Boskovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
511
9.1.07 20:34

Taky jsem mela s malym casto depku, kdyz byl mensi, hlavne, kdyz jsem byla unavena z casteho kojeni (to jsem mu utla v 15 mes), ale mam skvele obe babicky, takze se to dalo zvladnout. taky jsem si tu nasla kamaradku, se stejne starym chlapeckem a tak jsme spolu zacali chodit ven na pisek a tak. Ted v zime jsou ale casto nemocni-kvuli tomu ani nechodi cvicit. Mit s kym pokecat desne pomaha.
ted jdu dokonce na 2 mesice do prace na dva dny v tydnu. a hrozne se na to tesim. Tim ze je to jen dva dny, tak nemam pocit, ze bych sidila malyho, navic bude u me mamky a on je (jeste tatku, brachu a segru) desne miluje a casto od nich ani nechce domu.
Tak pokud se neuvidime ve cviceni, tak se muzeme domluvit na jiny den.
A vy bydlite primo v lysicich??
 Alca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
9.1.07 21:01

Ne, bohužel bydlíme úplně mimo civilizaci, aspoň mi to tak připadá. Je to pět km od Lysic a prakticky se tady nedá být bez auta. Celou rodinu máme v Brně a jediný, kdo mi občas pomůže je moje babička, které je osmdesát let. Občas k nám přijede a já můžu třeba hlídat delníky. Elenku babičky začali hlídat až teď před Vánoci a to tak max. na 4 hod..

Jinak já kojila do 14. měsíců a to téměř plně, protože ta naše mrška nechtěla vůbec pít nic jiného než mlíčko. Sice jedla, ale nepila, což bylo obzvlášť přes léto děsný.

Tu práci ti úplně závidím. Já hledám pořád něco domů nebo na pár hodiny, či třeba na 2 dny v týdnu, ale to by muselo být v Brně, abych měla hlídání. Bohužel jsem zatím na nic nenarazila. Docela mě to mrzí, protože bysme dost potřebovali penízky, ale třeba se to taky nějak vyřeší.

30. ledna má být karneval pro mrňata, tak se docela těším. Má to být v Orlovně, vůbec nevím, kde to je, ale třeba budeš vědět ty. Tak kdybyste chtěli jít, tak začni vymýšlet kostým :wink: .

Suri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
25.1.07 20:52

Ahoj Suri
tak jak ste dojeli v utery domu???? Ted ste myslim pekne zavaleni snehem.
Filipek dostal v utery v noci teplotu-asi od zoubku, protoze mu jinak nic neni. Dnes a zitra bude u babicky, protoze ja jdu do prace. Doufam, ze do utery bude uplne fit.
V sobotu ho vezmeme na sane a uvidime co na to rekne.
Co vy chodite ven, sakujete, bobujete??
 Alca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.3.07 16:59

Ahoj Alco, ahoj Suri,

jsem tu po delší pauze - omlouvám se. Honili nás po vyšetřeních, pendlovala jsem mezi Prahou a Boskovicemi, ale všechny výsledky nám nakonec dopadly dobře. Takže si zas začínám to těhu užívat, bříško už konečně také roste, mimísek kope - prostě paráda. :-)
Děkuji za upozornění na přednášky, chystám se teď v březnu a dubnu na téma „Kojení je dar pro život“.

Přeji vám i vašim ratolestem hezký den a budete-li mít chuť se dohromady potkat, já jsem pro! :-)

Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.3.07 17:00

Ahoj Alco, ahoj Suri,

jsem tu po delší pauze - omlouvám se. Honili nás po vyšetřeních, pendlovala jsem mezi Prahou a Boskovicemi, ale všechny výsledky nám nakonec dopadly dobře. Takže si zas začínám to těhu užívat, bříško už konečně také roste, mimísek kope - prostě paráda. :-)
Děkuji za upozornění na přednášky, chystám se teď v březnu a dubnu na téma „Kojení je dar pro život“.

Přeji vám i vašim ratolestem hezký den a budete-li mít chuť se dohromady potkat, já jsem pro! :-)

Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.3.07 17:00

Ahoj Alco, ahoj Suri,

Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová