Bolest vaječníku po revizi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Majdaaa
3.1.13 20:23

Jdu až 8.1. Pořád mám ale takový pocit, že druhé těhotenství bude už v pořádku…člověk musí věřit, nic jiného mu ani nezbyde ;) A myslím, že bych mohla i brzo otěhotnět, když se nám to předtím hned na poprvé podařilo :)

• Citovat
  • Upravit
1027
3.1.13 20:38

Nám to vyšlo na druhej pokus, první měsíc né, ale ten další už jo tak, že taky celkem rychlost:)))
Ano přesně musíme doufat a né zoufat, já chci taky to už dostat abych věděla, že tělo je připravené a pak buch začnem :))))))a už se na ten den D moc těším ted to jen už dostat pak počkat do 18.1.to bude konec šestinedělí a jde se na věc:)tobě končí kdy?8.ti budu držet pěstě určitě budeš ok :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majdaaa
3.1.13 21:01

Mně končí 23 a už se nemůžu dočkat nového snažení ;) a manžel ještě víc :D

• Citovat
  • Upravit
1027
3.1.13 21:47

:palec: jéééééééééééé, to mi povídej, u nás je to velice podobné, chááááááá…
Už odpočítáváme dny, ted to máme za 15dní, to se to ted bude táhnout:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majdaaa
3.1.13 22:05

Jo jo, když člověk potřebuje, aby to utíkalo, tak nic a když nechce, tak to utíká :) Až půjdu k tomu doktorovi, tak se schválně sama zeptám, jestli můžu otěhotnět po první MS, kdyby se nám zadařilo, a uvidíme, co na to řekne ;), ale určitě, že máme počkat :think:

• Citovat
  • Upravit
1027
3.1.13 22:10

Jo to ti asi řekne spíš se zkus zeptat co by se stalo kdyby jsi otěhotněla třeba neplánovaně po 1ms víš trochu to zaobalit:))))a kdyby něco tak zkus argumentovat, že znáš spoustu kteří začli dřiv a bylo všed ok já jich tu teda na miminu našla dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majdaaa
3.1.13 22:20

Ok, nějak tak se zeptám. Jsem zvědavá, co ze mne nakonec vyleze :D

• Citovat
  • Upravit
Majddaa
5.1.13 12:26

Ahojky,

tak dneska zase šílím, protože mě ten levý vaječník bolí fakt hodně :( Jakobych v něm měla něco zapíchnuté a když vstanu a jdu, tak se mi tam jakoby otřásá nebo jak to popsat :roll: Už mě zase pobolívá déle, ale dneska je to zatím nejvíc :( Kdybych nebyla v úterý objednaná na tu kontrolu, tak bych v pondělí určitě letěla do nemocnice. Snad se to ale přes víkend srovná…bojím se cysty :think:

• Citovat
  • Upravit
1027
5.1.13 18:40

Majdulko, neboj to je přesně to ono co jsem měla já prvních pár dnů to bolelo jen málo potom se to stupnovalo a pak jako by se mi ve vaječníku něco hejbalo jako boule jsem si říkala a sakra cista, ale za 2dny šílené bolesti vše odeznělo uvidíš, že v uterý už tě nic bolet nebude…Je to fakt jen ovulace, a plodné dny máme to tam ted dole citlivé proto to cejtíme…Já spíš řeším to, že ještě nemám menzes :(((v pátek to byli 4týdny a nic už bych to fakt ráda dostala, ale neboj uvidíš v uterý budeš ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
6.1.13 15:18

Ahoj Majdo,

tak to vypadá, že přišla dnes menzes :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
teda pokud to není jen nějaké dočištění ale věřím, že je to klasická menzes, bolí mě sice jen trochu břicho ale to stačí a jak se cítíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majddaa
6.1.13 17:19

Ahojky,

jéé, tak to mám radost, že jsi „to“ dostala :hug: To bych mohla cca za týden taky, když jsem byla na revizi o týden později :) Jinak moc děkuju za uklidnění. Je dobrý vědět, že někdo jiný má stejné příznaky a je na tom stejně. Navíc dneska je to o moc lepší…už to skoro vůbec nebolí :dance: Tak to asi fakt byla ta ovulace a snad MS taky co nejdříve dostanu 8)

Už chci taky mít tu kontrolu za sebou. Ty máš velikou výhodu v tom, že už jedno mimčo máš, takže výš, že to u tebe nebylo nic závažného. Já se budu zase klepat až podruhé otěhotním a v těhotenství už bohužel nikdy v klidu nebudu :roll: Jedině kdyby se nám teď mimčo podařilo…a určitě podaří…já v to věřím ;) Tak třeba potom to druhé těhu bude klidnější. Zatím ale bohužel budu plašit a plaším z každého píchnutí :roll:

Tak se zatím měj krásně, „užívej“ MS ;) a hlavně potom toho dalšího snažení :D Já po kontrole určitě písnu, jak jsem dopadla…zatím paa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1027
6.1.13 20:52

Majdo, myslíš, že můžu být v klidu? To se pleteš sice jedno ditko mám ale to nic nemění na strachu, že mám obavi abych třeba vůbec otěhotněla a nebo, že se budu bát až do porodu jestli všechno dobře dopadne, ikdyž bych třeba čekala i třetí dítko a měla bych zamlklé těhu ten strach už zůstane, je pravda, že jedinou mou utěchou je Adrianka ale ty jsi zas mladší tak, že otěhotníš v pohodě, uvidíš :)
A je vidět, že ti proběhla také ovulka :) jsem ti říkala, že to bude v pořádku i kontrola bude v pořádku, neboj!!! :palec: No mě snad ta potvůrka menstruace zůstane alespon pár dnů abych věděla, že je vše ok, a potom hups :hug: a začnem zkoušet… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
8.1.13 15:40

Tak jak dneska???u mudr… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majddaa
8.1.13 16:16

Ahojky ninusko,

tak na kontrole bylo všechno v pořádku :dance: Ukazoval mi práznou dělohu, jak mi roste sliznice a kontroloval i vaječníky. Všechno je ok ;) Pak mi říkal, že se z 99% důvod ZT vůbec nezjistí a že mi pro jistotu vezme krev na testy proti nějakým virům a proti zvířecím bacilům, jestli jsem to dobře pochpila. Kdyby tam byl nějaký problém, tak mi za cca 14 dní zavolají a jestli ne, tak je všechno v pořádku. Dál říkal, abych dodržela šestinedělí, což jsem chtěla porušit tenhle pátek, ale ještě teda s tím sexíkem raději počkáme :think: Dál jsem se ho ptala, jestli můžu cvičit, ptotože mám doma rotoped a to na mne koukal trochu divně…jako proč bych nemohla :D a řekl, že to určitě jo. No a potom jsem se ho zeptala, jestli už se můžeme začít snažit už teď (řekla jsem to naschál, abych viděla, co na to on) a on že teď určitě ne. Řekl to dost razantně. Vyznělo to jako že teď ani náhodou. A že prý za 2-3 měsíce :( Což by vycházelo na 3-4 měsíce po té revizi, prože teď to je měsíc. Tak jsem se ho raději neptala, co by se mohlo stát, kdybych otěhotněla :roll:
Tak to možná ještě přehodnotím a fakt ještě počkám 2 MS, místo té jedné :| Půjdu totiž koncem února na preventivní prohlídku, tak bych se ho tam rovnou zeptala, jestli je ta sliznice už dostatečně veliká.

Každopádně po šestinedělí se nebudeme chrátit, ale asi taky ne se vyloženě snažit…tak uvidíme…nechám to na osudu 8)

A jak se daří tobě? MS v pořádku? ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty