Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Monny89 píše: úklid - já dělám úklid jednou za týden - vyluxovat, umýt wc, koupelnu, kuchyň, setřít prach.. nádobí myju denně…
Peru tak jednou, dvakrát za týden
já vytírám a ulízím koupely do týdne 3 týdně celý dům utírám prach též 3 týdně myji nádobí každý den a peru podle toho kolik máme našpiněno ale za týden je to tak okolo 6 praček
nědy i více no podle tho jak je zmazaný přítel z práce ![]()
nikil píše:
mám mega tvrdé bříško a opět píchání v pochvě![]()
Nikil, davej na sebe pozor ![]()
Janni.na88 píše:
spadla jsem z kresla![]()
![]()
![]()
![]()
rovnou na prdel..aaaaau..no ja mam den dneska,snad se Tomasek v brisku moc nelekl
![]()
![]()
Jani, vis jak je to nebezpecne?Musis opatrne ![]()
Janni.na88 píše:Lend.u píše:Monča ti uz poslala navodJanni.na88 píše:Kdybych vedela jak se dava do profilu uz ho tam mam
Lení,nechces si dat k sobe take metrik????at mame na ocich jak jste s Elinkou daleko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kdyz enbudes evdet co a jak,tak pisni a my ti poradime
![]()
![]()
jooo?A a kde ja jsem to nejak asi prehlidla, nebo jsem slepa ale nevidim navod ![]()
Lend.u píše:nikil píše:Nikil, davej na sebe pozor
mám mega tvrdé bříško a opět píchání v pochvě![]()
dnes už nic dělat nebudu jen tu buchtu a to zvládnu…určitě je to tím jak se moc přemahám a tak ale já nevydržím jen odpočívat ![]()
nikil píše:Monny89 píše: úklid - já dělám úklid jednou za týden - vyluxovat, umýt wc, koupelnu, kuchyň, setřít prach.. nádobí myju denně…já vytírám a ulízím koupely do týdne 3 týdně celý dům utírám prach též 3 týdně myji nádobí každý den a peru podle toho kolik máme našpiněno ale za týden je to tak okolo 6 praček
Peru tak jednou, dvakrát za týdennědy i více no podle tho jak je zmazaný přítel z práce
bože proč tak často
to tam budete mít extrémně přehnaně sterilní.. ![]()
Leni - tady máš znovu ten odkaz kde je to vysvětleno https://www.emimino.cz/…etrik-69453/
Ahoj holky, tak jsem zdárně po zdravém obědě (zeleninové rizoto)a jdu se pustit do těch mini zákusků, co jsem si dopoledne koupila v městě
já jsem teda lempl na úklid, utírám prach tak dvakrát týdně (ne všude), koupelnu jednou za 14dní
, nádobí meju každý den, a spíš teda vysávám, než vytírám…dle potřeby…
nikil píše:Janni.na88 píše:Tomášek je v pořádku směje se mamincenikil píše:o prosimte,sedim u Pc na koleckovem kresle-pritel mi jej privezl ,kdyz delal u pravniku meloucha-uz jej nechteli..to kreslo je strasne pohodlne,coz zjistila i nase majinka a je zvykla sedet u Pc semnou,takze si lehne za me a ja sedim na krajicku..jenze ona se tak roztahla,ze me proste SPROSTE vystrcila a ja nez jsem stacila zareagovat tak jsme sedela na prdeli,byla to slupka teda,au au,ted mi boli prdka,and tam nebude modruinaJanni.na88 píše:holka holka co to ????snad sis neublížela ještě že máme prdku
![]()
![]()
![]()
rovnou na prdel..aaaaau..no ja mam den dneska,snad se Tomasek v brisku moc nelekl
![]()
![]()
![]()
ale maly me zacal kopat ,krasne ho citim..takze ho to asi vzbudilo
takze je snad v poradku
![]()
jsme se tak strasne lekla,ze jsme Majine tak vynadala,svihla ji pres zadek a vyhodila ji z kresla s tim,at si jde lehnout na postel..chudinka na me taki kouakla smutne,nu,ale sla si lehnout na psotel..ale pak prisla,zacala knucet a prosit,abych ju za sebe psutila..je to moje zalticko nu,mi ji bylo lito,jak jsme na ni vyjela,ale ja sjem se strasne lekla..
![]()
ZSissi píše:
Ahoj holky, tak jsem zdárně po zdravém obědě (zeleninové rizoto)a jdu se pustit do těch mini zákusků, co jsem si dopoledne koupila v městějá jsem teda lempl na úklid, utírám prach tak dvakrát týdně (ne všude), koupelnu jednou za 14dní
nejsi prase, takhle to je úplně normální, ono není moc zdravé pro miminko sterilní prostředí.. pak mají alergie a jsou nemocné ![]()
Lend.u píše:Janni.na88 píše:Jani, vis jak je to nebezpecne?Musis opatrne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to rekni tomu mymu mazlikovi chlupatymu,zlobivymu Lení
no,reknu ti,ze jsme se lekla teda pekne,spadla jsem hjak hruska ze stromu
![]()
nemáme
prostě jsem magor na uklízení
ale ono mě to brzy přejde nebudu mít na to čas
ZSissi píše:
Ahoj holky, tak jsem zdárně po zdravém obědě (zeleninové rizoto)a jdu se pustit do těch mini zákusků, co jsem si dopoledne koupila v městějá jsem teda lempl na úklid, utírám prach tak dvakrát týdně (ne všude), koupelnu jednou za 14dní
ahojky Sisi
![]()
ZSissi píše:
nejsi nemusíš za to stydět..ze mě si neber vůbec příklad já uklid moc hrotím..moc to stím přeháním a tak no ![]()
Monny89 píše:ZSissi píše:nejsi prase, takhle to je úplně normální, ono není moc zdravé pro miminko sterilní prostředí.. pak mají alergie a jsou nemocné