Bouchnutí do hlavičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27559
6.5.18 16:19

O co by se bouchnul kočárek je přeci měkký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.21 08:15

Bouchnutí o strop

Ahoj maminky, moc prosím o vaše zkušenosti s bouchnutím dítěte do hlavičky. Dneska můj roční poklad mlátil hračkou do topení, které je přímo pod oknem. Šla jsem pro malého, abych ho od toho topení odnesla a vzala jsem ho na ruku, ale neuvědomila jsem si, že je tam zkosená střecha. Malý měl horší noc, jsem nevyspala a prostě mi to nedošlo, že tam je střešní okno a jak jsem si dala malého na ruku, triskla jsem ho do hlavy o tu hranu, která je u střešního okna. Hrozně to zadunělo, ale je tam všude sádrokarton, u něj je každé bouchnutí slyšet. Malý začal hned řvát, ale za 5 minut se uklidnil, začal zase lézt, celou dobu si brouká, nezvraci. Je sice protivnejsi, ospalejsi, pofňukava, ale každé ráno vstává v 6 hod. a oběd dáváme vždy okolo 10. hod, takže i to není úplně neobvyklé. Nezvracel, zorničky mi přijdou v pořádku. Hračky bere do ruky normálně. A na hlavičce je zarudle místo, ale krev ani boule ne. Zkoušela jsem mu pak hlavičku prohmatat a úplně v klidu byl. Myslíte, že mu může něco být a jely byste někam k lékaři? Bydlíme na malé vesničce, takže k lékaři je to minimálně tři čtvrtě hodiny. Jsem tak pitomá, ale vždycky nějakou věc, na kterou musím myslet, opomenu.

• Citovat
  • Upravit
411
26.3.21 08:19

Myslím, že to nic nebude. Taky už máme pár pádů a bouchnutí za sebou. Jen bych ho hlídala, aby nezvracel a nebyl třeba nějak víc spavější. Jinak bych nikam nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4938
26.3.21 09:53

Také bych nikam nejela. Takových bouchnutí a pádů už u nás s dětmi bylo. Hlídala bych, aby nezvracel, při spánku zda reaguje, nechová se neobvykle. S největší pravděpodobností už o tom ani neví. :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.4.22 09:40

Zdravím, mám 3 měsíční holčičku a když jsem ji dnes cca 8:20 šla dát snidani stala se nám takova nehoda. Jak jsem ji měla na ruce a sedala si ke stolu nevšimla jsem si blízkosti druhé židle, o kterou se malá trošku ťukla z boku do hlavičky. Žádnou modřinu nebo něco na hlavičce nemá. Hned začala plakat, ale jakmile jsem ji do pusinky dala lahvičku s jídlem hned přestala plakat a vypila ji celou. Párkrát si potom během cca 15 min trochu ublinkla, ale to poslední dobou po lahvičce dělává. Zdá se mi, že se chová normálně. Smála se na mě, pozorovala hračky a zorničky má obě stejně velké, s oběma hejbe stejně a když ji posvítím do očí, zdá se mi, že se zmenší. Teď mi pláče. Chvilku jsem ji kojila u toho potom na chvilinku usnula a zase plače. Mám jet raději k dotorovi nebo je to normalní? Případně jak dlouho ji mám pozorovat? Říkám si, že to snad nic není, ale jsem prvorodička a po tom všem čím jsme si prošly v těhotenství a při porodu, jsem už vyděšená ze všeho. Znervozněl mě teď ten pláč a to blinkaní, ale nevim zda to nebylo spojeno spíše s jídlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.5.22 21:46

@Janeza vsechno v poradku?? Jeli jste nebo nakonec ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.7.22 07:21

@Veronikas3006 ano všechno nakonec v pořádku. Byl to planý poplach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.22 19:48

A

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.22 19:59

Ahoj, nikdy jsem si nemyslela, že zrovna já budu ta matka panikarka. Čtyřměsíční dcerka se praštila hlavou o dřevěný prebalovak. O tu hranu, trochu se mi sesmekla, když jsem ju tam dávala. Pád z cca 10 cm, praštila se kousek nad týl. Má tam tak necelé 4 cm šlic (nekrvavý). Když se vybrečela, chovala se běžně, otáčela se na břicho, na jídlo se jen klepala, oba palce v polospanku strčí do pusy na první pokus. Nezvracela. Usnula tak půl hodiny po nehodě, už tak byla vzhůru skoro 3 hodiny. Tak mě prosím uklidnete, nebo naopak servete.

• Citovat
  • Upravit
4938
7.7.22 22:21
@Anonymní píše:
Ahoj, nikdy jsem si nemyslela, že zrovna já budu ta matka panikarka. Čtyřměsíční dcerka se praštila hlavou o dřevěný prebalovak. O tu hranu, trochu se mi sesmekla, když jsem ju tam dávala. Pád z cca 10 cm, praštila se kousek nad týl. Má tam tak necelé 4 cm šlic (nekrvavý). Když se vybrečela, chovala se běžně, otáčela se na břicho, na jídlo se jen klepala, oba palce v polospanku strčí do pusy na první pokus. Nezvracela. Usnula tak půl hodiny po nehodě, už tak byla vzhůru skoro 3 hodiny. Tak mě prosím uklidnete, nebo naopak servete.

Já bych to neřešila. Dle mého jí vůbec nic nebude. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák