Britax B Motion

• Fotoalbum (74)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
322
5.4.15 21:59

Tak jsem se inspirovala u @adlita. Moc moc za to děkuji!!
A objednala z Fler tunning do kočárku, ještě mi nepřišel, paní poslala foto a bude odesílat teď příští týden, ale vypadá to suprově :-D
Už se moc těšíme až se oteplí, že přesedláme do sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
5.4.15 22:49

@Alkelita Neni zac ;) Je to fakt paradní! :dance: Pani je sikovna, rychla a ma dobre ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
5.4.15 23:41

A jak je paní na fleru??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
5.4.15 23:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
5.4.15 23:46

@adlita díky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
16.4.15 20:10

Ahoj holky, mohla bych vás poprosit?
Uvažuji o tomto sporťáku, jelikož mi syn nějak hodně roste ;-) Sháním tedy sporťák s vyšší nosností a zároveň bych potřebovala, aby se mi tam na zimu vešel - to mu bude rok a půl, s jeho růstem bych to viděla, že bude mít tak 90cm a 16kg :-D ;-)

Mohla bych tedy, jaká je výška a šíře opěrky, hloubka sedáku a dá se polohovat podnožka?

Moc vám děkuji předem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.15 18:23

Tak jsem se snažila celou diskuzi pročíst, ale je to na dlouho.. tak se zeptám přímo, kterou z variant b-motion by jste doporučili? 3 kola nebo 4? Nějak nevím :).. a našli jste nějaké velké mínusy, a plusy? Na internetu se toho dočtu hodně, ale přece jen zkušenost je lepší. Moc děkuji a případně i foto jak Vám tam prcek sedí, leží.. :) jste zlaté :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
20.4.15 21:04

Ja mam 3 kolovou variantu. Konkretne Britax B-motion ve variante 4 kol jsem nemela, ale jine ano a pro nase vyuziti do horsiho terenu je proste trojkolka lepsi. A to nejen Britax, ale to same mibrikaly napr i u Easy walkeru a dalsich kocarku, kde delaji 3 a 4 kolove varianty.. proste jsou jinak stavene, ty tri kola projedou vic, nesekaji se, lip sedi…
Ale v te ‚nastavbe‘ korbicka/sportak myslim rozdil neni a je to uplne stejne.
Ja jsem spokojena.
Mela jsem uz 3 jine kocarky a puvidne 3kolku nechtela, ale tohle je konecne ono :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
20.4.15 22:10

Ja mam ctyrkolku a jsem spokojena. Jezdime jak po meste tak v terenu a vse ok. Zatim tam mam hlubokou korbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
20.4.15 22:16

Já dnes potkala na detskem hristi maminku s B3 a rikala, ze neni spokojena, jak jezdi :roll: Trochu jsme se o tom bavily, protoze ja mam B4, tak jsme to porovnavaly. Vyhoda B3 je asi jen lehci vaha o 2 kg, jinak asi nic z meho uhlu pohledu. Ja jsem s B4 maximalne spokojena :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
20.4.15 23:32

Na FB spousta ženských zkoušely obě varianty - tří i čtyřkolku a víceméně všechny se shodly, že tříkolka je lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
21.4.15 08:26

Trikolka obecne jakakoli ma jinde teziste, vaha je rozlozena do toho trojuhelniku… je to jine nez u 4 kol. A taky ma to predni kolo vetsi a vice vpredu. U te 4B jsou ty predni kola celkem male. A kazdy ridic u auta jiste potvrdi rozdil (jakoby mensi auto vs. Vetsi)… u kocarku je to podobne. Kdyz jsem hledala kocarek vic do terenu, vsude mi nabizeli trojkolky a tim, ze ten obdobny typ od stejneho vyrobce ve variante 4 kola uz tak vhodny neni…
Kdybych se trojkolky nebala a sla do ni rovnou, mohli jsme se vyhnout tomu stridani kocarku :-( manzel uz ze me rostl. :cert:
Ale tady na vesnici mame hrozny teren, a ve meste jen silene kostky, takze tam se mi i ta mensi predni kolecka zasekavala, kdybychom bydleli jinde s lepsim terenem, treba bych byla spokojena se ctyrkolkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.15 10:40

Páni :) moc Vám všem děkuji za velké zhodnocení :) právě u nás je terén tak na půl.. chvilku pěkný, chvilku hrozný. Jako hluboký kočárek a zároveň sporťák mám roan marina, kde jsou velká kola a jsem spokojená :) tak asi půjdu do té B3 :) ještě najít prodejnu, kde ji prodávají a jupí na ni :) Ještě, ale co mi řekne manžel :D pač zrovna není nejlevnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.15 11:48

@Lucak00 @Zalmanova nemáte náhodou prosím fotečku pláštěnek co sedí na britax b-motion 3? Za chvilku mi dorazí poštou a já ji nemám a má začít pršet.. nebo prý na to sedí i pláštěnka z DM.. děkuji za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
28.4.15 20:03

@lennullinkaa Já mám od emitexu Tracking maxi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí