Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@miláček123 Ahoj, tak ať je hlavně prďolka v pořádku a ty samozřejmě taky ![]()
Tak po delsi odmlce jsem zase zpet… mesic byl jaksi malinko hekticky, nova prace o kterou jsem zaroven hned po mesici prisla, byt sef vedel ze me prijima tehotnou… ale co naplat. Neda se nic delat, lide jsou vsude stejni. Tudiz me s manzelem nedrzi a tudiz letime zpet domu do CR… Vedra milerada vymenim na ne[riznive pocasi doma v CR. Jinak cukrovka dopadla tak tak, jsme v norme… ted a pro zdejsi doktory co na to reknou v cechach netusim
… jinak doposud krome oteklych nohou {8 hodin jsem stala na nohach} a obcasneho paleni zahy zatim zadne problemy jeste nedorazily… teda no… jeden dorazil, uz se pres pupik neohnu tak jako driv
… vybavicka je temer hotova, jen postylka a nejake drobnosti a pak uz jen to nekonecne cekani na drobecka ![]()
@Sisi 79 Ahojky, je to Casualplay S4, mám k tomu fialovou autosedačku a černý sporták
na korbu mám náhradní potah v červené barvě, ten budem asi používat častěji když budeme mít Elis ![]()
@miláček123 píše:
Ahojky, tak od pátku mám špatné výsledky krve. Dostala jsem antibiotia a už čtvrtý den mám tlak na houby. A dnes paní doktorka na utz říkala, že to nebude dlouho trvat, že je vidět že se tam málé už nelíbí. Tak dnes do karty napsala at mi naplánují císaře. Tak zítra podám info co a jak.Jsem 30+1
držím palce, hlavně abyste byly obě vpořádku
@miláček123 Teda, ten Tvůj prcek nás napíná. Ale ať si u Tebe pobyde co nejdýl ![]()
Ahoj ja ji taky nasla tu povestnou // dalnici mladej rad jako blecha v kozichu a ja trosku na nerviky stoho
@Tofik píše:
@miláček123 Teda, ten Tvůj prcek nás napíná. Ale ať si u Tebe pobyde co nejdýl
Nomě taky a už jsem na nervy ![]()
A jeste ke vsemu mame ted klidovku lezet az nerodime prej
a kdy mas termin
@radostna86 píše:
A jeste ke vsemu mame ted klidovku lezet az nerodime preja kdy mas termin
Já až 2.11 ![]()
@miláček123 píše:
Ahojky, tak rodit nejdu.Dnes vše ok.:-)
Ahoj, jen ať si šmudla u tebe polebedí, ještě je to prďola. Dej zas vedět. Myslíme na vás ![]()