Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@atominnka diky ![]()
Vsem taky gratulka ke dvema carkam! Ja jdu na gyndu az 10.4., driv to nema smysl podle me, pokud se clovek citi dobre, stejne tam nic neuvidi… a to ani necekam, ze uz by bylo srdicko, u maleho bylo az v 8.tt.. tak uvidime ![]()
Tak jsem se odhodlala a zavolala teď na gyndu a zvedl to přimo doktor a prej mám přijit už dnes se ukázat
Mě vyrazil dech nebo jsem si řikala, řekne ať přijdu tak přišti týden a ono už dneska
Asi mě chce hlidat hned od začátku zkrz to ZT..Tak jsem zvědavá zda něco půjde vidět ![]()
@petulíína tak to je super! tak pekne upaluj! a napis pak hned, jak jsi dopadla a co uz bylo videt a taaak!
![]()
@petulíína faaaaaakt? no talk to jsem zvědavá, jestli bude něco vidět ![]()
No holky já jsem taky zvědavá
Pak určitě napišu podrobnosti, už jsem na cestě tam ![]()
@Dastula1 Ahojky,
tak na tvůj osud není skoro co říct, každá věta je málo, musela sis prožít peklo, bože můj všechny nás to tu vzalo to, že jsme měli zt třeba na 66,8tt někdo i na 12tt ale porodit mrtvé miminko, je to nejhorší
musela to být neskutečná bolest!!!A proto určitě ted to vyjde a budeš mít zdravé krásné miminko…Je dobře, že se zadařilo tak rychle, že? Uběhlo pár měsíců a máš // z celého
ti přeji jen to nejlepšííííííííííííííííí, všichni co tu jsme přejem ![]()
Tak už jsem doma
Vidět ještě nic nebylo nebo jsem teprve 17DPO, takže to fakt nemohlo jit vidět, nebo jsem otěhotněla 20DC misto klasických 14dc, tak doktor sám uznal, že je to fakt brzo..akorát co viděl, hoodně vysokou sliznici, tak řikal, že je to dobré
Chtěl mě spiš vidět, aby mě napsal Utrogestan na podporu
Jinak za týden kontrola, to už by měla jit vidět bublinka
Holky co berete ten Utrogestan, já si ho mám dávat 3× denně po 8hodinách a zavádět do pochvy a prej mám chvilku ležet, aby to hned nevyteklo a jak to děláte, když někde jste, přece nejsem pořád doma a nelehnu si někde venku na zastávce, že jdooo
![]()
@petulíína tak to jsme na tom podobně, taky mi řekl, že mám vysokou sliznici a že za týden pokud bude vše ok by měla být vidět dutinka. ten utrogestan ti závidím, nechceš se podělit o pár tabletek? Mě totiž nic nenapsal
a já blbka jsem si o něj neřekla.
@lenty a ty jsi měla taky zamlklé těhu, a nic ti nedal, a v kolikátm tt jsi? jéžíš všichni tam chodíte pro léky já chtěla vydržet tam nechodit dřív jak na 6tt ale asi bych tam měla také jít pro léky, že???
@ninuska100 no kdyz uz jsi nejaky problem mela, tak bych asi necekala na srdicko a sla tam radeji driv, at jsi aspon trochu v klidu a da ti pripadne nejake leky… ![]()
Ahoj holky, tak ja se k vam jdu taky přidat, dnes jsem 4+4, ovu byla tipuju tak 12.3.
Nu a abych se predstavila, je mi (bude za par dni) 30, manzovi 32, svoji jsme od rijna. Mimco si moc přejeme, zatim mame jen chlupaté decko, vlčáka:)
K doktorce jdu prvně ted v patek, jdu si pro utrogestan nebo neco podobného, jsem po ZT, tak abych byla klidnejsi. Ale moc se mi nelíbí jit na vnitrni utz takhle brzy, mam ted zrovna období MS a mam strach, ze je to ted prilis choulostivé a mohlo by to miminku ublížit.
Jinak priznaky nemam skoro zadné, krom tlaku a tahu v podbřišku, rýmy a vyrazky na krku (to je tedy dost nemile). Papam femibion.
Omlouvam se za občasnou diakritiku, pisu z telefonu a ten to sazi kdy se mu zachce:)
@ninuska100 píše:
@lenty a ty jsi měla taky zamlklé těhu, a nic ti nedal, a v kolikátm tt jsi? jéžíš všichni tam chodíte pro léky já chtěla vydržet tam nechodit dřív jak na 6tt ale asi bych tam měla také jít pro léky, že???
já jsem dnes dnes asi 28DC, takže teoreticky 4tt…ale já byla v pondělí večer na pohotovosti, že jsem zakrvácela. A jak už jsem psala, tam mě dr vylekal, že mám smůlu, že tam nic nevidí a že těhu už asi nejsem nebo mimodělo. V pondělí jsem byla na kontrole, kde mi dr zase řekl, že by takové závěry nedělal, že je to ještě moc brzy něco vidět, když jsem tenhle týden měla mít ms, že to mohlo být uhnizďování, nebo prostě jen zakrvácení a nic to neznamenalo. Na utz mi řekl, že je brzy něco vidět, ale že sliznice v děloze je vysoká a hcg bylo 216.9. Zítra jdu na hcg a doufám, že bude vysoké jak má a že příští týden bude vidět dutinka tam, kde má být. Akortá mě štve, že jsem si o ten utrouš taky neřekla.
@Mikejla_a no já měla také právě zamklinku tak proto ty obavy.asi tam po neděli zavolám a zeptám se co mi mudr doporučí