Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
88
21.8.08 22:07

Houpajda

**Ahojky maminky :D ,

tak vas jdu po dlouhatanske dobe pozdravit a hned na vas s prosbou.........chtela bych se zeptat jestli nemate ve svem okoli maminku, ktera ceka miminko nebo ma mico male.......mam totiz na prodej prenosnou houpacku, znacky Fisher Price, jeste v zaruce, pouzivanou pouze 4.mesice a za cenu 2.000.-
V obchode se cena pohybuje okolo 3.000.-
Pokud byste nektera vedela tak napiste na ICQ.............. :)

Jinak zdravime Krisulku :) , ale i vsech maminky...............mame po 8.mesicni kontrole 11kg a 80cm, ted nas momentalne trapi horejda :oops: , ale asi je to od zubu, a brzy bude vse ok........... :D
Taky se chci zeptat, kdy se planuje dalsi sraz v Luzankach.........a jestli se muzeme pridat..............?!

Tak se zatim vsechny mejte a dobrou noc :D :)**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
26.8.08 12:49

Teda vás ten poslední srazík tak vysílil, že nikdo nepíše? 8O :lol:

U mě stav setrvalý, tedy nevolný…ale už se těším na pondělní KO. Doufám, že bude foto a vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
26.8.08 14:26

Mischni, je ti blbě? tak to je dobře :D :D :D
Jsem si vzpomněla, jak jsem v 8. týdnu letěla do Skotska - celkem 4 lety, no bylo mi báááječně, starty prostě supééér… :wink: tak se mi to líbilo, že jsem si stav nevolný vychutnávala tak nějak 16-18 týdnů :D Tak snad mě netrufneš :wink:

To je fakt, kde jste šicí, halóóó! Co je to za docházku? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
26.8.08 17:01

Ahojky !

Jen v rychlovce - dnes jsme byli na výletě za dědou na Vysočině a taky jsme byli poprvé s Katuškou v restauraci. Chovala se jako dáma !

Mischni - jen tak dál - a držím palce na KO. Pak hned informuj, jak se mimoušek vyvíjí.

Marťanko - já miluju vzlety letadla, ale při těhu nevolnosti to musí být fakt „bomba“ !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
26.8.08 21:51

Ahojky holky,
kdo může na sraz příští úterý??
amazonko: budeš krásná nevěsta, už se moc těším na fotky, užij si svatbu!!
mischni: snad to brzo přestane, musí to být nepříjemný, já těhu nevolnosti neměla nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
27.8.08 17:52

No joo, venku hezky, všechni zase v prachu :D

Monix, Katuška JE dáma a basta! :lol: šikulka je to!
Já taky strasně ráda lítám, ale tenkrát to byl teda zážitek…Přesně před rokem jsme byli na dovči na Slovensku - tam jsme „vyrobili“ malýho, jéé, vlastně nejspíš dneska - a rezervovala jsem si letenku na říjen (hodně dopředu, aby vyšel ten správný termín a navazovaly lety v Londýně), kdo mohl vědět, že poletím těhotná :D :D :D Ale naštěstí jsem nezvracela, na místě jsem okoštovala všechny místní dobroty a v poho..

Acy, my v úterý můžeme! teda kdyby se šlo a taky kam by se šlo :wink: A jestli jdou ty krásný holky, co byly minule, tak Viki se nadšeně hlásí - aspoň to jsem z té jeho hýkavé řeči přeložila :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
27.8.08 18:15

Ahoj holky,

na srazik bych v utery mohla, u nas to spi zalezi na aktualni situaci, ale zatim jsme volni :wink: Pokud by byl hezky, tak Luzanky by byly zn. ideal.
To aby tam Viki mel konkurenci :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
27.8.08 20:06

nazdaaar!
no kde jsou fotky ze srazu?! :lol: :lol:
se omlouvam, ze vas muj popis kasny tak iritoval a matl, no ale lip to neumim 8) jste se nasly, tak neprudte, ne?

v utery muzem (snad… zatim…)

mischni, tatoucha nezabijej, vsak on jeste poslouzi! :lol:

ivusho, jak jsem videla zapatlaneho vitka, dostala jsem neodolatelnou chut na krupicnou kasi s grankem :roll: :lol:

amazonko, svatba? juuuu, uz se tesim na fotky (a kolacky :lol: :lol: )

martanko, ty stihas s 3 mesicnim sultanem korigovat? 8O

monix, tak dama, jo? se tesim, az uvidim kacenku nespici :lol: :lol:

no noc… vite, co je horsi, nez baleni? vybalovani! :evil: toz zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.8.08 22:56

Čáááute všeci!

Acy(a všichni ostatní :) ), úterý dobrý, hned bych šla,ale já netuším ani trochu co bude. Ale jen jsem se zmínila doma , tak jsem se dověděla že nebudu vůbec potřeba ani kdyby se už dělalo na baráku a ať jedem :lol: tož uvidíme, ještě dám vědět.
Snad nějaký fotky vůbec budou, momentálně mám pocit, že se kazí vše co může a nebude nic,ani ten obřad asi :P

Krisulko, tož vitaaj v rodné hroudě 8) Joo vybalování NESNÁŠÍM!!!

Já valím spát babuše, zítra brzo vstávám, už jsem měla dávno chrnět. Zatím papate a já se ještě ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
28.8.08 13:53

Ahojky !

Úterý u nás dobrý - a budeme se na všechny těšit. Lužánky by byl prima (tedy pokud bude počasí, že ?)

Krisulko - Katy už určo uvidíš nespící, jen doufám, že zase nepředvede svůj koncert jako posledně. Někdy je děsně milá a tak krásně upovídaná - ale někdy je protivná ja noc…no prostě pravá ženská ! :) :) :)

Acynko - ty kukuřičné „krucánky“ na žužlání pro mimi fakt mají v lékarně v Rubínu - dneska jsem tam byla a koukala, že jich tam mají i několik druhů. Pro nás to zatím není aktuální, tak jsem to nějak podrobněji nezkoumala.

Tak zatím pa a těšíme se na všechny !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
28.8.08 15:37

Hoj ženský! :D
musím aspoň nakouknout, ať nemáme áčko :wink:

Krisulko ahóóój, už jste vybalený? Hlavně dítko, jestli jste vytáhli z toho kufru…koukala jsem k vám na rajče a děsně jsem se u toho nasmála, muselo to být supr…a ty komentáře k fotkám nemají chybu, já bych se musela opít, aby ze mě něco vypadlo …což teď nemůžu, páč bych taťku připravila o tu radost naučit prcka chlastat :D
Jojo, korekturky stíhám, jen jsem měla 2 měsíce porodní pauzu …vlastně to teď stíhámm líp, než když jsem chodila do práce a dělala to po večerech až do noci. Ale je jasné, že sultán bude čím dál živější a zase přejdu na noční provoz :lol:

Amazonko, jestli přežiješ svatbu, tak přece musíš dojít! Joooo? :wink:

Evelíno, jaká konkurence? :wink: Já myslím, že Viki bude děsně rád, že tam bude víc chlapů - ženský jsou tak na koukání a muchláni, ale na pořádný požblebt je potřeba inteligentní chlap (a v tomhle věku ještě celkem málo zkažený ženskou výchovou :D :D :D )

Tak my čekáme na organizační pokyny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
28.8.08 21:14

Maratanko, tak to uz se tesime 8) :wink:

Krisulko, super fotky a komentare jeste lepsi :wink:

Amazonko, preji pevne nervy do predsvatebniho finise :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
29.8.08 21:13

dnes ma svatek evelina :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
29.8.08 21:24

No fakt že jooo :D :D :D
Tak vše NEJ! :dance: …posíláme virtuální flašku (jinou stejně asi nemůžeš ;-))

http://krtkovi.wz.cz/img/chlast.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
29.8.08 21:27

…a ještě pro případ, že jsi čokoholik jako já :wink:

http://media.novinky.cz/…le-shfcn.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek