Bolest ve vaječníku pár dnů po Ovu

Anonymní
16.6.20 12:05

Bolest ve vaječníku pár dnů po Ovu.

Ahoj.
Samozřejmě, že se o miminko snažíme a jistě jako každá jiná se občas pozoruje víc než by chtěla. Tak prosím rypave komentáře mi nepište. Nejem úplně posedlá sledovánim se, ale tohle jsem si nemohla nevšimnout.

Minulý týden jsem byla u dr, ten podle velikosti folikolu vypočítál kdy bych mohla mít ovulaci. Řekl pravděpodobně v pátek. Ve čtvrtek ovu test lehce růžová druhá čárka, v pátek silnější ale ne pozitivní, v sobotu jsem test nedělala ale v neděli jsem zkusila a druhá čárka světlejší než v pátek. Takže počítám, že ovu byla pátek - sobotu.
Jak už jsem psala nepozoruju se, snažím se na to nemyslet i tak si myslím že to prostě nevyšlo. Jenomže dneska mě docela ostře začalo píchat v podbřišku, hlavně na pravé straně kde probehla ovulace, ale cítím i levý vaječník. Akorát jsem se chystala cvičit, ale raději to pro dnešek vynechám. Teď mám takovou tupou bolest v celém podbřišku (není to bolest jako Ovu ani MS)

Je mi jasné, že tak brzo asi nebude zahnizďovani, ale nemůže být něco špatného?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3938
16.6.20 12:11

Může to být cysta z neprasklého folikulu. Měla jsem to tak v prosinci. Pozitivní ovulační test 17 DC a dva dny na to bolest, která se stupňovala. Po Novém roce jsem šla k Dr a ta mi řekla, že je to 5 cm cysta. Za dva dny bolest úplně odezněla. Při kontrole, po MS, jsem ji tam stále měla, ale už jen malý pozůstatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
16.6.20 12:37

V mém případě to je vždy rozlita voda z toho folikulu, za den dva se vstřebá. Celý podbrisek mám i citlivý na dotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
16.6.20 13:48

Jsem 9 den po Ovulaci a pícháji mě střídavě oba vaječníky…od ovulace mám takové bolesti.. Mám k tomu výtok, jsem podrážděná… Zatím se snažíme první měsíc… Příští pondělí mám mít MS tak snad nedorazí 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.20 16:49

@Ronda1
My se snažíme 2roky. Tak držím palce

• Citovat
  • Upravit
182
16.6.20 17:38
@Anonymní píše:
@Ronda1
My se snažíme 2roky. Tak držím palce

Tobě taky… Snažíte se o první nebo už nějaké dítko máte? My máme už předškolačku tak chceme zkusit jestli by vyšlo i druhé.. Jsem ale po CS a mám problém se se sníženou fci štítné žlázy, teď už rok léčenou.. Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.20 19:05

@Ronda1
Snažíme se o první. Tak snad to brzo přijde. Říká se, že druhé jde rychleji :lol: tak budu držet palce

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex