Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
15.10.08 13:24

my odchazime, a po 15 budem muset odtama :(
asi jdu rypat do katusky, aby se vzbudila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.10.08 19:16

Hlásím se po srazíku zase doma.
Bylo to fajn, i když účast pravda chabá. Acy, Kris a já…Co to je za morálku,dámy?

Zvláště musím vyslovit silné zklamání z neúčasti MONIX, protože jsem si myslela, že konečně poznám KAty a zase nic. Prostě příště ji musíš dát spát rovnou do kočárku!!!! :lol: :lol: :lol:

Ostatní zdravím a věřím, že se jednou potkáme… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
16.10.08 08:36

dobre ranko! kde teda dnes?! za chvili vyrazime do terenu, tak mne sevco dej prosim prosim vedet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
16.10.08 08:54

Hluboce se omlouvám za své dítko, které si fakt dělá co chce… Těšila jsem se na vás a takhle blbě to dopadlo. Byla jsem moc zvědavá na Mischni - kočenko, doufám, že tě s bříškem ještě zastihnu !!! Nebudu nic slibovat, ale příště už budu muset postupovat jinak, abychom fakt dorazily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
16.10.08 14:23

Holky jdete dneska někdo a jestli jo kam????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
16.10.08 16:24

ahoj, acy, nakonec to sevca skrecovala, cili my uz jsme doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
16.10.08 16:27

Takže nakonec tam nebyl nikdo jo? To je dobrý, ještě že jsem tam nelezla. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
19.10.08 09:54

Zdravím při neděli dámy!

Teda to je morálka s těma srazíkama…

Hlásím,, že u nás skorojasno a slunečno a hlavně - právě nám natahují fasádu!!!! Má to teda malou vadu na kráse, protože někdo blbě spočítal barvu a bude chybět, takže jedna strana se bude dodělávat příští víkend, ale jinak už to bude krááásný. Jsem zvědavá, jak jsme vybrali barvu - bude to bílý kafe s tmavšíma rámečkama okolo oken.

Včera jsem vyrazila s pubošem na nákupy. No, pumpnul mě o spoustu peněz: rifle, dvě mikiny, triko a tenisky…Ale je fakt, že to potřeboval a na tenisky si přidal, jelikož si usmyslel Pumy…

A Embroš se při nákupech pěkně v břiše přeskupoval, takže tatouch usoudil, že to je kluk a nemá rád nákupy už teĎ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
19.10.08 11:29

ahoooj!

mischni, nene, je to holka - se hlasila o svou varku nakupu :D (tu chybejici stranu muzete kdyztak polit tim bilym kafem a bude :twisted: )

acy, inspirovalas me tema uzasnyma golfkama, prolizala jsem mmb „jen tak pro inspiraci“ :-) , zname to ze? 8) no ale, nasla jsem takovy golfko-sportak 3kolku za cenu nanozniku a odvoz z reckovic 8) :lol: :lol: zkratka uz v nem krisik spi :lol:

zbytku, kde jste? zijete? duben ma opet cerny puntik!
nebo evelina zustala na nektere z cetnych navstev luhacovic, mahule se zblaznila z kuchyne, amazonka upravuje svatebni fotky, martanka se ukorigovala a zebra se nas zalekla? :lol: :lol: ha? :wink:

a co zbytek zbytku?! ahaaaa? :idea: ivusha, sevca, monix - tydenni report!
bubis - nebyly by fotky ze srazu na purkynce? do galerky, cooo? :wink:

tak jo, rozdala jsem napomenuti, citim se lip :P
zdar a silu! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
19.10.08 12:03

Zdravim po delsi dobe!

Byli jsme opet v Luhacovicich a jeste k tomu bez netu :oops: :roll: :wink:
Ted jsem pro zmenu nemocna (jj, nocni vstavani mi dava docela zabrat), tak doufam, ze Vas v tomto roce jeste uvidim, snad aspon na Vanocni besidce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
19.10.08 12:13
Evelína píše:
Byli jsme opet v Luhacovicich …

dyt to rikam! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
19.10.08 14:25

NAarek!

Krisulko, bod pro tebe. Nevím teda jaks to uhodla,ale drbkám se s kalendářema na Vánoce, takže u pc sice trávím každou volnou chvilku,ale nestíhám emimino vůbec.

Tak a teď se mi manžílek vrátil ze stavby s pořezanou nohou, jdu ho týrat dezinfekcí.

Ale jakmile svoláte sraz(a doufám že brzo), máte mě tam!:)

Jo a Acy prosímtě, vy ste se chystali na to plavání do těch Žabiček, jaké to tam je? Něco hledme a tam to vypadá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
19.10.08 18:43

Teeda ty v..e, a prej já jsem komanda :twisted: Asi dám příspěvek Krisulky přečíst drahému a možná dostanu i dárek za to, že si vzal právě mně :lol: :lol:
Já jsem byla přece v OV, dokonce jsem vás tam i šmírovala neb si nepamatuju vlastní přihlašovací údaje...... :roll:
Teda ale nechápu proč to té naší soudružce vedoucí furt děláte, že na ty srazy nechodíte!!!! Se na nás vyprdne a budem nahraný. :!

Jinak u ségry to bylo v pohodičce, kluci řvali, rvali se, smáli se, a dělali brajgl. My jsme seděly, četly, pily kafíčko a prndaly. Švagr byl na ozdravném pobytu na Ostravici - prostě načasování bylo přesné.
Taky jsme zkoušely dát Víťasa na nočník.......
 http://img2.rajce.idnes.cz/…DSC_0060.JPG

Mischni po takovém nákupu by se mi převalovala i prázdná děloha - myslím že o pohlaví je to nevypovídající :lol:

Takže my jsme tenhle týden tady, nikam se nechystáme - leda na sraz s váma. Pokud by byl zájem nabízím ke srazu náš skrovný byt - hraček máme habakuk a kafe uvařím.

Joo a už jste byli letos pouštět draky????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
19.10.08 20:05

Ahoj holky,
krisulko: tak to je fajn že tě inspiruju k takovým užitečným nákupům :lol:
amazonka: v Žabičkách se nám moc líbí-doporučuju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
19.10.08 21:03

ivusho, diky nacelniku, ze ses me zastal :lol: :lol:
vitas na zachode me nevim proc rozesmal :lol:

a ad draci - zrovna jsem na to dnes myslela - byli jsme na medlanaku podivat se, jak litaj (my totiz mame doma asi 4, ale najit byt jednoho je jaksi nad moje sily :roll: ), no a rikala jsem si, ze takovy drakovy sraz by nemusel byt vubec spatny 8) (ja bych poridila pateho draka… :D )

amazonko, no ja to vim tak, zes prece rikala, ze nam sem jeste nejake svatebni foto hodis - tak na nich musis pracovat, kdyz je tu jeste nemame 8) :lol:

nic, jdu spat, prave jsem se lehce picla burcakem, tak doufam, ze k. jen tak nezatouzi po piti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová