Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte baby!
Hlasim prijezd po prazdninach! Litali jsme vsude mozne, naposledy jsme byli na dovci v Jesenikach, bylo moc fajn.
Ted se tu rozcilujem nad kuchyni-delame novou a i kdyz je remeslnik znamej a tak trochu rodina, tak bych ho roztrhla
, uz jsem nasla tolik chyb!!! ![]()
Byt je celej rozbombardovanej, ja unavena, prcek zlobi- uz jsem byla tak zoufala( a to uvazte nakolik to muselo byt), ze jsem si dobrovolne pozvala na vypomoc tchyni
![]()
Po dni uz jsem skrabala omitku, ale nakonec jsem dala 4dny, dnes rano jsem ji dala sbohem.
Doufam, ze date dalsi srazik nekdy brzy
a tentokrat i s nami. ![]()
Nazdárek…
Bubis Ivča má pravdu, hlavně si z ničeho nedělej hlavu, každý dítě si stejně všechno udělá jak chce a neboj on všechno dožene, vždyť není kam spěchat, dětství má jen jedno
![]()
Krisulko, tak to je pech co…no hlavně ať jsou dětičky v pořádku ![]()
Zítra jdeme na první cvičko, tak jsem zvědavá..jak tam bude malej řádit.
Včera u nás byla Emička od Elostris, tak hodím fotečku.
Dala bych kafíčko a srazík zase v té kavárničce, jak jsem byli minule, ta nová…co třeba pátek odpo? Kolem druhé-třetí?
""http://img254.imageshack.us/img254/2016/adrpach007gi9.jpg:http://img254.imageshack.us/…ch007gi9.jpg /> "
http://img228.imageshack.us/…5m004ap6.jpg [URL=http
a ještě jeden úsměr pro dobrou náladu tetiček
![]()
Jo a Bubis já kupuju kaše jen v Rossmanovi a jsou fakt moooc dobrý, u nás vede keksíková a krupičná kaše, jsou přímo jejich výrobky a stojí tuším kolem 35,– a fakt výborný.
no jo, ja viiim, jsem nemozna, ze to furt resim, sorry sorry sorry.
Mate pravdu!! Musim si to nekde napsat a vylepit, abych na to nezapomnela.
Sevco, to je fakt dobra cena za kasi a jestli aji chutnaji, tak jdu do toho. Jsou to kase, kde pridas vodu nebo mliko?
Jéé Ševčo, des vzala ty nááááádherné obrázky nad postýlku??? Řekni, řekni, plíííííís........ ![]()
Hoky ještě jsem viděla v lékárně u Rubínu (ale asi to bude v každé zdravé výživě) takové pytlíky s instantníma kašema - kukuříčná, pšeničná a hafo nevím z čeho ještě - hlavní výhodu spatřuju v tom, že si ji můžeš ochutit čím chceš. Přesnídávkou, rozmačkaným banánem a hlavně osladit podle chuti. Myslím že by do toho šla vrazit i uvařená mrkev nebo maso. Akorád teďka nevím safraport čím se to zalívá - jestli mlékem nebo vodou ![]()
Holčiny, ahój!
aspoň krátký pozdrav a telegram od nás, páč pan prezident si vymrčuje a nechce spát a mamina má zase horu korektur…
Bubis, fakt si to někam napiš…a kašli na ty blbý doktory s jejich vodičkama, kecama a tabulkama…kdoví jestli sami nezačali chodit ve 2 letech a teď si neléčí mindráky! Malý je krásný, roztomilý a určitě taky hodně milované a šťastné miminko, tak ať má veselou mámu! Všechno dožene…a třeba ještě předžene, aby ses nedivila! ![]()
Sevco, to je krááásný smíšek!!! Jsem zamilovaná…
A to jsem se minule zabouchla do Vítka s kaší… ![]()
Ivush, já byla u své maminy, tj. standovy potenciální tchuně, a ona je ještě horší než moje potenciální tchuně…i když…ta zas dělá ty přepadovky…naposled mě dostala, když 4 hodiny po porodu nakráčela bez ohlášení na pokoj, samo že po návštěvních hodinách…byla jsem tááák nadšená…tak já si to všechno zapíšu a budu úplně nejděsivější tchýně na světě
Do Kenny jdeme až za týden, tak kafe nedáme, škoda ![]()
Krisulko a pupínku, my jsme zatím v poho, tak vám upřímně přejeme. ať jste fit bez následků na těle a náladičce ![]()
Mischni, tak jaká? Nějaké blicí novinky od bříškovce? ![]()
Jooo, ty obrázky jsou supr, kámoška je má taky - Ivush, stačí zagůglit: samolepíci bordura Farma ![]()
díííík už jsem je objevila, sou fakt moc hezký, aspoň můžeme s V trénovat zvířátka
Ahoj zenske ukecane ![]()
Bubis, tak si jeste rok uzivej jen materstvi bez zbytecnych stresu!
A rikaji ti k tomu ti doktori neco? Jakoze proc by nemel delat to co dela? Kdyz jsme ho videla, tak mi prisel spokojeny - to kazde dite taky neni!
Krisulko, Stepan je asi taky ok nebo to hooodne dobre maskuje
Preju, at je Krisik brzo fit!
Sevco, takovy krasny kukadla
U Stepana uz je barva ci vicemene jasna - hneda po tatkovi ![]()
Ahoj Mahule!!! Uzivej klidu bez tchyne ![]()
jeeejda, ani nevite jak su rada!
bo kdyby ti vasi mimousi byli tech par dni stejne mili, jak byl krison, byste me bacily
![]()
tak jo, hlavne vydrzat vsici zdravi do nedele, pak uz za to nebudeme moct my ![]()
bubis, dobre delas, ze jeste na skolu prdis! vcera byla registrace seminarnich skupin - no na takovyhle nervy uz su fakt stara ![]()
sevco, nazdaaar! my bychom v patek mohli - a uz ani nebudeme infekcni, hec
alexik je paradne vychlamanej
a kam ze to padite na cviceni?
mahule, tak ted relax! to je nejhorsi - jak je to v rodine, tak mu nemuzes ani poradne vynadat, co? ![]()
kase nevim, nedavam, neorientuju se…
papa a - nehoreckovat!
Zdravím brněnské matky!
Teda tady se to nějak rozjelo, koukám…
krisulko - tak vy jste přenašeči? Že vy jste to chtěli ostatním účastníkům picniku zpestřit?
Doufám, že už je Krison ok a ostatní dostatečně imunní. ![]()
Bubis - já teda moc nevím, o co u tvýho prcka jde, ale jen taková poznámka. Můj nevlastní bratr se narodil asi v sedmým měsíci, neměl ani kilo a šance pramalé. Vylízal se z toho , ale pak museli jezdit pořád do nějaké spšl poradny pro nedonošence. A pořád bylo dle dr. všechno špatně. Vyvrcholilo to tím, že začala vyhrožovat ústavem! Takže jeho máma zkolabovala a šla na poradu jinam a tak ji uklidnili, že ta dr. není úplně ok. No, dnes má brácha jako jediný z nás čtyřech vejšku a ještě ji dělal při zaměstnání.
A chytrej je jak opice…Takže klíííd. ![]()
Ševčo - koukám, že z Alexe roste lamač dívčích srdcí. To nechci vidě za pár let na nějakém tom pikniku… ![]()
Marťanko - jojo, tchuně i vlastní maminky jsou někdy náročná kategorie…
A jinak je mi blbě furt, bleju jak Amina a už mě to neba. Včera jsem slzela tatouchovi na rameni, že to není fér…
No, ale holt to nějak musím vydržet, že?
V pondělí toho svýho trapiče zas uvidím, tak bude líp. A uvidí ho konečně naživo i tatouch.
Mahule - vítej doma!
Vechna zdravím a jdu zkusit uvařit špagety. Třeba ve mě chvíli zůstanou… ![]()
Ahojky ukecaný holčiny !
Krisulko - my jsme zatím taky v pořádku - takže zas až tak Krison infekční nebyl (tedy doufám). Tak se držte ať jste co nejdříve OK.
Ševčo - Alexík je fakt hoodně velkej frajer - jednou se ti o něj baby poperou
![]()
Mischni - holky s tím blitím je mi tě fakt už líto - já vím, že je to pro dobrou věc, ale netrvá to už nějak dlouho ??
No, matky to vždycky odnesou nejvíc…tak se drž !! A čekáme na info jak se má Embrošek a jak už je velikej !
Bubis - klídeček, jak psaly holky, malej je fakt spokojený mimino tak buď ráda. On určitě všechno dožene !! Myslím, že dítě se prostě nedá nacpat do nějakých pitomých tabulek a průměrů.
My zítra jedeme do veverské Bítýšky za ségrou - tak doufám, že nám vyjde počasí, chystáme se na procházku a s malou neteří na písek. A hlavně se těším na pokec - neviděly jsme se více jak měsíc. Ten pátek odpoledne by jsme se možná mohly na chvíli v té cukrárně zastavit - v kolik hodin teda ?
koukám, že matka Krisulka ve zdraví a dobré náladě přežila!!!
Ale jestli na nás ten bacilák přece jen zaútočí, tak se těš!
Už tak je prcek posledních asi 5 dní protivnej jak puchejř, ale za to asi vy nemůžete…na koho já to jen hodím? ![]()
Monix, tak to ti až závidím…zní to báječně, tak vám přeju krásné počasíčko a ať vás nebolí jazyky! ![]()
Mischni, ten tvůj Embrošek, to bude nezmar a zdravý jako rybka! Ten ti dává…nic na to nezabírá? Všechny osvědčené rady selhaly? Ach jo…já kvůli nevolnostem jen žrala a žrala, ale ty si to ani neužiješ…tak aspoň ať je potvůrka malá děěěěsně krásná, ať taky tatouch zaslzí…
V pátek nevím, jestli stíhám (hehe, máme teprve úterý, to ještě může přijít bacil Krisoňkův
nebo ještě větší kňučák umrčený), případně začnu žhavit mapy a hledat cestu k vám…
Jakto že jste všichni doma? Venku je tak krásně...... Šup, Šup Lužánky dneska slaví 222 let - tak vytáhněte tatouchy na párek a pííívo.
Marťanko - tak promiň že jsem takhle popletla ty vaše babičky. Já zase nemusím moc řešit moji mamku ta je doma v OV. Posledně když mi vezla vlakem synovečka na týden na hlídání tak jsem chytla nerva už na nádraží. Místo aby čekala na peróně jak jsem jí nakázala tak se jala mi jít naproti, což není tady v Brně moc jednoznačné - neb východů je několik a ústí na různých místech. Poté co jí střídavě vypadával telefon, mi nedokázala popsat kudy vlastně šla a co právě kolem sebe vidí. Po 30 min zběsilého lítání jsem je našla naproti hlavnímu vchodu do nádraží - tam jak to vyhořelo. No byla jsem nepříčetná - a ona s úsměvem mi říká : „Dcero milená, ty nevíš kde máte hlavní východ z nádraží?“ - a už nastupovala na zpáteční vlak
![]()
Pardon za ten výlev
Ševčo teď to vidím zcela jasně - Alex je celej ty. ![]()
Mischni je mi moc líto že je ti pořád tak blivno, vydrž to, vždyť to už nemůže trvat sakra dlouho.
Monix užij si ségru a ať vyjde počasí. ![]()
Dneska jsme byli v Keny, byla jsem v teplákách a tričku - příště si ještě musím vzít potničky na zápěstí a flašku s vodou - ještě že má ta místnost uzavřené dveře - já už toho mrcasa jednoho skoro nechytnu. Taky stihl zakopnout a narazit hlavou do plastové krabice a spadnout po hlavě z relaxačního míče - kočka co to vedla si myslím musela dát po hodině panáka.