Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ahoj, ahoj ![]()
tak se hlásíme, že jsme už zdraví a v poho. V pátek má taťa firemní párty a v neděli nám odjíždí do Itošky, tak pojedu s malým k našim.
Jinak dnes máme cvičko, ve čtvrtek i v pátek plavání, tak snad to zvládnem.
Připadám si jako věšák či co, jen se někam postavím, hnem mi malej stahuje tepláky a a stoupá si, to se pak nemůžu ani hnout. Nebo za mnou prostě leze a řve…Ivuš, to asi znáš co ??
Venku je pěknej hnus, vůbec se mi nikam nechce a nic dělat.....no nic jdu se teda aspoň učit, večer mám Englisch.
Tak pááá
sevca: to znám už i já-bohužel!
Holky máte teda někdo zítra čas??????
ja furt nejak nestiham dostat se sem na dyl a stvorit nejakou publikovatelnou myslenku… ![]()
nicmene, acy , i dalsi, ve ctvrtek cas mame!!! teda az tak od 15h
tak ze bychom se srazily na te purkynce?
My můžeme, od 15 vyhovuje.
Začala jsem s očistnou burčákovou kůrou - kolik máš krve, tolik burčáku musíš za sezonu vypít
, ale že to má takové nežádoucí účinky jsem od loňska zapomněla. Mám hlavu jak meloun, dýně, cuketa a lilek dohromady. ![]()
No co by člověk pro zdraví neudělal, ne?
ahojte holky ,
tak my ve ctvrtek taky muzem.. Jsem pro zmenu zase slamena vdova, tak uvitam naky druzeni ![]()
Ach holky jak ja vam zavidim.. Sevco, Acy a tem dalsim, kterym drobotina stahuje gatata.. My budem mit 11 mesicu a nic z toho neznam.. jen ranenyho vojaka, kterymu vidim porad jen zadek .. ze by se na me nekdo sapal?? co to je? ![]()
Krisulko , ses fakt dobra, ze davas tu skolu.. si to vubec nedovedu predstavit, ze bych ted nekam chodila. Musis mit teda hoodnou babicku/maminku, ze ti malyho hlida kazdy den.
Jinak jak vypadaji capacky?? malej furt navliklej v nekolikaterych ponozkach ![]()
Ahojky,
co to čtu ? Srazík dnes ? Ach jo, my zrovna dnes lítaly celé dopoledne po městě a teď to vypadá na delší spánek. Takže se omlouváme, ale nedorazíme. Škoda že jsem nekoukla na net včera - město bych nalánovala na jindy…:(
Tak si to užijte !
Tak my neprijdem, mame za sebou ockovani, tak budeme radsi v klidu…
Monix, videla jsme te na Svobodaku
A Krisulku jsem potkala na Ceske ![]()
Capacky uz mame, ale jsou nam nejake velke (nj, maminka si rikala, vsak on do toho doroste), tak budeme muset jeste nejaky tyden pockat…
Preji pekny srazik ![]()
Ahoj, tak se dívám, že jsme prošvihli sraz
. Vždycky jsem dostala email, když tu byl přispěvěk a už mi nechodí, tak jsem myslela, že tu není nic novýho
Tak snad příště…
Ivusho , ta stránka s písničkama je super, dívala jsem se na nějaké a Beník soustředěně pozoroval ![]()
Téda holky, dneska to byl v kavárně celkem masakr. Poměr děti:hračky, 2:1, Bubis to by se socializovalo jedna báseň… ![]()
Jinak Amelka je opravdu dáma, něžná a má extra účes. Krisoň je wrestlingový zápasník, skolil v „ringu“ minimálně 2letého borce - KO. Jestli V poleví v tréningu, nevím..nevím.........
O Víťasovi vám toho moc nepovím, byl stále v nedohlednu.
Tak brečte, že jste nepřišly - dobře vám tak ![]()
no ja tam byla, videla jsem tu spouuuustu hlavicek.. Ale malej spinkal v kocarku, vas jsem tam nikde nevidela, tak jsme nesli dovnitr a nechala jsem ho spinkat. Ale na druhou stranu jsem rada, ze jsme tam nesli. Daniel se probudil a byl tak protivnej.. V Bille mne cely nakup prorval,vsichni se na me divali jak na tyrana.
Krisulko, uz ti poslali ty capacky?
Ahojda !
Tak podle toho, co popisuje Ivusha to musela být fakt legranda ! Škoda že jsme nebyli při tom
No, mylsím, že teď při nepříjemném počasí to bude asi docela nacvakaná kavárna - už to bude asi vypadat na rezervačky, ne ?
Evelíno - že jsi na mě nezavolala na tom Svoboďáku… My jsme hlavně potřebovali koupit dárek pro taťku - bude mít narozeniny.
Holky - asi se blbě zeptám, ale s hlubokým kočárem jezdíte nakupovat do sámošky (Billa apod.)? Já zatím neměla odvahu…:( Do ostatních obchodů jo…ale ty sámošky… No, ale pokud napíšete že bez problémů, tak jedu taky.