Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky, prosim, nevite, kde se daji sehnat pansky kalhoty v prodlouzene delce?? cerny, k obleku…
cmelda zkus v Centrumu.
Holky nemáte někdo středa čtvrtek, pátek čas??
ahoj holky neni tu nekdo z bohunic stareho liskovce na spolecne kocarkovani? mam 5 mesicni holcicku.
cmeldo, OP Prostejov? jen hadam…
acy, cas by i byl, nicmene jsem dnes vyfasovala atb, tak nechci nakazovat ![]()
bubis, jj, uz v rijnu
ti poslu mail a zkus mne ty fotky poslat, ja je sem prdnu ![]()
monix, jeste ze jste nejeli i s kacenkou! proto ja se bojim jezdit - vim, ze ja do nikoho nenaperu, ale ktery kreten do me, tomu uz se nada zabranit… ![]()
lacenko, autostory dobry
![]()
joo, na srazu byli nakonec jen raubiri vitas s krisonem ![]()
My čas máme......ostatně jako vždycky
![]()
Velitelka Krisulka ochořela - doufám, že bude brzo fit
- tak to někdo svolejte...........plííííís
Víťas začal tak nějak víc mluvit - akorát že nejčastěji z něho leze MAMIIIIIIII - tak to si klidně mohl dál mlčet ![]()
Přihlásila jsem naši jednotku do Sokola - ve zdravém těle, zdravý duch ![]()
Dneska jsem zase v Keny viděla Kačenku a prezidenta Vikouše, teda už jsou fakt veliký
, co je s těma srazama!!!!!!! nevyhovuje čas?? tak se ozvěte!!!
Dneska jsem vláčela Víťu po Lužánkách - nikde nikdo.
Bubis - teda Daník musí být ouplný superlezec ![]()
Jo a segra bude mít zase kluka...........
...........co jsme komu udělaly, to je nějaká rodinná kletba, nebo co.
Tak dobrou noc.....
ivusha zase kluka, mno my máme se ségrou každá dva. My byly tři holky a teď máma samý kluky.
Jinak u nás pořád špatný, dostali jsme další léky a uvidíme uvidíme.
Ahoooj !
Ivusho - buď ráda, že ségra bude mít kluka - u nás v rodině jsou samý baby a je to už takové jednotvárné
No jedině, že by ségra měla druhé kluka, u mě už žádný jiný přírůstek očekávat nelze
![]()
Krisulko - tak přeji brzské uzdravení !
Lacenko - „člověka to potěší, když slyší o cizím neštěstí
“ : koukám taky si s autem užíváte
![]()
U nás pátek odpolko nejde - musím k lékaři, čtvrtek tady máme návštěvu a příští týden jedině tak středa.
Jak pokračuje Mischni ? Co embroušek ? A jak s tím amniem ?
JÁ CHCI BÝT TAKY NA STRANĚ 100!!!!
![]()
Zdravím vespolek!
Koukám, že nejen já jsem nějaká zaneprázdněná, ale to je dobře, aspoň nemám čas myslet na „hověziny“…
Monix - historka s autem dobrá…
to je nejhorší, že nikdy nevíš, kdy narazíš na vola.
Jinak za týden touto dobou už budeme vědět co a jak. Ve středu v 11.00 jdem na ten utz a genetiku a amnio se uvidí až podle toho, co se dozvíme. Vcelku jsme to už vstřebali a ačkoli se objevují myšlenky typu „co když…“, vítězí spíš optimistická vize.Navíc zítra si jdu propláchnout hlavu na kinezku, tak se dooost těším.Jo a optimisticky jsem se přilásila od 20.11 na plavání.
kris - Koukám, že vás nějak kosí choroby…
Tak do postele.
Ivusho - „Mamííí " je ještě dobrý, počkej, až přijde období " PROČ?“ - to je teprve maso… ![]()
Hele a v tom Sokole si budete s Vitasem říkat Bratr a sestra?
Aby v tom neměl zmatek - sestro matko. ![]()
amazonko - na kyčlích přeju úspěch a u zubaře bezbolestnou vrtačku.
Bubis - nezoufej, však on jednou povstane na:,–(í tempo! ![]()
lacenko - váš rodinný vůz musí být velmi odolný, co? ![]()
Ostatní zdravím
VŠECHNO NEJLEPČEJŠÍ KRISTIÁNOVI K NAROZENINÁM!!
![]()
Lacenka - tak to máte nějakou generační smyčku
, no my jsem kluky obě dvě moc chtěly - ale je to fakt záhul, máš můj obdiv. Doufám že budete brzo zdraví.
Jinak s autem už jsem měla taky pár karambolů - jenom ťukance. Ale pracovně jsem trávila v autě skoro celý den - tak dlouho se chodí se džbánem..............Rozhodně mně to neodradilo, řídím vášnivě ráda, ale „jako prase“, sprostě nadávám a strašně se u toho vždycky odreaguju. I když teď co jsem doma na mateřské vyfasovala tu obrdodávku, tak s tím se žádné závody dělat nedají a taky mám celý den čas - tak už nikam nespěchám.
Mischni - ve středu visím tady a čekám na zprávy, všechno dobře dopadne…
Co to je KINEZKA
??? S tím bratrem a sestrou s mně fakt pobavila ![]()
Koupila jsem Víťovi multisanostol - tak uvidíme, dáváte prckům nějaké vitamíny?
NO JO - KRISÍKOVI VŠE NEJLEPŠÍ K PRVNINÁM!!!!!
Ivusho - kineziologie je něco jako psychologie, ale založená na spolupráci tvého podvědomí a svalové paměti. Raději dám odkaz, asi bych napsala nesrozumitelný blábol…
http://www.volny.cz/…odstata.html