Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2974
7.2.19 12:46

@Bufanda co Teda s tím kočárem, kdo vyhrál? Chlap s novým nebo zůstává po dceři? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
7.2.19 12:47

@pindulinka89 v klidku :hug: taky vařím vždy jak pro zájezd, prostě neumím uvařit pro tři lidi :zed: ale trošku mě to rozčiluje, buď se to pak vyhazuje nebo to smrdí týden v lednici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
7.2.19 12:53

@finduska jejdaa drobek, to zvladne se zarlivosti. Je to ted vsechno nove pro nej, ale verim, ze si zvykne :hug: segra to tak taky mela, pak udelala z male opatrovnici at si pripada potrebna a ted jsou nejlepsi segry :dance:
Jojo chlapi a zapijecky, to nas myslim nemine zadnou :lol: :lol: :cert:
Treba to s tim spodkem nebude tak hrozny, jak to ted vypada ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
7.2.19 12:55
@Terkapali píše:
@pindulinka89 v klidku :hug: taky vařím vždy jak pro zájezd, prostě neumím uvařit pro tři lidi :zed: ale trošku mě to rozčiluje, buď se to pak vyhazuje nebo to smrdí týden v lednici :lol:

Tak v tomhle mam uplne stejny problem. Driv jsem byla zvykla varit pro sedum lidi a nejak mi to bohuzel zustalo. Snazim se to korigovat uz, ale casto se mi povede, ze se vyhazuje a je to pal skoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
7.2.19 12:56

@Terkapali Jasně, každý snese něco jiného :) A vidět to ani nepotřebuješ, stačí to prožít :mrgreen:

@Bufanda Já třeba ze začátku budu mít v hnízdu mimčo, pokud bude spát s námi v posteli..aby mi nespadla a aby bylo něco mezi náma :) Četla jsem, že ze začátku je lepší, když spí dítě jen u matky, že otec si déle zvyká. Ale třeba bude malá chtít být hned v postýlce, těžko říct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
7.2.19 13:43

@DomčaP no hlavně pozor na to spaní, ač si myslíme, že je to zatím jen malý mimino, tak opravdu velice rychle si na to zvykne a pak budeš mít problém ho to odnaučit :palec: a to moc dobře vím. U nás už jsem na to upozornila chlapa, že v žádném případě s námi spát nebude! :lol: přes den ok, že si schrupnem, ale večer nekompromisně do postýlky… :mrgreen: @V09 přesně, ani to nezamrazuji, pac mě to moc potom nechutná a chlap by mě to ani nesnedl. Takže buď něco odvezu tátovi, a nebo vyhodim… :think: třeba včera jsme dělala vývar, já prostě neumím uvařit malý hrnec, vždy to rvu do toho 5l. A pak je toho jak nasraneho, ale vývar zamrazit můžu naštěstí… Ale než to stihnu. Tak je tak dlouho v lednici, že se zkazí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
7.2.19 13:57

Kočárek zůstává po dceři, prý jsou gumy v pořádku, tak to chce jen vyčistit. Ale pořád má na to času dost :D

S tím zapijenim, chlap to spojí dohromady s narozkama (už se mě ptá, jestli mám pro něj dárek, tak mu říkám, že přece dostane dárek na celý život :mrgreen: ). Pije ten drahý rum, kdy láhev stojí litr, tak si nechal dovézt z Makra asi 4 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
7.2.19 14:03

@Bufanda no tak vidíš, na co kupovat, když máš :potlesk:. Můj taky chlastá rumy, máme doma tak 30 druhů :mrgreen: je to jeho koníček :mrgreen: sbírá je :palec: Teda taky ty dražší, aspoň to mám dobré , když mu kupují dárek, rumem mu vždy udělám radost :lol:. Jen ať si dají do nosa, pak budou povinně pomáhat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
7.2.19 14:16

Mojemu se to zapijet nechce, pac to bude muset zapijet s rodinkou, coz mu neni po chuti :lol: muj zas pije whisku, prej si sjede do makra na neco :) pravda at si daji a pak makat :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
7.2.19 14:21

@V09 u mojeho je to jednoduchý 4 piva max 5 panáků (malých) a je na kaši :mrgreen: takže to bude rychlý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
7.2.19 15:11

@Terkapali to ma muj uplne stejne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
7.2.19 15:24

@Bufanda Můj Ondra taky ma mit malou k narozeninám :mrgreen: Původní termín byl přesně na jeho narozky, takze to asi necháme tak :mrgreen: A aby neřekl, objednám mu dort, protoze pochybuju, ze budu schopna mu ho upect :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
7.2.19 18:09

Holky tak můj první termín byl na den kdy mi loni zemřela babička :palec: mazec… A pohřeb měla na narozeniny dcery :roll: haluz co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
7.2.19 18:23

@Terkapali ty brdo, zajimavy osud :think: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
7.2.19 18:29

@V09 jo no, už jsem špatně nesla ten pohřeb v den narozenin Sofci, a pak když mě dr řek termín porodu tak jsem se úplně zhrozila.. To prostě není náhoda… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí