Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ninuska100 nevadi, jen nekomu, kdo testuje moc brzo, to nemusi nic ukazat, protoze je to mensi citlivost
tobe to uz muze byt jedno ![]()
@petulíína fakt dušíka jsem měla v neděli, byli tam // ale druhá opravdu slaboučká, pak včera jsem netestovala a dnes hezké // myslím, že tokové jaké mají být, holky ikdyby tam byli dvojčátka beru
sice by to byl mazec ale pořád lepší než další zklamání a bolest
zítra zkusím ještě, protože mám doma ještě dva testíky tak co stím jiného, uvidím jestli sílej nebo né…
@ninuska100 nééééééééé, to je jen že je tam // vidět až od vyšší konce¨ntrace hCG, mě to zmátlo, když jsem si dělala v úterý 10tku a ve středu 25, tak na tý 25 byl jen duch
Ale ty máš na 25 dálnici, tak to neřeš
Jediný, co mi na tom vadí, že už i výrobci těch testů lžou, to měš sere neskutečně ![]()
@atominnka tak,že ta 25je citlivější chápu to dobře, že ukazuje //až, když je hcg vysoké???Fíha to mi řekni, předtím jsem měla jiné testy nějaké gold myslím ty mi ukazovali dušíky a tenhle // jak jste viděli a přitom by mě měl asi taky ukazovat ducha:))))no snad jen budu doufat, že je vše jak má být.)ale máš pravdu proč to proboha dělaj magoři…
@ninuska100 ne citlivejsi je 10, protoze ukazuje ducha uz pri nizcim HCG
25 ukazuje, az je HCG priblizne tech 25…
Ahojte, tak ja sa k vám predbežne pridávam, aj keď to ešte od DR potvrdené nemám.
no, meškalo mi to asi piaty deň dnes, keď som si urobila test. Prikladám foto. Robila som Gravitest 10, je tam písané že veľmi vysoká citlivosť. Posúďte samé
O dva dni pridám ďalšiu ![]()
@Mikejla_a píše:
@ninuska100 ne citlivejsi je 10, protoze ukazuje ducha uz pri nizcim HCG25 ukazuje, az je HCG priblizne tech 25…
přesně tak
@Sebinah Ahoj, tak jsi nakonec přišla? Vítej a ještě jednou gratuluji. Je nás tu ještě několik, které to nemáme potvrzené od dr, já jdu taky až příští týden(jestli vůbec) ![]()
Já se taky potřebuju někomu pochlubit
(jinak to chceme zatím utajit). Ms jsem čekala středa - pátek, ale jelikož už je mi víc než týden špatně a děsně mě bolí prsa, tak jsem to nevydržela a ráno testovala ![]()
@ninuska100 právě že 10 by měla být citlivější - reaguje už na 10mlU/ml
@Dastula1 paráda, gratuluju ![]()
@gala-dali gratulace ![]()
U nás to ví jen muž a kamarádka a pak holčina, u které jezdím na koni, měli jsme jen 30.3. na celodenní akci s koňma, ale to vynechám, tak jsem jí musela říct proč nepojedu, když jsem se táááák tešila
rodině to řekneme, až bude
, ostatním známý až někdy dýl
U nás jen já a muž, a teď to tu troubím do éteru
sporty zatím nevynechávám, u prvního to šlo v pohodě, tak uvidím jak to bude…jen jsem se vykecala ze sauny, že mám nějakýho střevního moribulduse ![]()
@atominnka píše:
@Dastula1 paráda, gratuluju![]()
@gala-dali gratulace
U nás to ví jen muž a kamarádka a pak holčina, u které jezdím na koni, měli jsme jen 30.3. na celodenní akci s koňma, ale to vynechám, tak jsem jí musela říct proč nepojedu, když jsem se táááák tešilarodině to řekneme, až bude
, ostatním známý až někdy dýl
No u nás už to dvakrát nedopadlo dobře, tak s tím taky tentokrát chceme počkat, ale máme teď naplánovaných spoustu oslav, takže budu muset vymyslet nějakou výmluvu
Nejhorší je, že já neumím lhát…
@Dastula1 píše:
No u nás už to dvakrát nedopadlo dobře, tak s tím taky tentokrát chceme počkat, ale máme teď naplánovaných spoustu oslav, takže budu muset vymyslet nějakou výmluvuNejhorší je, že já neumím lhát…
Já se u prvního vymlouvala na ATB-zánět močáku, většinou nikoho nezajímali podrobnosti ![]()