Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
12.9.08 09:31

Ahoj babulky,
my přijdem jak se mrcas probudí a nají.
Krisulko ty capáčky jsou povinně k objednání? :lol: :lol: úplná manducománie.............
Marťanko tatoucha nech v blažené nevědomosti a nachystej parádní odplatu, až se vrátí z toho relaxačního pobytu.
Tak odpoledne pááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.9.08 10:01

Hojaja!

Děkujem za přání k svátku, to ještě zvládáte stíhat jo? Já na to taky bývala hlava, letos jsem zapomněla i na svoje narozeniny 8O tak mě prosím omluvte kdybych někdy náhodou na někoho opomněla, ale snad ne e.

Tak kavárna jo? Hmm, no jako vím kde to je a dokonce budu asi tou dobou i v Brně, ale buď budu volná(a dorazím) nebo bude manža(haha,pořád je to divný slovo)končit dřív v práci a v tom případě budu křepčit ve fitku na Kotlandě :lol: sem se totiž naštvala už a začnu, normálně se i těším.
Jako si už připadám jak debil, makala sem na baráku a rozbíjela krumpáčem podlahu, házela písek a podobné vyloženě ženské práce a Peťu sem poslala s malou na nákup. Holky, to byl relax 8O :D :D

No, tak to zatím vypadá že nedorazím. Škoda. Příště už fakt určo se mnou počítejte 8)

Užijte si tooo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
12.9.08 11:04

Přeju krásné kavárenské poválení!!!!Budu na vás myslet! :wink:

krisulko - já zatím capáčky nee… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
12.9.08 13:20

hmm, tak mne mrnous spi :? jindy touhle dobou nee, tak jsem zvedva, kdy procitne - nicmene urcite dorazime!!

mischni, ivusho, jak capacky nee? :lol: :lol: to teda nevim, jestli se s vama budem jeste bavit 8) :lol: :lol:

amazonko, dej si pekne do tela!

no, v noci se nam vrati na vikend tatka, tak jdu honem trochu zmensit stavajici bordel :roll:
tesim se za chvili!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
12.9.08 13:47

Hmmm, tak Stepan taky vytuhl, tak nevim :nevim: Pokud nedorazime, tak si to krasne uzijte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
12.9.08 15:14

Kočenky - naše madam ještě stále spinká, takže dnešní účast ruším. Příště ale určo budeme !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
12.9.08 19:45

my dekujeme za pekne odpoledne a pro zvedave uz je par fotek v brnenske fotogalerce :wink:

jdu na velkoobjednavku capacku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
12.9.08 20:29

Ahoj holky,
dnes jsem se vrátila z Jeseníků. Bylo fajn, zvláštní pocit být týden s rodiči po tak dlouhé době. Doufám že se příští týden slezeme. Co třeba středa??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.9.08 21:59

Ahojky:) tak ja dnes nic, tvrdly jsme pul dne v zacpěm kdybych to věděla,mohly jsm e za váma.

Acy vítaaaaj:) se máš,aky bych jela. Super, středa by předběžně snad šla.

Jdu spát, klidnou noc všem!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
13.9.08 18:09

Jééé, středa jooo, to jsem ve městě a tak bych vás mohla někde překvapit!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
13.9.08 19:52

Joj, zrovna ve středu tady máme návštěvu, takže srazík by byl pro nás pasé…:( Ale neva, snad není všem srazíkům konec, ne ? :) :) :)

Dneska jsme byli na chvíli na Vysočině - ale byla tam pěkná kosa. Zjistila jsem, že pro Katy nemám žádné čepičky které by oblíkla, tak asi v pondělí vyrazíme do Olympie na nákupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
13.9.08 20:21

Hoj hoj hoj :D …tak už máme po bouři, dítě zlobivé zmizelo a mám zase svoje sluníčko, asi dostal strach, že ho vážně někomu dám :wink:

Tak se opožděně omlouvám za neúčast na srazíku, ale s tím paviánem jsem raději moc nevycházela z domu…nicméně, Krisulko, díky aspoň za fotečky!
JSEM ALEXOVA FANYNKA!!! :D :D :D

Evelíno, Ivusho - díky za morální podporu, tatouch už smutní, dneska mi slíbil večeři v restauračce, jen co se vrátí…a i o nějaké dovolené cosi povídal, teda příští rok, ale já si budu pamatovat :wink: Počkáme, co do pátku ještě přidá…

Acy, vítej zpět…závidím ti ten relax!!!

Amazonko, jaký fitko?! Práce na baráku nestačí? Že ty to tam flákáš??? :D :D

Mischni, ty už si troufáš na návštěvy kolektivu? Tak to už asi nejsi zelená - hurááá :D

Monix, kampak jezdíš na Vysočinu? Kosa je i v Brně - čepičky mám, ale nemám rukavičky! Já věděla, že ještě něco musím sehnat - ty miminkovský mrňavý bavlněný by byly pro prezidentské pracky ostuda :D :D :D A máma taky nemá co na sebe, páč se ještě nezcvrkla do původní podoby…holky, to zavání nákupy :wink: Snad má táta dost peněz :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
13.9.08 20:34

Marťřanko - ale kdepááák, zelená jsem ještě jak Acynky kočárek(aspoň myslím, že její…), právě jsem se vrátila ze záchodu,…ale už se mi povás stýská. Tak se snad vzmužím a na chvilku bych se stavila.

monix - to si myslím, že na Vysočině byla zima, ono i tady nic moc. Asi už bude fakt podzim… A škoda, že se zase minem, já tu tvoji holku prostě uvidím, až půjde do školy, no… :wink:

Acy - byla maminkovská kuchyně? :lol:

krisulko - tak co, už máš objednáno?

Ostatní zdravím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
14.9.08 09:23

mischni:něco málo jo, ale i ona si chtěla odpočinout a užívat vnučky, takže jsme jedli spíš po restauračkách. Platit to ale nikdy nechtěli, takže má Am spustu nových hraček. :lol:
Jinak holky su KO, bolí mě celej škaredej člověk :lol: a Amka má rýmu a kašle, takže zitra jdeme napřed k Amčině mudře, pak k mé a taťka na OČR. :roll: Jsme si přivezly z hor pěkný suvenýry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
14.9.08 10:28

Krisulko - prima fotky ze srazíku - je vidět, že si to tam kluci užívali :) - a pokud jsem to dobře pochopila, tak tam nebyla žádné holčička - takže to bylo „bez bab“ :) :) :)

Marťanko - na Vysočině jezdíme k Třebíči (na chatu) a ke tchánovi (k Náměšti nad Oslavou) - všude je tradičně zima, pouze v parném létě je tam snesitelně :) :) Že já, tepolmilný člověk, vždycky vyfasuju příbuzenstvo či nemovitosti na nehostninných místech - to snad je nějaká zkouška nebo co… :) :)

Mischni - no já si to myslela, že Kačku budeš vidět až s aktovkou na zádech. :)

Acynko - brzy se uzdravte ! Je mi vás líto, že si vozíte z krásné dovči takové ošklivé bacily :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová