Britax B Motion

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
24.8.15 12:35

Praní a reklamace

Holky, už jste ten kočárek nějak praly? Máme ho jako prase, houbičkou jsem to jenom roztahala do stran, až se stydím, s tím někam vyjet :-D Jinak, tay vám tak vrže když jedete madlo, a tak nějak se viklá? Máme ho rok, skoro nepoužívaný, a nějak si neuvědomuju že by to dělalo, tak nevím, jestli by se mi na reklamaci nevysmáli, a do toho se mi zdá, že to jde nějak málo do sedu, ale to už je standart že? Už si asi namlouvám chyby, které tam nejsou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
24.8.15 13:27

@myslacek Prala, super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.8.15 23:17
@Pampeliska78 píše:
Tak jsem zpet z eshopu a prodavac me fakt ujistil, z efakt neprohloupim. I mi spis doporucil 4kolku. Barvu bych vzal achilli pepper, prt. ji delaji i na korbu, kdezto hnedou korbu nedelaji. Jedina vec, co se mi nelibila, je teda ta operka nohou :nevim: Jak to holky delate, kdyz vam mimco spi?
Jen prosim o radu s tou podporou noh, 8o jak jste to
@Pampeliska78 píše:
Tak jsem zpet z eshopu a prodavac me fakt ujistil, z efakt neprohloupim. I mi spis doporucil 4kolku. Barvu bych vzal achilli pepper, prt. ji delaji i na korbu, kdezto hnedou korbu nedelaji. Jedina vec, co se mi nelibila, je teda ta operka nohou :nevim: Jak to holky delate, kdyz vam mimco spi? To ma fakt ty nohy svesene? Taky jsem se ptala na ta, jak tu nekdo psal, ze se prohybaji, tak do toho zaperoval rukou a nic seJen prosim o radu s tou podporou noh, jak jste to holky prosim vyresily?

Ahoj. Já taky řešila co s tim a nakonec jsem to vyřešila během cca 3 hodin. Rozepla jsem dole tu opěrku pod nožky, Pod sedák jsem našila kroužek a natahla popruh až k madlu. Tu opěrku nohou jsem zespodu rozpárala a vypodložila aby se neprohýbala pod váhou nožiček. Mám to zapínací na suchý zip. Oba konce popruhu jsou na karabinku takže vše jde během chvilky sundat ( dceři je rok takže to nechávám takhle aby měla natažený nohy. Až povyroste tak to sundam a nandavat to budu jen když bude spinkat). Popruh mam zajisteny proti posunuti takže vše je OK. Sundáno mam za minimum casu. Odcvaknu karabinky a popruh hodim do košíku. Nandat to taky netrva dlouho. A neni těžké si kočár takhle vylepšit k obrazu svému.
Košík taky mohl být větší. Dala jsem do něj plášťenku a byl plnej :D. Tak jsem si taky udělala zlepšovák na plášťenku, kšíry, clonu atd. A nikdo nepoznal že to není origoš ale domácí výroba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.8.15 00:25

britax b-motion 4

My máme b-motion asi 4 měsíce a moc spokojení nejsme. Kočárek se naklání do stran, je vepředu moc úzký, jezdí se s ním hůř než s Baby Joggerem City Select, který jsme měli předtím. Zatáčení jednou rukou jde ztuha. Dá se to, ale není to úplně ono. Polohování zádíček dost nepraktické a nejde úplně do sedu - to jsme vyřešili dodatečným popruhem. Polohování nožiček není - vyřešili jsme bez problému nákupem podložky od paní na fcb. Ve vedrech jsme měli problém, že stříška je částečně jen síťovaná, takže nechrání dostatečně před sluncem a musí se to opět řešit nákupem na míru ušitého potahu na stříšku nebo přehozením ručníku… Kolečka přední začala strašně drhnout, zřejmě budou potřebovat vymýt, promazat olejem a bude to dobré, teď je ale kočár téměř nepojízdný. Myslím, že za ty peníze nic moc… Valco Baby je lepší kočár… nebo i levný Baby point, od kterého máme nepolohovací golfky za 900 Kč, které nemají chybu (kromě toho nepolohování zádíček))) i když jejich polohovací modely ozkoušené nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6324
26.8.15 11:52

@Lucka-G jeee a nechtela by jsi to prosim vyfotit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.8.15 20:51
@Pampeliska78 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.8.15 20:55
@Pampeliska78 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
27.8.15 21:27

@Lucka-G Nádhera. A jak jsi prosim te vypodlozila ty nozicky, aby se neprohybaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.8.15 22:45
@zupe píše:
@Lucka-G Nádhera. A jak jsi prosim te vypodlozila ty nozicky, aby se neprohybaly?

Ó děkuji :*. V tom ohybu jsem to zespodu rozpárala, a nůžkama na větve (takový ty zahradnický malý nůžky - doma tím stříhám íbišek atd. vypadaj jako nůžky na drůbež :) ) jsem si nastříhala myslim 2 ks tvrdých desek od sešitů (takový ty fakt tvrdý desky z velkejch sešitů A4 - nechala jsem i ten ohyb aby to bylo dvojité, tedy víc vypodložené. jedny desky jsem pak zasunula do druhých a tím my to vyplnilo celý prostor. My totiž doma něměli sololit nebo nějakou jinou desku (bydlim v paneláku…). No a pak jsem do toho rozpáraného našila suchý zip (s tím, že to časem, za ten sololit vyměním… a taky aby to za jízdy třeba nevypadlo…). Dobré je to, že když sundám ten popruh, a zapnu zase ten zip a kočár dám do původního stavu, tak se nic nepozná, jen je ta podnožka pevnější a neprohybá se - tzn. nechám to tam na vždy.
Ta taška, to je zase taška od kosmetiky :lol:. Člověk za život dostane asi milion takových kosmetických balíčků s taštičkou a pak člověk řeší co s nima… :zed: Naštětsí je většinou obrázek (značka) namalovaná jen z jedné strany. Našila jsem tam zase 3 sucháče, sundala jsem košík, nandala tašku, nandala košík a je to. Vejde se tam pláštěnka, clona, kšíry a takový malý drobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6324
28.8.15 09:16

@Lucka-G no ty jsi sikulka! :palec: Tak to bude vyzva pro meho domaciho kutila :mrgreen: Dekujeme moc i za popis postupu prace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
28.8.15 23:54

Jakou máte prosím pláštěnku na b-motion 4? Originální se mi kupovat nechce a Emitex nevím kterou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.8.15 22:02
@barbuchablond píše:
Jakou máte prosím pláštěnku na b-motion 4? Originální se mi kupovat nechce a Emitex nevím kterou :think:

ahoj. Já koupila v Pompu univerzální za cca 140,– Kč. Ale prý mají i v DM. jinak od Emitexu je to tuším alu spacer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.8.15 22:10
@Pampeliska78 píše:
@Lucka-G no ty jsi sikulka! :palec: Tak to bude vyzva pro meho domaciho kutila :mrgreen: Dekujeme moc i za popis postupu prace :palec:

jé děkuji. Budu držet palce aby se mu to povedlo a doufám, že se potom pochlubíte a dáte sem fotku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.9.15 18:28

Ahoj holky.Chci koupit sporťák B-motion 2015 tu limitovanou edici s barevnými kostkami. Mám otázku-nevyšisuje se černá barva?
Polohování nožiček jsem koukala, že jde vyřešit. A co ta síťovaná stříška, vadí to moc? Napadá vás ještě nějaký skrytý problém? Jo a máme dlouhé dítě, myslíte, že je tento kočárek pro nás vhodný (jestli nám z něj hned nevyroste)?Předem díky za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6324
8.9.15 18:49

@Mášenka88 jeste neni sportak otocny, tak jestli ti i tohle nevadi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie