Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
294
6.11.08 09:31

Holky u nás zatím sraz vypadá blbě, pésci jsou nějací p.....í. Už jsem tu 4 krát po nich vytírala. Sežerou na co příjdou a člověk se pak o ně bojí… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
6.11.08 10:28

ahoj,
tak to dnes vypada, ze sraz nesraz :( co? Tak ja aspon nebudu zas na nervy.. vzdycky kdyz vidim, ty sikovny deticky v kavarne, tak mam hned slzu v oku.. Takze my radeji byvame v uzsi spolecnosti domaci-bytove :lol: Ze bych usporadala domaci party pro plazivce? ( to by tam byl chudi sam) :-)
Mischni, cetla jsem si o te kineziologii a je to zajimavy. Vazne je to ucinny? Uz jsi to absolvovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
6.11.08 18:51

Omlouvám se, nakonec jsme na tu veterinu nejeli, ale byli špatní chundeláčci moji. Tak jsem si je opečovávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.11.08 14:54

Toz jak to tak vidim,tak bez Kristi to nejde. To je moralka co!:)

Bubis, tak to si muze prcek hrat aspon s Deniskou,ta mu taky neutece:) Vsak on te prekvapi, vydrz s nervama, musi to byt narocne. My prozmenu bojujeme s jidlem, jak to neni prso, tak ne a ne a ne:(

Kycle ok, pry jadyrka mensi,ale soumerne,tak uz na kontrolu nemusime.Vim ja co to znamena :nevim:

Zubarka nevrtala,pry je kaz malucky a na blbem miste,mam si ho nechat vyrust a dojit za pul roku :roll: :o

Jo a byli sme v mistnim MC,vakrat a ani jednou sme netrefili cviceni pro takove prcky jak sme my,no aspon se Deniska nebude bat kolektivu.Decka radily jak cerna ruka.

A zitra jdem asi poprve plavat.Aby toho nebylo malo :wink: Toz tak u nas.
A uz zas nevim co sem vlastne chtela napsat, tak mizim

Aspon pozdni gratulka Krisikovi k narozkam!!!!
A Krisulce a vsem marodum brzke uzdraveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.11.08 14:55

Sklerotik.

MIschni! Drzime palce a posilame trochu pozitivniho mysleni. Urcite to bude vse ok a je to jen dalsi plany poplach. Drzte se mamco!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.11.08 18:37

Zdravím brňandy!

Bubis - jo, funguje to( ta kinezka) Zkušenosti mám letité, ozkoušené na sobě, pobošovi i mámě. Po včerejšku se na ten utz dokonce i těším - a neptej se mě proč…je to prostě mazec.
Vlastně možná bys to mohla zkusit i s malým…vím, že ta moje dr. dělá i s miminama. Je to na poprvé trochu „šamanská“ metoda, ale já ji milkuju!!!

Acy - tak co pesani, už jsou lepší?

amazonko - dík, dělám co můžu. A jelikož mi Embroš dává od včerejška pecky pod levý žebra, myslím, že je ok. Prostě jsme se s naším vyjímečným dítětem nevešli do těch trapných tabulek. :lol: :lol: :lol:
A gratuluju ke kyčlím a odkladu vrtání.

právě jsem se nacpala svými výtvory - jablkový mřížkový koláč a špenátový koláč z listovýho těsta( dokud nemám tu těhucukrovku… :wink: ) a válím se s noťasem u tv. Tatouch po celodenní dřině na baráku( zapojil dvě venkovní světla a zásuvu, vzal si na to dovolenou, ale na sociologa slušnej výkon) odjel pro tchýni na chalupu a puboš někam zmizel s holkama.
Přeju všem krásný víkend!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.11.08 18:48

amaz - a dooost dobrá fotka u metříku. To bude pěkný šídlo, co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
8.11.08 15:59

zdar baby!
zdravim! jsem pomerne na humriiiti, pochopil to nastesti i muj drahy muz, tak prijel od vychodnarou a opecovava me na ocr…
prakticky dva dny v kuse jsem ted prospala a je mi trochu lip - no a ti dva chlapi ted vyrazili na nakup, zepry „musime mamce neco koupit, aby se uzdravila..mmm, tak to asi cokoladu“ :lol: :lol:

acy, ty mas vlastne 3 deti, co? :wink:

mischni, jaj, ty delas chute!
zdravime embrosovou! at ti jeste da levy hak! 8) :lol:

amazonko, teda nevim, jestli s tim kazem je to vyhra :roll: brrr, cekat, az ti naroste do patricnych rozmeru :?
kam jdete plavat?
fotka denisky je opravdu vyborna! :lol: :lol:

ad. sraz - no comment! pockejte, az se vyzdravim! 8)

jooo, a vsem moc dekujeme za prani :huban:

jinac zdravime bratra a sestru sokolovic :lol: :lol:
a vsem ostatnim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
9.11.08 09:56

Dannymu vsechno nejlepsi k 1. narozeninam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
9.11.08 13:10

Jednu velikou pusinu panu Dannymu....... :huban: samo že k narozkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
9.11.08 22:37

Danielek vam moc dekuje za prani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
10.11.08 15:29

i my se připojujeme ke gratulantům, jak Krisíkovi tak Dandovi.

Hlásíme, že už jsme oficiálně fit a doufám, že brzy proběhne nějaký srazík, než zas stihnem onemocnět :lol:

Lidičky, ze mě bude nakonec řidička nebo co, dneska jsem si to fakt tu jízdu užívala a moc mě to bavilo. Dokonce už ustoupili i žaludeční obtíže před jízdou :oops:

Minulý týden, mi přivezli domácí pekárnu a mě to úplně pohltilo. Peču a peču. A žeru a žeru, takže dieta, šla k ledu, ale ono se to s těma dobrotama fakt nedá. Kluci jsou bohužel ještě moc malý a moc toho nesní a tak se s manželem činíme. Včera jsem dělala mazanec a byl taaak dobrý, že skoro padl a mě pak bylo taaaaak zle, že jsem si říkala: Přesně tak se musel cítit pes, co sežral dort pejskovi a kočičce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
12.11.08 16:46

zdar a silu!

koukam, jestli tu zpravy od mischni?! 8O

lacenko, nad tou pekarnou premyslim, jestli mi ji jako nema prinest jezisek, tak radsi moc nepis, jak je dobra :roll: :lol: :lol:

porad se citim jak prejeta dvema parnima valcema, uz me to dost se.e! :evil: krisik chudak dostal taky atb kapky do oci, nosu, krku… no sranda…

a co vy vsici? jak se mate, co delate v tyto podzimni pliskanice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
12.11.08 18:11

Ahoj holky!

JE TO ZDRAVÁ HOLKA!!!

http://www.sirmi.ic.cz/dino/7.gif

Dr. kontroloval co se dalo, takže jsme měli dost podrobný průřez naším dítětem, takže amnio se nekoná, i když druhá dr. na genetice mi ho opět nabízela, ale nijek vehementně. Prostě je to ok a opět we ukázalo, že triply jsou akorát na strašení lidí.
Jediný mínus byla jakási asisestra, zmalovaná pětačtyřicítka, co smrděla jak kurvin kufr, která mě na chodbě, když po mě chtěla průkazku říká: Vy jste ročník 70? A to si troufáte být těhotná? No to snad ne…" a pak ještě ppokračovala stylem:…a co jste si jako myslela, že vám na těch testech vyjde?…" No čuměli jsme na ni jak joja, co si to dovoluje a zmohla jsem se akorát na : „A proč ne?“ Pak zalezla a mě přešel veškerý strach a byla jsem tak nasraná, co si to dovoluje a ještě na chodbě, že měla štěstí, že potom při utz držela hubu, protože bych jí asi poslala do…přímo a rovně. No síla… Dr. Vlašín byl naopak standardně milý a když jsem se nakonec rozbrečela( i tatouch měl nějak zvlhlé oči), tak se smál.

Dočítat budu zítra, doufám, že jste všechny ok a díky za držení palců.
Teď začne boj o jméno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
12.11.08 18:39

mischni, huraaa, huraaa, huraaaa!!!! :pankac:
ja mam takovou radost! :dance:
hele, a ja to tvrdila porad, ze je to slecna embrouchova :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit