probuzeni minimalni i ten hnis uz pomalu mizí a mandle uz ustupuji a splaskávaj, celkove se citim uz dobre.
Vsudy vseho to trvalo 3 dny, ale ten druhy den ta bolest byla fakt hrozna, pomahali mi prasky na bolest. Mohla to byt jenom nejaka viroza nebo je lepsi si i tak zajit na vyter?