Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj babulky,
my přijdem jak se mrcas probudí a nají.
Krisulko ty capáčky jsou povinně k objednání?
úplná manducománie.............
Marťanko tatoucha nech v blažené nevědomosti a nachystej parádní odplatu, až se vrátí z toho relaxačního pobytu.
Tak odpoledne pááááááá
Hojaja!
Děkujem za přání k svátku, to ještě zvládáte stíhat jo? Já na to taky bývala hlava, letos jsem zapomněla i na svoje narozeniny
tak mě prosím omluvte kdybych někdy náhodou na někoho opomněla, ale snad ne e.
Tak kavárna jo? Hmm, no jako vím kde to je a dokonce budu asi tou dobou i v Brně, ale buď budu volná(a dorazím) nebo bude manža(haha,pořád je to divný slovo)končit dřív v práci a v tom případě budu křepčit ve fitku na Kotlandě
sem se totiž naštvala už a začnu, normálně se i těším.
Jako si už připadám jak debil, makala sem na baráku a rozbíjela krumpáčem podlahu, házela písek a podobné vyloženě ženské práce a Peťu sem poslala s malou na nákup. Holky, to byl relax
![]()
No, tak to zatím vypadá že nedorazím. Škoda. Příště už fakt určo se mnou počítejte ![]()
Užijte si tooo!
Přeju krásné kavárenské poválení!!!!Budu na vás myslet! ![]()
krisulko - já zatím capáčky nee…
![]()
hmm, tak mne mrnous spi
jindy touhle dobou nee, tak jsem zvedva, kdy procitne - nicmene urcite dorazime!!
mischni, ivusho, jak capacky nee?
to teda nevim, jestli se s vama budem jeste bavit
![]()
amazonko, dej si pekne do tela!
no, v noci se nam vrati na vikend tatka, tak jdu honem trochu zmensit stavajici bordel ![]()
tesim se za chvili!
Hmmm, tak Stepan taky vytuhl, tak nevim
Pokud nedorazime, tak si to krasne uzijte ![]()
Kočenky - naše madam ještě stále spinká, takže dnešní účast ruším. Příště ale určo budeme !!
my dekujeme za pekne odpoledne a pro zvedave uz je par fotek v brnenske fotogalerce ![]()
jdu na velkoobjednavku capacku ![]()
Ahoj holky,
dnes jsem se vrátila z Jeseníků. Bylo fajn, zvláštní pocit být týden s rodiči po tak dlouhé době. Doufám že se příští týden slezeme. Co třeba středa??
Ahojky:) tak ja dnes nic, tvrdly jsme pul dne v zacpěm kdybych to věděla,mohly jsm e za váma.
Acy vítaaaaj:) se máš,aky bych jela. Super, středa by předběžně snad šla.
Jdu spát, klidnou noc všem!!
Jééé, středa jooo, to jsem ve městě a tak bych vás mohla někde překvapit!!!
![]()
Joj, zrovna ve středu tady máme návštěvu, takže srazík by byl pro nás pasé…:( Ale neva, snad není všem srazíkům konec, ne ?
![]()
Dneska jsme byli na chvíli na Vysočině - ale byla tam pěkná kosa. Zjistila jsem, že pro Katy nemám žádné čepičky které by oblíkla, tak asi v pondělí vyrazíme do Olympie na nákupy.
Hoj hoj hoj
…tak už máme po bouři, dítě zlobivé zmizelo a mám zase svoje sluníčko, asi dostal strach, že ho vážně někomu dám ![]()
Tak se opožděně omlouvám za neúčast na srazíku, ale s tím paviánem jsem raději moc nevycházela z domu…nicméně, Krisulko, díky aspoň za fotečky!
JSEM ALEXOVA FANYNKA!!!
![]()
Evelíno, Ivusho - díky za morální podporu, tatouch už smutní, dneska mi slíbil večeři v restauračce, jen co se vrátí…a i o nějaké dovolené cosi povídal, teda příští rok, ale já si budu pamatovat
Počkáme, co do pátku ještě přidá…
Acy, vítej zpět…závidím ti ten relax!!!
Amazonko, jaký fitko?! Práce na baráku nestačí? Že ty to tam flákáš???
![]()
Mischni, ty už si troufáš na návštěvy kolektivu? Tak to už asi nejsi zelená - hurááá ![]()
Monix, kampak jezdíš na Vysočinu? Kosa je i v Brně - čepičky mám, ale nemám rukavičky! Já věděla, že ještě něco musím sehnat - ty miminkovský mrňavý bavlněný by byly pro prezidentské pracky ostuda
A máma taky nemá co na sebe, páč se ještě nezcvrkla do původní podoby…holky, to zavání nákupy
Snad má táta dost peněz
![]()
Marťřanko - ale kdepááák, zelená jsem ještě jak Acynky kočárek(aspoň myslím, že její…), právě jsem se vrátila ze záchodu,…ale už se mi povás stýská. Tak se snad vzmužím a na chvilku bych se stavila.
monix - to si myslím, že na Vysočině byla zima, ono i tady nic moc. Asi už bude fakt podzim… A škoda, že se zase minem, já tu tvoji holku prostě uvidím, až půjde do školy, no… ![]()
Acy - byla maminkovská kuchyně? ![]()
krisulko - tak co, už máš objednáno?
Ostatní zdravím!!!
mischni:něco málo jo, ale i ona si chtěla odpočinout a užívat vnučky, takže jsme jedli spíš po restauračkách. Platit to ale nikdy nechtěli, takže má Am spustu nových hraček. ![]()
Jinak holky su KO, bolí mě celej škaredej člověk
a Amka má rýmu a kašle, takže zitra jdeme napřed k Amčině mudře, pak k mé a taťka na OČR.
Jsme si přivezly z hor pěkný suvenýry.
Krisulko - prima fotky ze srazíku - je vidět, že si to tam kluci užívali
- a pokud jsem to dobře pochopila, tak tam nebyla žádné holčička - takže to bylo „bez bab“
![]()
Marťanko - na Vysočině jezdíme k Třebíči (na chatu) a ke tchánovi (k Náměšti nad Oslavou) - všude je tradičně zima, pouze v parném létě je tam snesitelně
Že já, tepolmilný člověk, vždycky vyfasuju příbuzenstvo či nemovitosti na nehostninných místech - to snad je nějaká zkouška nebo co…
![]()
Mischni - no já si to myslela, že Kačku budeš vidět až s aktovkou na zádech. ![]()
Acynko - brzy se uzdravte ! Je mi vás líto, že si vozíte z krásné dovči takové ošklivé bacily ![]()