Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
my odchazime, a po 15 budem muset odtama ![]()
asi jdu rypat do katusky, aby se vzbudila ![]()
Hlásím se po srazíku zase doma.
Bylo to fajn, i když účast pravda chabá. Acy, Kris a já…Co to je za morálku,dámy?
Zvláště musím vyslovit silné zklamání z neúčasti MONIX, protože jsem si myslela, že konečně poznám KAty a zase nic. Prostě příště ji musíš dát spát rovnou do kočárku!!!!
![]()
Ostatní zdravím a věřím, že se jednou potkáme… ![]()
dobre ranko! kde teda dnes?! za chvili vyrazime do terenu, tak mne sevco dej prosim prosim vedet!
Hluboce se omlouvám za své dítko, které si fakt dělá co chce… Těšila jsem se na vás a takhle blbě to dopadlo. Byla jsem moc zvědavá na Mischni - kočenko, doufám, že tě s bříškem ještě zastihnu !!! Nebudu nic slibovat, ale příště už budu muset postupovat jinak, abychom fakt dorazily.
ahoj, acy, nakonec to sevca skrecovala, cili my uz jsme doma…
Takže nakonec tam nebyl nikdo jo? To je dobrý, ještě že jsem tam nelezla.
![]()
Zdravím při neděli dámy!
Teda to je morálka s těma srazíkama…
Hlásím,, že u nás skorojasno a slunečno a hlavně - právě nám natahují fasádu!!!! Má to teda malou vadu na kráse, protože někdo blbě spočítal barvu a bude chybět, takže jedna strana se bude dodělávat příští víkend, ale jinak už to bude krááásný. Jsem zvědavá, jak jsme vybrali barvu - bude to bílý kafe s tmavšíma rámečkama okolo oken.
Včera jsem vyrazila s pubošem na nákupy. No, pumpnul mě o spoustu peněz: rifle, dvě mikiny, triko a tenisky…Ale je fakt, že to potřeboval a na tenisky si přidal, jelikož si usmyslel Pumy…
A Embroš se při nákupech pěkně v břiše přeskupoval, takže tatouch usoudil, že to je kluk a nemá rád nákupy už teĎ…
ahoooj!
mischni, nene, je to holka - se hlasila o svou varku nakupu
(tu chybejici stranu muzete kdyztak polit tim bilym kafem a bude
)
acy, inspirovalas me tema uzasnyma golfkama, prolizala jsem mmb „jen tak pro inspiraci“
, zname to ze?
no ale, nasla jsem takovy golfko-sportak 3kolku za cenu nanozniku a odvoz z reckovic
zkratka uz v nem krisik spi ![]()
zbytku, kde jste? zijete? duben ma opet cerny puntik!
nebo evelina zustala na nektere z cetnych navstev luhacovic, mahule se zblaznila z kuchyne, amazonka upravuje svatebni fotky, martanka se ukorigovala a zebra se nas zalekla?
ha? ![]()
a co zbytek zbytku?! ahaaaa?
ivusha, sevca, monix - tydenni report!
bubis - nebyly by fotky ze srazu na purkynce? do galerky, cooo? ![]()
tak jo, rozdala jsem napomenuti, citim se lip ![]()
zdar a silu! ![]()
Zdravim po delsi dobe!
Byli jsme opet v Luhacovicich a jeste k tomu bez netu
![]()
Ted jsem pro zmenu nemocna (jj, nocni vstavani mi dava docela zabrat), tak doufam, ze Vas v tomto roce jeste uvidim, snad aspon na Vanocni besidce ![]()
Evelína píše:
Byli jsme opet v Luhacovicich …
dyt to rikam!
![]()
NAarek!
Krisulko, bod pro tebe. Nevím teda jaks to uhodla,ale drbkám se s kalendářema na Vánoce, takže u pc sice trávím každou volnou chvilku,ale nestíhám emimino vůbec.
Tak a teď se mi manžílek vrátil ze stavby s pořezanou nohou, jdu ho týrat dezinfekcí.
Ale jakmile svoláte sraz(a doufám že brzo), máte mě tam!:)
Jo a Acy prosímtě, vy ste se chystali na to plavání do těch Žabiček, jaké to tam je? Něco hledme a tam to vypadá dobře.
Teeda ty v..e, a prej já jsem komanda
Asi dám příspěvek Krisulky přečíst drahému a možná dostanu i dárek za to, že si vzal právě mně
![]()
Já jsem byla přece v OV, dokonce jsem vás tam i šmírovala neb si nepamatuju vlastní přihlašovací údaje...... ![]()
Teda ale nechápu proč to té naší soudružce vedoucí furt děláte, že na ty srazy nechodíte!!!! Se na nás vyprdne a budem nahraný. ![]()
Jinak u ségry to bylo v pohodičce, kluci řvali, rvali se, smáli se, a dělali brajgl. My jsme seděly, četly, pily kafíčko a prndaly. Švagr byl na ozdravném pobytu na Ostravici - prostě načasování bylo přesné.
Taky jsme zkoušely dát Víťasa na nočník.......
http://img2.rajce.idnes.cz/…DSC_0060.JPG
Mischni po takovém nákupu by se mi převalovala i prázdná děloha - myslím že o pohlaví je to nevypovídající ![]()
Takže my jsme tenhle týden tady, nikam se nechystáme - leda na sraz s váma. Pokud by byl zájem nabízím ke srazu náš skrovný byt - hraček máme habakuk a kafe uvařím.
Joo a už jste byli letos pouštět draky????
Ahoj holky,
krisulko: tak to je fajn že tě inspiruju k takovým užitečným nákupům ![]()
amazonka: v Žabičkách se nám moc líbí-doporučuju!!
ivusho, diky nacelniku, ze ses me zastal
![]()
vitas na zachode me nevim proc rozesmal ![]()
a ad draci - zrovna jsem na to dnes myslela - byli jsme na medlanaku podivat se, jak litaj (my totiz mame doma asi 4, ale najit byt jednoho je jaksi nad moje sily
), no a rikala jsem si, ze takovy drakovy sraz by nemusel byt vubec spatny
(ja bych poridila pateho draka…
)
amazonko, no ja to vim tak, zes prece rikala, ze nam sem jeste nejake svatebni foto hodis - tak na nich musis pracovat, kdyz je tu jeste nemame
![]()
nic, jdu spat, prave jsem se lehce picla burcakem, tak doufam, ze k. jen tak nezatouzi po piti ![]()