Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Brečím u filmů, u Ordinace i Ulice, často u zpráv nebo u některých reklam…včera jsem koukala na Ordinaci, jak Lindě a Jakubovi doktorka řekla, že budou mít holčičku a řvala jsem jak magor
Od té doby, co jsem otěhotněla se ze mě stala hrozná citlivka a to mám už 20 měsíců po porodu ![]()
@1.zizi proto jsem se nekoukala, nemám náladu zas prořvat hodinu a ráno vypadat jak když nadloube voloj ![]()
Ten film je dokonalý ![]()
Pusť si „Pošli to dál“ nejenom že tam hraje můj budoucí manžel, ale na konci si krásně pořveš ![]()
Jo jako stará ku..va
taky jsem za „tvrďačku“ ale jakmile dojde na smutný zvířecí vočíčka, hrdinství a staré lásky tak nebrečím, ale řvu ![]()
přemýšlím u čeho jsem brečela asi nejvíc
forrest gump
statečné srdce
zaříkávač koní
king kong ![]()
legenda o vášni
Marley a já
a víc z hlavy teď asi nevím, si vzpomenu ![]()
Jasně taky jsem koukala a uz preventivně jsem si připravila kapesniky
Ale ja brecim i u reklam ![]()
Já taky navenek působím jako tvrďák, přitom u filmů brečím, ale jen když mě nikdo nevidí, když mám svědky, skoro si prokousnu ret, nebo mám rádobyvtipné odlehčující kecy (obecně nerada brečím před kýmkoli). Ale jak jsem sama, brečím u čehokoli, když to dopadne špatně, když to dopadne dobře, prostě dojme mě cokoli (nejsem těhotná). ![]()
Jo, taky rvu
horor se mnou nehne, ale Forrest Gump orvanej, Benjamin Button orvanej, Joe Black orvanej a tak bych mohla pokracovat..
a jak jsem mdysi usedave plakala, kdyz nechali umrit Bruce v Armageddonu ![]()
Verca - joo tak v těhotenství to byla pecka
to jsem normálně brečela u reklamy na hajzlpapír jak tam běhalo to štěně
no a uplně nejvíc jsem se rozbrečela u zpráv protože tam byla reportáž o bagru - ano o BAGRU - který na hudbu jakoby tančil a šplhal…a já děsně brečela, že je ten bagr šikovnej… ![]()
Nejvíc jsem řvala u filmu Now is good ( česky je to myslím: Teď a tady ). Hraje tam Dakota Fanning, ale tak jsem dlouho nebrečela
já si občas ráda popláču
Holky nejvíc jsem řvala u WAR HORSE… od začátku dokonce doják jako prase… mimochodem nejkrásnější film co jsem viděla ![]()
edit.: chtělo se mi brečet už u traileru ![]()
Příspěvek upraven 27.11.13 v 22:53
@Samamama píše:
Já taky navenek působím jako tvrďák, přitom u filmů brečím, ale jen když mě nikdo nevidí, když mám svědky, skoro si prokousnu ret, nebo mám rádobyvtipné odlehčující kecy (obecně nerada brečím před kýmkoli). Ale jak jsem sama, brečím u čehokoli, když to dopadne špatně, když to dopadne dobře, prostě dojme mě cokoli (nejsem těhotná).
přesný
já jak to „na mě jde“ tak začnu jíst, nebo odcházím nebo tak ![]()
@Mišmiš tak na Marley a ja jsem nemela koule, to jsem promacela knizku a stacilo ![]()
Jo, brečím. Film si nepouštím, abych brečela, ale když je to moc dojemné, tak se neudržím a nebráním se tomu. Film Druhá nebo první je fakt doják… Teď jsem brečela i u konce filmu Klik (jinak doporučuju, super komedie). A naposled v kině u Lásky čas (jinak to byl ale super pohodový film
).
@jane-e píše:
Jo, taky rvuhoror se mnou nehne, ale Forrest Gump orvanej, Benjamin Button orvanej, Joe Black orvanej a tak bych mohla pokracovat..
a jak jsem mdysi usedave plakala, kdyz nechali umrit Bruce v Armageddonu
U záverečné scény Benjamina Buttona jsem taky brečela. Byla hrozně smutná. Přítel ze mě nemohl
.
Příspěvek upraven 27.11.13 v 23:02
Holky ted jsem dokoukala film DRUHA NEBO PRVNI…a zase jsem u nej rvala
…ja, ktera je i dle ostatnich posuzovana, jako bezcitna mrcha a vsechno me rozbreci..se picnu delala jsem si i tehotensky test, jestli nejsem tehotna
..taky brecite u filmu???