Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krisulko diky, ja jsem s Honzou chodila do tridy
Ty dlouhy cekacky jsou jako na objednani nebo, ze cekam dlouho v ordinaci??? Tam to bude asi natriskany, kdyz tam chodi cely BiGy
Ja to porebuju docela akutne…
My davame Stepana pred televizi uz od narozeni, jak uslysi znelku zprav, tak je hned klidnejsi ![]()
Acy, hezky jste si to uzily
Tak kolik tam tech kluku Amelka sbalila
![]()
DObré ranko dámy!
Zdravím po prodlouženém víkendu opět v plné polní. Pěkně jsme to proflákali, akorát včera jsme byli na koncertě Hegerové. Ta ženská je nezmar. Sice o hůlce sotva leze,právě slavila 77 narozeniny, ale táhla to skoro 3 hodiny (s malýma pauzama pro hosty, ale to byly 3X 1-2 písničky. ) A má teda super muzikanty, hráli jak bozi. Smějící Byli jsme na ní naživo poprvé. Naznala jsem , že je potřeba to aspoň jednou za život vidět…
Ve čtvrtek nemůžu, ale budu na vás myslet… ![]()
Acy . super podvodnický fotky ![]()
lacenko - dobrý čtení…
změna času mi taktéž nevyhovuje. Jsem z toho zblblá vždycky týden. Co pak ty chudáci děti.
![]()
Evelíno - dobrej taťka procházkář. Jak se to dělá? ![]()
krisulko - gratuluju k dílčím studijním úspěchům!
Monix - takže se zase nepotkáme,co?…
Osud je tak krutý!!! ![]()
tak mi se hlásíme od doktorky, Tom dosal antibiotika, nějaká antitusika a kapky do nosu. Líp mu zatím není a tak ho hlídám jako oko v hlavě, mám děsný strach s těch febrilních křečí.
dnes bylo fakt hnusně, ale možná i díky tomu byly docela prázdný silnice, tak se dobře jelo. Chtěla jsem se zeptat, nemáte některá zkušenosti s hlídacím zrcátkem, abych v autě líp viděla na děti? Jedno jsme pořídili a teď ho za boha nemůžu nainstalovat tak aby mi nezavazelo ve výhledu, ale abych na ně dozadu viděla.
Jé já hlava děravá. Zapoměla jsem že mám zítra masáž. Hmm tak nic.
ivusha: hele paní dělejte si srandu z někoho jiného ja??
![]()
krisulko: to víš, Krisík se musí trocha snažit!! ![]()
ivčo: to by mě teda ani ve snu nenapadlo!
Tak to se omlóvám!!
mischni: dopadne to dobře! Tak jako u všech. Já byla na plodovce taky a jak píšou holky, bylo to v poho. Jen jsem si teda nechala udělat ty zrychlené testy, protože čekat bych teda nevydržela.
acy - ty zrychlený jsou do dvou dnů, že? A kolik za to chcou? Přemýšlím o tom, že pokud na amnio půjdu( jakože to tak už vypadá…), tak to taky nechám „zrychlit“. Nervů už bylo dost.
A zítra si užijte srazíka!!!
mischni: stojí to 2000 a víš to ještě ten večer. Je to ale myslím jen při podezření na downa.
Krásný večer, tak ponocuji, protože čekám až budu moct dát Tomíkovi antibiotika, nastavila jsem si to aby se nám to nebilo ráno ani odpo se školkou, ale znamená to že teď budu 10dní ponocovat. A tak jsem nám založila fotoalbum na rajčeti tak pokud taky nemůžete spát tak můžete mrknout, aspoň se trošku odtajníme Cool
acy - tak to se mě týká - 1:9O…
Hodím poradu s tatouchem. Dík.
ivusho - jdu ti prolustrovat rajče. ![]()
A na srazík máte krásný počasí - teda až na ten vítr…
Ahojky !
Tak jsme to zase prošvihli… Byli jsme ve městě vyřizovat na pojišťovně atd. Škoda…
Tak se svěřím s nemilým zážitkem - v úterý jsme měli havárku. Auto za námi to nedobrzdilo a borec se nám skoro nacpal do kufru. Děsnej šok, ale nikomu se nic nestalo neb jsme byli všichni připoutaní. Na autě škoda za 90tis. a oprava bude hotová tak za měsíc. Veliké štěstí bylo, že s námi Katy v autě nebyla - hlídala ji ségra. Asi by se chudinka hrozně lekla a to by nebylo dobrý u tak malého miminka. Tak tolik tedy news od nás.
Doufám že srazík byl prima. Opatrujte se všichni !
Monix to je smůla, moc dobře vím o čem mluvíš. Do nás to v létě napral chlap při odbočování. Jednoznačně to byla jeho chyba, ale mu se skoro nic nestalo, jen trošku škráblej, ale my máme promáčklý levý zadní dveře a ještě jsme museli měnit defekt. Fakt chuťka. Ještě že to byli „jen“ plechy. Ale šok veliký.
Pravou stranu si zas beru na sebe já, když jsem špatně odhadla vzdálenost, mezi bagrem a chodníkem a vzala jsem to o jeho lžicu.
No a o předek se postaral manžel když nás vyvezl na nedělní výlet do polí a na polňačce byla vyvezená suť ze stavby(cihly, tvárnice, obklady). Blatník v háji, a málem urvaná značka. Jo a pak si zacouval do meze a já se psem na vodítku, jsem ho musela vytlačit.
S autama jsou jenom starosti, když jsme bydleli v Brně auto sme neměli a nepotřebovali, ale teď…
Nejlepší bylo, když jsem asi před 14dny, zaparkovala u globusu a pravý přední světlo my viselo na drátech
Nevěřila, jsem vlastním očím, ale naštěstí byl manžel se mnou a věděl, že jsem opravdu po cestě nic nenabrala a dal to tam z5. Teď nám jen občas blbne blinkr. No je to starý auto(1997), ale na "obouchání dobrý a až se vyjezdíme, pořídíme nový. ![]()
Ahojte holky,
zdravime vas vsechny.
Mischni drzim palce, at je vse okey!!
Teda Lacenko , vy musite mit peknej bourak
No auta jsou hrozny stvoreni..!! Taky mam jeden neprijemnej zazitek: jsem ridila, bourala a jeste s Danielkem v brisku… od te doby jezdim za volantem jak po.....! Nastesti to nebylo nic hroznyho, ani airback nevystrelil, uf.
Jo mimochodem jsem koukla na tvy albicko a moooc sikovni kluci ![]()
Krisulko , mne nerikej, ze uz mas naky zapocty za sebou?? v rijnu? Btw. fotky z toho predchoziho srazu jsou temer vsechny rozmazly, jste se moc mrskali
ale jednu dve bych tam mohla soupnout, ale nevim jak a kam. Kdyztak pisni jak na to
A jakej byl sraz? My jsme nemohli, bo jsme byli nasopleni a jeste kaslavci, nastesti to nesedlo na prudusky.
A jeste info: Za tyden mame rok a stale Maresiev ![]()
Bubis (se nejak nemuzu prihlasit ci co, asi jsem zapo heslo ![]()