Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jeeee, to jste hodny holky
Tak cokoladu muzu kdykoli a kdekoli
To jsem ani netusila, ze dnes slavime jak Stepanovi 4-mesicniny, tak i muj svatek ![]()
Martanko, klidne ten talir dones na sraz
O flasce si necham jen zdat…
Amazonko, krasne si zitrek uzijte a nezapomen pak popsat dojmy a hodit fotky ![]()
Amazonko - tak super luxusní počasí - to je na nějakou speciální objednávku, ne ? Tak ať ti ten dnešní den krásně vyjde a do společného života vám oběma přeju hooodně lásky, tolerance a pohody. A Deníska ať je tím vaším největším sluníčkem !
Evelíno - dodatečně taky vše nej… k svátku !
My jsme dnes samy doma - táta odjel na chatu. Ale zítra tam pojedem s ním taky. Takže dnes po obědě asi vyrazíme do města - zahlédla jsem cosi v TV, že by tam měl být nějaký festival či co. Tak to asi půjdem omrknout ![]()
Krásný víkendík všem !
Zdarec!
Amazonko - tak co, mladá paní, už jste ppod čepcem? Přeju hodně štěstí zdraví a srandy- ostatní už nejak půjde. ![]()
Evelíno - takže taky vše nej …k svátku i čtyřměsíčninám.
Monix - jojo, je prý nějaký festival pouličního divadla. |Ve středu jsem šla přes Svoboďák a nějaký chlapi tak strašně řvali. Myslela jsem, že to bude předvolební kampaň - a ono divadlo. No - taky tyjátr… ![]()
Krisulko - vítejte doma z cest! Už nám chybělo vedení… ![]()
Ostatní moooc zdravím!
My jsme dnes byli na Výstavě Leonarda da Vinci. Bylo to super, skoro všechny ty jeho hejblata si člověk může osahat. Jenom se mi nedostávalo kyslíku, takže pod „poslední večeří“ jsem přemýšlela, kam s sebou seknu. Ale vydržela jsem. Smějící
Pak jsme v Bauhausu koupili nový prkýnka na záchody, protože ta starý(3 roky) byli z nepochopitelných důvodů rozleptaný…(že by samčí moč?) a světlo do ložnice. Udělala jsem oběd a nyní zaslouženě odpočívám.
Zdravim,
diky, diky
19. rijna, muzete prat zase ![]()
mishcni, jesteze jsi to udrzela a neznesvetila
Jaktoze mate rozleptany prkynka???? to se panove tak casto netrefi??? ![]()
Monix, jj je tu festival, hezky nam to tu rve do oken…
Krisulko, nebyli jste dnes s manzelem a Krisikem na Kravi hore??? Nekoho takoveho podobneho jsem dnes zahledla ![]()
preji hezky vecer…
Amazonko - to je jak z filmu!!!!SUper a gratuluju.
Kde to je? ![]()
Ahoj všichni
![]()
Amazonko přeju štěstí a hodně lásky. Strašně ti to sluší na fotce......
.......vlastně vám oběma ![]()
Jinak hlásím návrat, všichni zdraví, dítě se nám v Berounce neutopilo, víno žádné nezbylo (ale že to byla fuška
)
Krisulko zavel k zítřejšímu útoku na Lužánky vypadá to nadějně - myslím s počasím.
Máme toho na zítra povícero (očkování, Keny), ale zkusím zmobilizovat mozkové buňky a organizačně to zvládnout.
AHOJ ETETKY!
JSEM PŘESNĚ 1O TÝDNŮ STÁR(ČI MLÁD), ČUTÁM SI TADY DO CYSTY, KTERÁ MI PRÝ POMÁHÁ SE UDRŽET A MÁM CELÝ 3 CM. A V BŘEZNU SE NA VÁS TĚŠÍM!!!
EMBROŠ 
jééé.....
Mischni úplnej fotbálista…
![]()
Průkazku máš?? Moje ségra v OV je na tom úplně stejně, tak vás můžu z výzkumných důvodů porovnávat
![]()
A taky mám konečně kam odlifrovat ty nekonečné bedny oblečků, kousátek, chrastítek a jiných „zbytečností“
Tak co a už je ti líp? Pracuješ nebo se poflakuješ? Máte už diskuzi Březen 209 - jdu ji hledat.........
Ahoj holky,
Amazonko, gratulace nejvetsi
Moc Vam to slusi!!!
mischni, supeeeer! Moc gratuluju a drzim vsechny koncetiny! Je kraaaasnej!
Sestra je asi v 11 tt, takze budemem mit taky breznatko ![]()
ahoj vespolek!
amazonko, moc gratulujeme!
vsem trem vam to tam moooc slusi! (a rekni ne chlapovi, co pred tebou kleci s tvym miminkem
)
mischni, zdravime tebe i embrose!
vypada uzasne! uz se na nej tesime ![]()
evelino, jojo, na kravaku jsme byli
ale byla jsem prilis zaujata rodici s batolicimi se dvojcaty ![]()
a ja dnes zase videla acynku
mavala jsem na tebe z trolejbusu u svornosti ![]()
a zitra teda jak? 14-ta hodina hodi nebo nee? at zas vsici nezaspite ![]()
Amazonko - moooc ti to slušelo !
Mischni - embroš je hotovej krasavec - už se těším až bude spinkat v kočárku !
U nás 14h. vyhovuje - bodejť ne - my „mlíkoši“ jsem připraveni vždycky
Takže zase Lužánky ? Zase u těch 3 batolat ? A piknik nebo jen s mlíkem ?
Já su strašnej slepoun Krisulko co??
Ve 14 v Lužánkách budu, co když bude chcanec??