Březňátka 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7332
4.8.14 15:11

@sao být tebou řeku jim, že chci 14 dní na to čas a že se uvidí… :hug:

Já krvácela celé první těhotenství a nyní taky…

A vidíš v metříku mám 15 měsíční Emičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
4.8.14 17:26

@sao Ahooj, teda to je mi líto, co teď prožíváš, ale třeba taky je jen miminko mladší, moc držím palce ať tam vydrží a dobře prosperuje :hug: určitě bych se do revize taky nenechala tlačit, je to jen tvoje rozhodnutí, klidně tomu dej čas, pro doktory je to vždycky všechno sakum prdum, neposlouchala bych ho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
4.8.14 17:29

@lilia81 Ahoj, HCG roste pomalu? a kolik by jsi správně měla mít? tak i tobě držím palce ať to dopadne dobře, a koukám, že dnes jsi měla jít na utz, jak vůbec dopadlo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
4.8.14 17:39

@sao Moc držím palečky!!! To jsou nervy viď, ale snad vše dobře dopadne :kytka:

ALe tedy holky, Vy mi dáváte, 3 ze skupiny řeší mimi..už aby byl příští týden a já byla v klidu, že je snad vše ok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.14 17:48

@sao Ahoj, no teda mě doktor v nemocnici říct, že dítěti nebije srdíčko tak se asi zhroutím…no to byl asi fakt nějaký moc „šikovný“ doktor. Držím palce at vše dopadne tak jak má a mimi roste :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
4.8.14 17:58

Ahoj holky, tak dutinku porostla, mozna jsme zahledly i vacek, ale to si dr. Neni jista, takze pro velky uspech ve ctvrtek znovu, mimodelozni vylouceno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
4.8.14 18:20

No a já jsem zpět z nemocnice. Tentokrát tam byl doktor naprosto perfektní, citlivý, hodný a netlačil mě vůbec do ničeho. Naopak bral vážně naše přání a názory a vzal mě i na lepší ultrazvuk a dlouho se nám věnoval, říkal že by si nedovolil miminku ublížit kdyby žilo. Bohužel hcg mi kleslo, a srdeční tep byl vidět jen v náznacích a to jen na tom lepším ultrazvuku. Mám domluveno, že ultrazvuk zopakujeme za týden a to už bude všechno jasné, jestli miminko poporostlo atd. Zatím tomu dává pan doktor šanci 20%. Děkuji že jste na mě myslely, teď už můžeme jenom čekat. Přeji všem ať se vám takovéto problémy vyhýbají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
4.8.14 18:45

@lilia81 tak to snad dopadne ;)
@sao hmm, to mě vážně mrzí :( tak hlavně pevné nervy, někdy i 20 procent může být dost ;)

mě čeká utz ve čtvrtek, jsem hoodně zvědavá :) mě se k příznakům přidalo blivno po ránu a trošku depresivní nálady, ty jsem měla i u Oliverka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
4.8.14 19:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
4.8.14 19:08

@Marcaa určitě bude, holt někdy se to stává, ale holky maj ještě šanci, budem na ně myslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
4.8.14 20:03

@sao :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: držím palečky, i 20% je pořád 20% a naděje umírá poslední… já už to skoro taky zabalila, ale jestli to tak má být, tak s tím nic neuděláš a pokud je miminko bojovník, tak to zvládne, prostě bohužel to neovlivníme, takže držím palce a budu na tebe myslet :hug: :hug: :hug: :hug: a to, že máš 3 děti je irelevantní, prostě je to miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
4.8.14 20:17

@Šalvějka JJ je to tak, doufám, že to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
8.8.14 07:01

Ahoj holky, tak včerejší kontrola dopadla dobře, jsem dnes 7+5 tt, miminko velikostně odpovídá, srdíčko tluče, takže příště už jdu do poradny a pro průkazku :) a termín je prozatím 22.3.2015, dál se ještě trochu upřesní dle utz.

A jak se máte vy?
@lilia81 koukám že je tonakonec ZT :( to je mi líto, hodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek7
8.8.14 08:16

@sao
Držim palečky. Mně stačilo, když doktor na mne zkoušel vnější i vnitřní ultrazvuk a mžoural do monitoru jako že tam nic nevidí, tak jsem se úplně orosila. Pak zahalekal nesprávné datování a objednal mne za 3 týny, že tam toho moc nevidí. Vzhledem k tomu, že stále zvracím, předpokládám, že se vše vyvíjí vpořádku, ale můžu ti říct, že mi už tenkrát málem bylo do breku natož takováhle hrůza.
Moc ti držim palce.

• Citovat
  • Upravit
sao
1827
8.8.14 11:39

No, já jsem na tom tak, že jsem to nevydržela a včera si zaběhla ještě ke svému gynekologovi, jestli náhodou neuvidí nějakou změnu, popř. jestli by mi nemohl odebrat krev kvůli hcg, jestli ještě nekleslo. Protože už mi je špatně fakt jenom minimálně. Tak ten test na hcg se musí dělat stále ve stejné laboratoři, a mě první dva dělali v nemocnici takže dělat třetí u doktora prostě nejde. A na ultrazvuku žádná změna, ono i kdyby to povyrostlo tak to za 3 dny nepůjde poznat a vypadalo to už jaksi rozmazaně, říkal že to vypadá že je to odumřelé :( Takže to vypadá na špatný konec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí