Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
294
15.9.08 14:13

mischni: móóóóóóóc gratulujůů!!!
ivusha: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Díky za pochvalu Am!!
Ten můj muž je strašnej- zůstal se mnou doma, jako že se o nás bude starat. No Amka tu vřeští já zdechám a on nikde. Strašná brzda..hlavně že: já si jen obvolam zákazníky! 8O :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
15.9.08 21:38

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Už sice v Brně nebydlím, ale vyrostla jsem tam a jezdím tam docela často. Jsem z dubna 2008, jako Evelína, Mahule a Amazonka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
16.9.08 08:46

Zdaréééc, tak jsem se sem konečně dostala, poslední dva dny jsem vůbec nemohla otevřít tyto stránky…

Bubis- doufám, že bude všechno v poho…držíme všechny pěstičky co máme :wink:

Krisulko jsi nejlepčííííííííííííííí, bude brnománie v capáčkách a kdo je nemá je totálně out :lol: :lol:

Mischni - no tak to náááádhera, moc gratulujem a jen tak dále :lol: :P

Acy - malá je fakt kouzelná :wink:

Alexíno se už staví v postýlce, tak že stojí a piští moooc výborný :roll: :roll: hlavně ráno v pět. Jo a máme další zub, zjistila jsem to tak, že jsem mu dávala kaši a najednou skřípání jako písek.
Sem se lekla, že tam byl kamínek a on si náš pán pěkně skřípal zoubkama.

Krisulko vydr, zuby jsou fakt hnus.

Jo a vítám nové .......

Zítra nestíhám, jdu k zubaři a potom máme cvičko.

Tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
16.9.08 08:59

Hehe co to vidím :) Ahoj Zebruš, tak jsme tu všichni co:)

Mischni moc moc moc gratuluju a palce držíme dál, drobek tam vypadá vážně spokojeně. Vy byste si tu holčičku přáli že? :wink:

Acy, tak se s tím bacilem brzo poperte a ať jste holky fit na srazíky.

No na Lužánky už to asi letos nevypadá co? Brr zima jak na Sibiři. Neva, v kavárně je taky dobře:)

Jéééj a zbytek zas někdy jindy, asi nám rostou fakt ty zuby nebo nevim. Nespí přes den vůbec, vnoci se furt budí,nevim kde je to hodňučké mimi. A na to že kaká normálně tak jednou za týden teď srajdí každý den.Ale zas nemá teplotu a v puse taky ani náznak,tož já tomu nerozumím. Nezkoušeli ste někdo ty homeopatika na zoubky nebo něco? Teď jsem si pro sebe ukradla celých 5 minut a došla se i vyčurat a to je asi za celý den vše,už nemám nárok:roll:

Tak čaute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
16.9.08 09:53

Ahoj kocky,

mischni, moooooc gratuluji! mimi je nadherny :D Si pamatuju, ja si Stepan uz v tom 12tt cucal palec :lol: Jen tak dal :wink:

Acy, Amely je sikula 8O :D Parada, uz nemas miminko 8)

Zebrus, no neeee :lol: Chces srazikovat, co :twisted: :D Vitej :wink:

Bubis, drzela jsem (drzim) pesti! Tak co Ti rekli????

Krisulko, tak sesta nemoc nas minula a tu protivnou naladu jsme doufam taky nechytili od vas :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
16.9.08 12:57

Ahoj,
tak zítra nic, dneska jsem to už nevydržela a šla k mudrovi, mám hnisavou angínu a manžel přece jenom to OČR. Amelka hodně spinká, takže jí asi taky není dvakrát hej. Takže kdyby jste šli, užijte si to i za nás!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
16.9.08 13:51

Ahojky !

Mischni - veeliká gratulace a jestli to bude holčička tak to bude supeeer ! Opatruj se a přejdi na jinou barvu - zelená je sice prima (já ji miluju) ale všeho moc škodí :) :)

Acy - Am je naprosto skvělá - už se těším až ji uvidím stát naživo :) :). No a ty se kočko brzy uzdrav !

Amaznko - to je mí líto, že Deniska má nějaké blbé období - to Katy se zase naučila dělat děsnej vyrvál při usínání - je unavená jak čert a místo toho aby zavřela oči a spinkala, tak ječí jak siréna…A to dělá tak poslední 4 dny - nevím, kde k tomu přišla :(

Sevco - tak Alexík piští ? To naše Katy taky vydává takové pískavé zvuky - něco jako velryba. Naštěsí ne v 5h. ráno - ale co není může být…:)

Marťanko - tak jak jste dopadli v poradně ? Příště to hrací autíčko zase vezmu - Vikimu se evidentně moc líbilo !

Krisulko - s těma zubama je to na… No - tohle nás taky čeká :( :(

Zebro - vítej mezi námi !

Tak dnes jsme byli na cvičení v Kenny. Katy i mě so to moc líbilo. Čekala jsem, že slečna bude ječet, ale byla hodná (Marťanka může potvrdit). Zato v autě už pak byla unavená a tak na každé křižovatce, kde jsme stáli tak hulákala (když auto jede, tak madam je potichu - pozoruje nebo spí, ale běda zastavit !!). Takže příště jdeme znovu. No a teď už budeme doma - venku je fakt hnusně a i tady v bytě začíná být zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
16.9.08 15:42

Ahoj baby!
Jak to vypadá zítra s tím srazíkem? Koukám účast nic moc, všichni nachcípaný? Já jen abych věděla, neb ráno vypadnu a pak už na netu nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
16.9.08 17:58

Ahoj holky,

musim chodit casteji, pak nestiham cist, a co prectu, to zas zapomenu… :D
(ted jsem zapomnela, ze nepisu sms, tak to mate bez diakritiky, at si procvicite mozecky :wink: )

Bubis, jojo, vecne opusteny zensky..ale ten muj je aspon v Evrope, posledni navsteva ve statech ho tak odrovnala, ze z toho mame Vikiho :D A vzdycky kdyz dojede, je taaak hodnej… Doufam, ze KO dopadla vyyyborne, palecky jsme drzeli a cucali, tak napis novinky a zadny smutky!!

Mischni, Embrousek je taaaak peknej (chlapi nechapou, jak se baby rozplyvaji nad flekem z ultrazvuku :D :D :D) a vypada vazne spokojene, tentokrat to vyjde!!!

Acy, kde se berou tak krasny a sikovny deti??? vymenis??? ;-) A bacilakovi to rychle natri, at muzes hopkat s malou!

Krisulko, tak zuby, brrr… a nekolikaty..nam pomalu zacinaji prvni, teda prvni zubovy zachvat za nami, zuby porad nikde, takze to byl nacvik…nejak si neumim predstavit, ze to bude jeste xykrat…jeste jsi nepadla za vlast? To ty vlastne nemuzes, cele capackove Brno by plakalo…

Monix - pro holky zde potvrzuju, ze Katy byla dnes na cviceni uuuplne vzorne hodna a sikovna (na rozdil od pana prezidenta Vikouse, ktery delal vzdy neco jineho nez ostatni)…a myslim, ze zbytek jsou pomluvy, cestou domu byla nepochybne taky hodna! Auticko prosim vezmi, zase ti ho oslintame! :wink: Poradna des a bes, na zacatku knucel, pak ho pichli a rval jak 4 tygri, takze vubec netusim, co doktorka rikala… :)

Alex pisti?!! Jeee, to jeste neumime, nemame v rejstriku - zatim hykame, kecame a nove vyskame jak na lesy…prosime nahrat a zverejnit!!!

Amazonko, Evelinko - co protivove? lepsi??? snad jo..ja s desem vzpominam na minuly tyden, kdy jsem „to nadeleni“ mela taky…

Mahul, mrazak??? proc? jeste chvili vahej - a pak nebude potreba, zima uz je dost :D

Ivush, tak krec usmevova uz povoluje, musela jsem neco nechat i pro tebe :wink: Vitas je fakt eeeero, vypadalas dnes jak po maratonu…

Zebro, zdarec veliky, az pruhovany!!! :D :D :D

A do pr… to je zase roman, sorry holky, to bude tim cokoladovym dopinkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
16.9.08 21:34

Ahoj :D

Snažila jsem se něco přečíst, abych trochu věděla, co se tu děje, ale moc si toho nepamatuju :oops:
Jinak teď bydlíme 5km od Mor. Krumlova ve vesničce :lol: , ve starým domečku, který opravujeme. Vyrostla jsem ale v Pisárkách :)

Moc děkuju za přivítání :)

Mischni , krásná fotka z UTZ :D

Evelín , docela bych i srazíkovala :oops: :) , jak bydlím od všech daleko, tak už mi doma hrabe 8O ¨

Zítra jedem na kontrolu do dětské nemocnice na Černopolní - měli jsme reakci na TBC očkování :roll: . A odložili nám kvůli tomu druhou Hexa, tak doufám, že už to bude dobrý, protože prý teď nemáme chodit mezi lidi, kvůli černýmu kašli :? . Ale už jsme byli s Bendou nakupovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
17.9.08 08:42

Tak koukám, zprávy o srazíku žádné( a já zrovna můžu…) No nic, kdyby něco, tak telefon na mě má krisulka a ševča.
Přeju krásný den, marodům brzké uzdravení a co ta Bubis????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
17.9.08 09:55

Ahojky při středě 8)
dneska s náma nic nebude, V má rýmu, museli jsme se omluvit i z Keny. V by tam posoplil všechny děti a mně by maminky zlinčovaly… :roll: :lol:
Acy - tak šup čaj se slivovicí. Nebo slivovici s čajem?? :wink: :lol: Myslím na vás je to nepříjemné být nemocná s prtětem - ke všemy když ti chlapi jsou .......prostě chlapi. :! :twisted:
Zebro - vítej, doufám že se brzo uvidíme........máš nádherného chlapečka :D
Bubis - ce se děje?
Krisulko - co zubatec? Zkoušelas gelík? My máme Kamistad. Jak jsou na tom capáky?
V jde ve čtvrtek poprvé k holiči - tak jsem zvědavá jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
17.9.08 10:32

ivusho: no slivovička nebo rum v čaji by byl super, ale já kojím a to teď dost často, bo malá je taky nachcípaná a kromě obědu (ten je teplej) nic jiného nechce. Téda ty budeš frajerka, snad tě poznáme!
Jinak taky vítám novou maminku zebru!! přesně jak říká ivusha, moc se vám povedl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
17.9.08 11:34

Jsem zde.. uf. Holky bez chlapa to tady nejak nefachci. Nic nestiham, nic nemam ..
predem vam vsech moc dekuju za podporu, byste mozna neverily, ale i to, ze si to tady ctu a vidim, ze na nas myslite, me vazne pomaha!! diky diky. Takze ta slavna neurology: za prve, jedine muj manzel vedel hodinu, na kterou jsme byli objednany, takze ja volam v osm na neurologii se zeptat, kdy tam mame byt-V OSM! Tak uz v te chvili jsem nestihala. No nic, dali mi pul hodky takze jsem nas sbalila, nakufrovala do auta, nastartuju a zjistuji, ze nic nevidim!.. takze zase zpatky pro kontaktni cocky.. no kazdopadne jsme tam dorazili, ja vyrizena ten klidny a hodny miminko. On mi to proste dela schvalne. Pi. doktorka na nej kouka a rika: krasne me ted sleduje, v motorice taky dela pokroky, zadny etapy nepreskakuje, jen to jde pomaleji.. Pak se predvedl a nachystal se na cvrnkani :lol: Pani doktorka vykulila oci, ze prej neco takovyho jeste nevidela, ale nerikala narozdil od jine, ze by to znamenalo nakou poruchu.. bude proste mistr v kulickach. A ten jeho slavnej socialni kontakt se stejne v tuhle chvili neda nijak hodnotit, je na to moc malej.. Ptala se, jestli se uz boji cizich lidi (coz bohuzel neboji), jestli place o maminku a leze za maminkou, (coz zatim taky ne a pak placu ja :cry: ) a to pitomy opakovani-papa, pac pac.. na to je jeste cas! na vsechno ma pry cas, nesmim srovnavat. Ze je samotar, to neni nemoc.. ale v jednom roce nas stejne poslala na psychologii. Tak co si mam myslet? Nejdriv rika, ze je vsechno v poradku, ze podle ni jen prehani rodice, ale pak nas pro jistotu posle zase dal..
Tak co k tomu dodat? Je to ve mne? Mozna to vazne prehanim, sem si predstavovala usmevany miminko z reklamy, co vesele hladi maminku a pak se nejak se s mym malym introvertem nemuzu srovnat a najit spolecnou rec. Asi zajdu k psychosouvi ja :lol: Kazdopadne do jednoho roku uz nic neresim, bylo dost Danielka a rozboru jeho osobnosti, co se ma stat, at se stane :lol: Obcas mi to pripomente, kdybych zase zacala, budete nejhodnejsi a jste :srdce:
Ale ted uz dost bylo nas co vy:
Mischni , lepsi zpravy jak vy nemame, ta tvoje je nejlepsi a nejkrasnejsi a rozhodne zadnyho pindika tam nevidim, je to holka jako buk, holky jsou vzdycky akcnejsi uz od malinka.. se koukni na Amelku :wink: .. tak se nedivim, ze je ti furt zeleno.. a jestli je to dobre, tak at je zeleno jeste hoodne dlouho, bude silna a dalsi vitezka US Open :)
Martanko , ale nekdy je to pohodicka ne? byt troosku opustena.. pak je supr si uzivat navraty a darecky.. :) Hele co tvuj muz dela, jestli to neni tajny? treba se s tim mym znaji, Brno je maly :)
Ivushko nestrihej hooo, vzdyt je krasnej vlaskatej, amore mio.. Teda pokud si je netrha.. to delala moje neter az byla lysinky :lol:
Krisulko , my na ty zuby furt cekame a cekame.. uz mame obrouseny dasne totalne a nic nic.. ze vy nam je berete?! :D .. Jeejda, jak jsi napsala, ze mas byt na vinarkach.. uplne se mi zastesklo po skole (ale jen na vterinku) :lol:
Srazik nechame asi na pristi tyden ne? Stejne je skarede, bacily litaji .. a nemame capacky do takovyho pocasi, neni jina moznost, nez vyckat casu.
Muj maly chlapec si mne zada „necekane“, ho nechavam vzduchovat na balkone a uz se probudil..
Zatim dovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
17.9.08 11:34

..teda to je clanek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...