Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2753
3.11.08 22:19

holky, prosim, nevite, kde se daji sehnat pansky kalhoty v prodlouzene delce?? cerny, k obleku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
4.11.08 08:26

cmelda zkus v Centrumu.
Holky nemáte někdo středa čtvrtek, pátek čas??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
4.11.08 09:11

ahoj holky neni tu nekdo z bohunic stareho liskovce na spolecne kocarkovani? mam 5 mesicni holcicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
4.11.08 11:45

cmeldo, OP Prostejov? jen hadam…

acy, cas by i byl, nicmene jsem dnes vyfasovala atb, tak nechci nakazovat :(

bubis, jj, uz v rijnu :wink: ti poslu mail a zkus mne ty fotky poslat, ja je sem prdnu :wink:

monix, jeste ze jste nejeli i s kacenkou! proto ja se bojim jezdit - vim, ze ja do nikoho nenaperu, ale ktery kreten do me, tomu uz se nada zabranit… :evil:

lacenko, autostory dobry :lol: :lol:

joo, na srazu byli nakonec jen raubiri vitas s krisonem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.11.08 20:51

G

Příspěvek upraven 18.08.13 v 16:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
4.11.08 21:19

amazonko: 1300 za 10 lekcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
4.11.08 22:11

My čas máme......ostatně jako vždycky :lol: :roll:
Velitelka Krisulka ochořela - doufám, že bude brzo fit :wink: - tak to někdo svolejte...........plííííís
Víťas začal tak nějak víc mluvit - akorát že nejčastěji z něho leze MAMIIIIIIII - tak to si klidně mohl dál mlčet :?
Přihlásila jsem naši jednotku do Sokola - ve zdravém těle, zdravý duch :wink:
Dneska jsem zase v Keny viděla Kačenku a prezidenta Vikouše, teda už jsou fakt veliký :D , co je s těma srazama!!!!!!! nevyhovuje čas?? tak se ozvěte!!!

Dneska jsem vláčela Víťu po Lužánkách - nikde nikdo.
Bubis - teda Daník musí být ouplný superlezec :wink:
Jo a segra bude mít zase kluka........... :lol: ...........co jsme komu udělaly, to je nějaká rodinná kletba, nebo co.
Tak dobrou noc.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
5.11.08 12:45

ivusha zase kluka, mno my máme se ségrou každá dva. My byly tři holky a teď máma samý kluky.

Jinak u nás pořád špatný, dostali jsme další léky a uvidíme uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
5.11.08 13:12

Šel by čtvrtek kolem 15???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
5.11.08 13:16

Za nás ANO, ale tak 15.30hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
5.11.08 13:17

Ahoooj !

Ivusho - buď ráda, že ségra bude mít kluka - u nás v rodině jsou samý baby a je to už takové jednotvárné :) No jedině, že by ségra měla druhé kluka, u mě už žádný jiný přírůstek očekávat nelze :) :) :)

Krisulko - tak přeji brzské uzdravení !

Lacenko - „člověka to potěší, když slyší o cizím neštěstí :)“ : koukám taky si s autem užíváte :) :)

U nás pátek odpolko nejde - musím k lékaři, čtvrtek tady máme návštěvu a příští týden jedině tak středa.

Jak pokračuje Mischni ? Co embroušek ? A jak s tím amniem ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.11.08 13:57

Tak my se muzem taky ve ctvrtek nekam priplazit:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.11.08 17:51

JÁ CHCI BÝT TAKY NA STRANĚ 100!!!! 8O :lol: :lol:

Zdravím vespolek!
Koukám, že nejen já jsem nějaká zaneprázdněná, ale to je dobře, aspoň nemám čas myslet na „hověziny“…

Monix - historka s autem dobrá… :? to je nejhorší, že nikdy nevíš, kdy narazíš na vola.
Jinak za týden touto dobou už budeme vědět co a jak. Ve středu v 11.00 jdem na ten utz a genetiku a amnio se uvidí až podle toho, co se dozvíme. Vcelku jsme to už vstřebali a ačkoli se objevují myšlenky typu „co když…“, vítězí spíš optimistická vize.Navíc zítra si jdu propláchnout hlavu na kinezku, tak se dooost těším.Jo a optimisticky jsem se přilásila od 20.11 na plavání.

kris - Koukám, že vás nějak kosí choroby… :roll: Tak do postele.

Ivusho - „Mamííí " je ještě dobrý, počkej, až přijde období " PROČ?“ - to je teprve maso… :lol:
Hele a v tom Sokole si budete s Vitasem říkat Bratr a sestra? :wink: Aby v tom neměl zmatek - sestro matko. :lol:

amazonko - na kyčlích přeju úspěch a u zubaře bezbolestnou vrtačku.

Bubis - nezoufej, však on jednou povstane na:,–(í tempo! 8)

lacenko - váš rodinný vůz musí být velmi odolný, co? :wink:

Ostatní zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
5.11.08 19:28

VŠECHNO NEJLEPČEJŠÍ KRISTIÁNOVI K NAROZENINÁM!! :dance: :-)

Lacenka - tak to máte nějakou generační smyčku :lol: , no my jsem kluky obě dvě moc chtěly - ale je to fakt záhul, máš můj obdiv. Doufám že budete brzo zdraví.
Jinak s autem už jsem měla taky pár karambolů - jenom ťukance. Ale pracovně jsem trávila v autě skoro celý den - tak dlouho se chodí se džbánem..............Rozhodně mně to neodradilo, řídím vášnivě ráda, ale „jako prase“, sprostě nadávám a strašně se u toho vždycky odreaguju. I když teď co jsem doma na mateřské vyfasovala tu obrdodávku, tak s tím se žádné závody dělat nedají a taky mám celý den čas - tak už nikam nespěchám.
Mischni - ve středu visím tady a čekám na zprávy, všechno dobře dopadne…
Co to je KINEZKA 8O ??? S tím bratrem a sestrou s mně fakt pobavila :lol:

Koupila jsem Víťovi multisanostol - tak uvidíme, dáváte prckům nějaké vitamíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.11.08 20:24

NO JO - KRISÍKOVI VŠE NEJLEPŠÍ K PRVNINÁM!!!!!

Ivusho - kineziologie je něco jako psychologie, ale založená na spolupráci tvého podvědomí a svalové paměti. Raději dám odkaz, asi bych napsala nesrozumitelný blábol…
 http://www.volny.cz/…odstata.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová