Březňátka 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3992
5.7.13 13:00

@JANÝNEK… Aha, a to půjdeš na PÚ nebo jak to budeš řešit? Jsem v koncích :nevim:.když to v práci neřeknu, udělají mi peklo a vyhodí mě hned po návratu, když odejdu dohodou půjdu na pracak, ale pak je to prý složitý s mateřskou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.7.13 13:03
@kessi22 píše:
@JANÝNEK… Aha, a to půjdeš na PÚ nebo jak to budeš řešit? Jsem v koncích :nevim:.když to v práci neřeknu, udělají mi peklo a vyhodí mě hned po návratu, když odejdu dohodou půjdu na pracak, ale pak je to prý složitý s mateřskou :nevim:

Půjdu na neschopenku…hodim rizikovku vzhledem k mimoděložnímu… měla bys to asi v práci říct a skusit se s nima rozumě domluvit…nebo podle toho jak to vidíš :nevim: hlavně si s tim nějak extra nelámej hlavu, ono to nějak bude… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.7.13 13:12

těhotenství a dovolená

Ahoj všechny zdravim jsem zde nová. Od pondělí mám od doktorky potvrzené těhotenství z krve. Včera to bylo 5 týdnu od začátku poslední menstruace. Jinak další kontrola až za tři týdny. Přístí týden odjíždím na dovolenou do Chorvatska, mám z té cesty docela strach.Co si o tom myslíte. Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.7.13 13:17

@kessi22 hele, jsi těhotná, v praci to rekni. Vyhodit te nesmi, snizit plat taky ne. Kdyzz to bude des, pujdes na neschopenku. Stve me jak nektery firmy vyjebavaji… Jesteze nase ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
5.7.13 13:34

Máte hezké metriky holky :palec: já si na něj zatím netroufám, pořád se bojím :roll: Možná po kontrole ve čtvrtek, jestli vše bude OK :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.7.13 13:35
@danulla píše:
Ahoj všechny zdravim jsem zde nová. Od pondělí mám od doktorky potvrzené těhotenství z krve. Včera to bylo 5 týdnu od začátku poslední menstruace. Jinak další kontrola až za tři týdny. Přístí týden odjíždím na dovolenou do Chorvatska, mám z té cesty docela strach.Co si o tom myslíte. Díky za odpověď

Ahoj já jsem dnes 5+1 a do chorvatska jedeme 2,8, tak taky z toho nemám zrovna dobrej pocit ale snad bude vše ok držim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.7.13 14:04

Vy jste se tu rozjeli teda…a úplně koukám, kolik nás tu už je :-D Jinak holky my se chystáme na dovču až v půlce září…letecky k moři. Pokud bude vše ok, tak jí rušit nebudeme. Hrozně se na ní těšíme. A co se týče práce tak já teda zatím nemám v plánu jim něco oznamovat. Asi až po prvním trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.7.13 14:07

@Elena87 ja to taky rikat nechci, ale pocitam ze do 14 dni je to venku. Majitelka je jak radar, okamzite vsechno pozna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
5.7.13 14:14

To já to v práci řeknu taky až po prvních třech měsících, a to vzhledem k tomu, že nikdy nevím jak to dopadne, a aby pak na mě všichni koukali a ptali se o to netojím, a jak jsem za to v březnu byla vděčná, že jsem nic neřekla, když jsem musela na revizi, a nikomu do toho nic zatím není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.7.13 14:20

Ja právě přemýšlím, že bych to v praci řekla az se vratim po dovolené až budu mít za sebou ultrazvuk. Dělám v nepřetržitým provozu dvanáctky, tak to asi budu muset říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.7.13 15:03

@danulla tak to bych rekla urcite. Zamestnavatel ti upravi smeny podle zakoniku a mas klid. Nepretrzitej a dvanactky je zahul a je to riziko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.13 15:10

Všem držím pěsti!!! Já měla transfer 8.7. 2012 a mala se narodila 13.3. 2013. Uz je to rok co mi ji dávali do briska:) leti to az je to k pláči… Užívejte si tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
5.7.13 16:57

Ahoj holky, něměla jsem čas číst celou diskusi, ale přidávám se k vám :-)
Bude mi 25 a s manželem jsme spolu přes pět let. Brali jsme se loni v září. HA jsem vysadila po 7mi letech nepřetržitého braní. První měsíc asi ovulace ani nebyla a druhý (minulý) měsíc jsme měli jediný styk. Díky němu jsem místo včerejší MS objevila maličkého ducha, který je dnes už dosti přesvědčivý :lol: díky přesnému určení data oplodnění jsem spočítala termín 17. březen a tak jsem tady mezi váma :dance:

• Citovat
  • Upravit
6024
5.7.13 17:16

@verulicek ty ses vsude :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
5.7.13 17:17

@Vemas :-D tohle je moje všeho všudy druhá diskuse :lol: ale hezky sme se našly! :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex