Bránění vykonání exekuce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.9.11 09:29
niki2 píše:
Já bych vybrala všechny peníze z tvého - přítelova účtu a zaplatila dluhy (pokud na tom účtu tolik má). Pokud ne, tak bych mu je předala. Potom bych účet zrušila a hotovo. Ať se v tom plácá sám.
A jak ses o tom dozvěděla? Prostě volali na obecní/městský úřad (to je běžná praxe) a ty ses o tom dozvěděla z okolí. Pokud bydlíš ve velkém městě, kde toto uplatnit nepůjde, tak mu prostě řekni, že jsi ten dopis otevřela. Proviněle by se měl cítit on a ne ty!!!!!!!

Kdes na tom byla? Od kdy volají na úřad a z jakého důvodu?
Bohužel i s cizím účtem je to tak, jak psal kdosi přede mnou, exekutor může i na cizí účet, pokud se domnívá, že tam jsou peníze exekuovaného, není pravda že ne.

• Citovat
  • Upravit
720
13.9.11 01:09

Že se volá na úřad, vím, z nedávné zkušenosti. Nezaplatili jsme v termínu hypotéku a okamžitě volali na náš obecní úřad (ptali se jich na naši finanční situaci) a jestli budem schopni dál splácet, jako by měl starosta zlaté vlasy Děda Vševěda… Prostě jsme zaplatili o týden později. Proto jsem to napsala.

exekutor může i na cizí účet, pokud se domnívá, že tam jsou peníze exekuovaného - proto jsem zakladatelce psala, ať účet vybere, nebo ať z něho zaplatí dluhy a potom ať ho zruší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.11 06:57

Ale to šlo o hypotéku a kvůli nezaplacené částce volali z banky a ne exekutor. I tak se mi to nezdá, přijde mi to jako nesmysl.

• Citovat
  • Upravit
mag
12868
13.9.11 08:02

že nějáký horlivý pracovník banky volal vašemu starostovi (asi budete hodně malá obec a měl pocit, že starosta ví všechno), tak to neznamená, že je to běžná praxe a ještě u exekutorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
24.10.11 12:58

Pokud vím, tak osobní bankrot a oddlužení se netýká OSVČ, takže to v tomto případě taky nebude řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
24.10.11 14:10
crazzi píše:
Pokud vím, tak osobní bankrot a oddlužení se netýká OSVČ, takže to v tomto případě taky nebude řešení.

Myslela jsem si totez,do doby nez sla do oddluzeni nase sousedka maloobchodnice…Pry to jde a scita se u toho jeji majetk a hodnota zbozi apod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel