Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13376
22.6.12 09:06

@kanička jojo, tu apní znám…chtěla jsem si vytunit Quinnyho zapp, ale raději jsem ho prodala:D Díky moc, určitě pořídím. U nás zase malá věčně opřená a zadek ji sjíždí a pak je v polosedolehu a já ji věčně narovnávám. taky bych na teutonce uvítala rovnější sed.
Je tam jak paragraf.
Tak jdu poděkovat paní a odmítnout, jsem rozhodnutá:)
díky moc všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
22.6.12 09:20

@macinka85 rádo se stalo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.6.12 20:46

Musím se pochlubit, náš malý už je spokojeným uživatelem B-Agile :))) Je to fakt supr kočárek, myslím, že jsme vybrali dobře, i když Cybex Callisto by taky posloužil výborně - ale B-Agile byl o 1000 Kč levnější a má velká kola a okýnko ve střeše, což byly hlavní výhody, a krom toho je krásný :) Vybrali jsme červený, je z příjemnějšího materiálu, černá verze byla drsnější. Jenom madlo by mohlo být trochu vyšší, nebo delší směrem od kočárku, mám při jízdě takový stísněný pocit a do kapsy pod madlem určitě nic nemůžu nacpat, případně tam pověsit tašku, protože by to zavazelo. Ale jinak spokojenost, odpružení fajn, velké kolečka luxusní, jen ty kamínky se teda potvrdily, tak snad se kolečka moc brzo nezničí. Záruka je ale prý 3 roky, tak snad případnou reklamaci uznají. Jupí, už se těším, jak ho zítra ozkouším cestou na rehabky v plné polní :))) holky, díky moc za cenné rady a poznatky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
24.6.12 20:53

Jé, já nemůžu dospat, zítra nám ho PPL přiveze.
Teda vybrala jsem černou, ikdyž černou nemusím…snad nebudu z té látky zklamaná..červená se mi moc líbí na videu, ale bála jsem se, že odstín nebude stejný…a ještě by pak byl větší problém s batvami doplňků..
Tak snad to bude OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
24.6.12 23:53

@macinka85 NEBOJ NEBUDEŠ ZKLAMANÁ ;) TAK AŽ DORAZÍ TAK HNED ŠUP NA VYCHÁZKU A PAK HNED NAPIŠ SVÉ PRVNÍ POZNATKY JO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
25.6.12 09:01

@macinka85 Neboj, ta látka nebyla nijak „hrozná“, jen ta červená nám přišla trochu měkčí a hlavně se nám líbila :) Paní v prodejně říkala, že černá je zase lepší na údržbu, ne kvůli barvě ale materiálu, na červenou se více chytají chloupky a tak, ale domácího mazlíčka nemáme, tak snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
25.6.12 09:33

Uf, tak ještě, že mám černou :P :P :P :P
Psí chlupy bych nerada vozila po městě:D

Určitě dám vědět!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
25.6.12 10:23

Tak konečně přidávám fotky s tím nánožníkem a vložkou pinkie, ale musím říct, že jsem pěkně vytočená, takže haním i svoji vysněnou černou podložku je to jako lapač chloupků mám jich tam asi milión, takže ani moje černá není zase tak skvělá :roll: i když se mi nejvíc líbila, ale malej je nadšenej s opičky tak to je důležitý. Nánožník fakt super drží perfektně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.6.12 10:28

Hapalíci a zkoušelas, jestli je ten červený potah taky sundavací, jak tu psali, že černý je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
25.6.12 11:56

Tak kočárek poskládaný!!!
Ale je rozdílý dost než ten červený z upoutávkek-
Nemá posunování pásů zabudovaný, a ten knoflík na stříšku..to jsou takové erozdíly mezi barvama nebo je to jiná kolekce? :think: :think:
Je super, prostorný, malá z něj nechce vylézt. Dívá se z něj na televizi. Když jsem ji vyndala, nastal šílený řev :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
25.6.12 12:11

@ondas A ty máš ten nánožník šitý na míru? Kolik tě stál? To je od té paní z mimibazaru?

Příspěvek upraven 25.06.12 v 12:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
25.6.12 12:18

@ivusta nedávno jsem to tu psala. Mám červený a i u něj jde potah sundat. Jen je třeba u nožiček použít šroubovák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
25.6.12 13:17

@Yamyna nene je to právě ten pinkie
http://www.youtube.com/watch?…
Neměla jsem už času si ho nechta ušít,ale sedí fakt skvěle a hlavně nevyjde o tolik dráž než ten ušitej ten se pohybuje taky kolem 380,– a víš.
Má z druhé starny takovou jakoby kapsu ta se navlíká pokud máš klasické polohování nožiček a mi,co je právě nemáme u byritaxu tak je tam ještě takový pásek se sponou a podváže se to pod tou konstrukcí a po boku jsou ještě gumičky se sponkou ty se přichytí a fusak krásně drží.trochu horší je tam poštovný brala jsem teda i tu podložku do kočárku,ale poštovné 160,– :roll: Když neplatíš převodem měla jsem to klasicky na dobírku.Ale tady na mimáči jsem ji našla za stejnou cenu a poštovné je jen 60,–,ale trvá to trochu dýl cca týden až dva.
Dneska mi přišla ta clona na tu sítˇku je to :potlesk: :palec: :dance:
Zrovna dneska u nás poprchá nechce se mi nasazovat pláštěnka malej ji stejně nesnáší tak se mi to zrovna dost hodí.Dám boudu nánožník a frčíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
25.6.12 13:20

Přeji krásný den také mám britax b agile už asi 4 měsíce jsem opravdu nad míru spokojeá jediné mínus jsou opravdu ty kolečka, možná jste to tady už probírali tak mě napadlo že zkusím někde pozjišťovat jestli by tam nešli dát nafukovací kolečka z Britax B smart, řikám si stejný výrobce tak by to možná i šlo a pak by byl kočárek opravdu dokonalý, neprobírali jste to tady už a nezkoušela jste to některá?
Jen jsem postřehla posledí příspěvek, co se týče čištění celá potah jsem sundala u nožiček pužila šroubovák hodila do pračky usušila namontovala zpět a kočárek je jeako nový :-) Na druhé mimi plánuju kočárek ponechat s tím že potah taky sundám, protože všude v ukázkách to mají s tím potahem, ale to my přijde dost neptaktické a když vím že to jde tak to tak udělám a alespoň se mi to neošoupe od té hluboké korby. Taky pak uvažuji že koupím místo té hluboké korby tu autosedačku safe sleeper a zabiju dvě mouchy jednou ranou rozměrově je stejná jako hluboká korba tady je ještě odkaz http://www.britax-roemer.cz/…safe-sleeper

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
25.6.12 13:24

@ondas Je to tento? : http://www.baby-centrum.cz/…-monkey.html?…

anebo tento?: http://www.baby-centrum.cz/…-monkey.html?…

Měla bych ho bez poštovného…obchod je u nás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí