Bolesti při užívání Clostilbegytu

Anonymní
28.10.13 22:20

Bolesti při užívání Clostilbegytu

Ahoj holky!

Prosím o radu nebo spíš vaše zkušenosti. :) Prosím anonymně, mám tu známé a nestojím o soucitné pohledy. ;) Druhý cyklus jsem užívala Clostilbegyt, 1 tabletu od 5DC. 13DC kontrola na UTZ, folikul na levé straně 18mm. Od 17DC užívám ještě Duphaston kvůli nepravidelnému cyklu. Dneska jsem 18DC. Včera mě začalo ráno pobolívat v levém části podbřišku, během dne se bolest stupňovala. Během dne se objevil také hlen, tipuju ovulační. Dneska už není, ale bolest trvá. Během odpoledne se zhoršila. Bolí mě to až do boku a dozadu do zad. :( Hlavně při chůzi. Takže můj dotaz - máte takovou zkušenost, je to běžné (nebo ne neobvyklé) při užívání Clostilbegytu nebo mám raději zajít na kontrolu? Pokud to zítra nepřejde, tak tam zajdu, ale napadlo mě ještě se poptat tady. :) Minulý cyklus jsem takové bolesti neměla, tak nevím.
Moc děkuju! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13536
28.10.13 22:39

Nemůžeš mít cystu? Je nějaká kontrola, že folík praskl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.13 22:58

Doktor kontroluje jen jestli lecba zabira.Po ocekavane ovulaci tam uz nechodim. Takze by to mohla byt cysta? Zitra mu rano zavolam a domluvim se co dal. Dekuju.

• Citovat
  • Upravit
29436
28.10.13 23:12

Příspěvek upraven 25.05.16 v 13:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.13 13:15

@gabi.design Mě ta ovulace napadla, ale nevím - BT v sobotu 36,6, jinak stále 36,7/36,8. Bolesti začaly v neděli a hlen taky. Ale včera už se jen zhoršovaly bolesti, jinak žádné příznaky. :nevim: Každopádně dneska už je mi zase dobře a nebolí mě nic. Což by možná ukazovalo na tu ovulaci. :think: Tak uvidíme, jak to bude dál.

Každopádně děkuju holky za odpovědi! :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí