Bříško jako dřív?

645
12.7.13 14:17

Bříško jako dřív?

Ahoj holky, zajimalo by mě, jak dlouho Vam trvalo než jste měly bříško jako před těhotenstvím? Event. co jste pro to dělaly? Ja mám cca 27 měs. po prvním 10 měs. po druhém porodu, co se týče velikosti tak celkem ok, i kdyz noo když si sednu, tak to není ono navíc ta kůže mi přijde ještě taková nestáhlá :nevim: Pomohla na to zpevnění kůže někomu třeba kavitace nebo něco takovýho? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
12.7.13 14:23

@tescada mám skoro 16 měsíců po porodu a když stojím, tak bych řekla, že mám břicho stejné jako před těhotenstvím. Ale samozřejmě není tak pevné jako dřív, když se předkloním, tak je to děs. Cvičím na břicho Boba Harpera, svaly se rýsují ale ta kůže nic moc, taky by mě zajímalo, co by se s tím dalo dělat, kromě cvičení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
12.7.13 14:32

@Vend já jsem 2 týdny po CS a připadám si hubenější než před těhu :D špek mám dole pořád, ale obleču všechno, i starý džíny :) taky doufám, že se to ještě trochu stáhne, teď to vypadá jak splasklá pneumatika :D a už se těším, až budu moct cvičit, hodlám se vrátit k Jillian Michaels, díky ní jsem zhubla a zpevnila se ještě před otěhotněním :)

• Citovat
  • Upravit
645
12.7.13 14:32

Mě každý po porodu chlácholil 9 měsíců bříško rostlo a 9 měsíců se bude vracet do původního stavu no a už je to přes 10 a stále to není ono :roll: Navíc mám ještě mírný rozestup břišních svalů, tak taky nemůžu cvičit všechno, ale chodím tak 3× týdně na pilates, walking, piloxing atd. snažím se to trochu střídat. Bohužel to na zpevnění kůže nemá samozřejmě žádny vliv. Ještě mě napadlo co nějaký krémy? Nebo to je taky blbost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
12.7.13 14:35

@Acinore Tu Jillian Michaels si tady hodně emiminaček chválí, ale já tomu nějak na chuť nepřisla. Za prvé cvičit doma se nedonutím a za druhé mi to přišlo pořád to samý - cvičila jsem těch 30 DS a skončila někde v půlce 2. levlu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
12.7.13 14:37

@tescada mě Jillian taky moc nebaví, navíc je tam moc poskakování a odrovnala jsem si tím achilovky, takže už se do toho nepouštím. Ale ten Bob Harper je fajn, mrkni na youtube :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
12.7.13 14:40

@tescada Podle mě jsou krémy taky kravina.Jen zbytečný vyhazování peněz :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
12.7.13 14:41

Ahojte stahovaci kahlotky, posilovani a mazat se…to pomohlo me a bricho jsem mela lepsi jak pred otehotnenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
12.7.13 14:43

@Verca1989 Me z ni zase bolely kolena a to s nima normalne problem nemam. Jinak na Boba mrknu (uz jsem taky o nem slysela), akorat ja tim, ze mam ten rozestup, tak nemuzu moc cvicit „klasicky“ cviky na bricho, ale dik za typ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
12.7.13 14:44

Nic jsem nedělala, přišlo mi v pohodě pár dní po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
12.7.13 14:45

@Křížek1 Prave si rikam, jestli to k necemu vubec muze byt :nevim: Mozna jen takovy podpurny prsotredek ke vsemu :think:

@maruskaaa No vidis ja si koupila stahovaci pas, ale nejak jsem na nej pozapomnela, tak bych ho mohla zkusit vytahnout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
12.7.13 14:45

@micelinka Stastny to clovek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
12.7.13 14:46

@tescada před těhotenstvím (i v něm) jsem se dost hýbala - možná to mělo vliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
12.7.13 14:51

@micelinka To mozna spis i geneticky dispozice? Ja jsem taky hodne sportovne zalozena a i se 2 malyma detma chodim 3× tydne + samozrejme pohyb okolo nich, prochazky, plavani i v obojich tehotenstvich jsem chodila cvicit a takovy stesti jako ty nemam noo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
12.7.13 18:00

@Křížek1 kremy proti striim jsem pouzivala v tehotenstvi a pak kdyz jsem cvicila taky. Nemam popraskane brisko ani zadek, jen litka a ty jsem nemazala. (nenapadlo me ze priberu 23kg). Pri bubnuti se taky neco deje z kuzi, tak je lepsi ji opecovavat. At je pruzna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková