Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
**Ahojky maminky
,
tak vas jdu po dlouhatanske dobe pozdravit a hned na vas s prosbou.........chtela bych se zeptat jestli nemate ve svem okoli maminku, ktera ceka miminko nebo ma mico male.......mam totiz na prodej prenosnou houpacku, znacky Fisher Price, jeste v zaruce, pouzivanou pouze 4.mesice a za cenu 2.000.-
V obchode se cena pohybuje okolo 3.000.-
Pokud byste nektera vedela tak napiste na ICQ.............. ![]()
Jinak zdravime Krisulku
, ale i vsech maminky...............mame po 8.mesicni kontrole 11kg a 80cm, ted nas momentalne trapi horejda
, ale asi je to od zubu, a brzy bude vse ok........... ![]()
Taky se chci zeptat, kdy se planuje dalsi sraz v Luzankach.........a jestli se muzeme pridat..............?!
Tak se zatim vsechny mejte a dobrou noc
**
Teda vás ten poslední srazík tak vysílil, že nikdo nepíše?
![]()
U mě stav setrvalý, tedy nevolný…ale už se těším na pondělní KO. Doufám, že bude foto a vše OK.
Mischni, je ti blbě? tak to je dobře
![]()
Jsem si vzpomněla, jak jsem v 8. týdnu letěla do Skotska - celkem 4 lety, no bylo mi báááječně, starty prostě supééér…
tak se mi to líbilo, že jsem si stav nevolný vychutnávala tak nějak 16-18 týdnů
Tak snad mě netrufneš ![]()
To je fakt, kde jste šicí, halóóó! Co je to za docházku? ![]()
Ahojky !
Jen v rychlovce - dnes jsme byli na výletě za dědou na Vysočině a taky jsme byli poprvé s Katuškou v restauraci. Chovala se jako dáma !
Mischni - jen tak dál - a držím palce na KO. Pak hned informuj, jak se mimoušek vyvíjí.
Marťanko - já miluju vzlety letadla, ale při těhu nevolnosti to musí být fakt „bomba“ !
Ahojky holky,
kdo může na sraz příští úterý??
amazonko: budeš krásná nevěsta, už se moc těším na fotky, užij si svatbu!!
mischni: snad to brzo přestane, musí to být nepříjemný, já těhu nevolnosti neměla nikdy.
No joo, venku hezky, všechni zase v prachu ![]()
Monix, Katuška JE dáma a basta!
šikulka je to!
Já taky strasně ráda lítám, ale tenkrát to byl teda zážitek…Přesně před rokem jsme byli na dovči na Slovensku - tam jsme „vyrobili“ malýho, jéé, vlastně nejspíš dneska - a rezervovala jsem si letenku na říjen (hodně dopředu, aby vyšel ten správný termín a navazovaly lety v Londýně), kdo mohl vědět, že poletím těhotná
Ale naštěstí jsem nezvracela, na místě jsem okoštovala všechny místní dobroty a v poho..
Acy, my v úterý můžeme! teda kdyby se šlo a taky kam by se šlo
A jestli jdou ty krásný holky, co byly minule, tak Viki se nadšeně hlásí - aspoň to jsem z té jeho hýkavé řeči přeložila
![]()
Ahoj holky,
na srazik bych v utery mohla, u nas to spi zalezi na aktualni situaci, ale zatim jsme volni
Pokud by byl hezky, tak Luzanky by byly zn. ideal.
To aby tam Viki mel konkurenci
![]()
nazdaaar!
no kde jsou fotky ze srazu?!
![]()
se omlouvam, ze vas muj popis kasny tak iritoval a matl, no ale lip to neumim
jste se nasly, tak neprudte, ne?
v utery muzem (snad… zatim…)
mischni, tatoucha nezabijej, vsak on jeste poslouzi! ![]()
ivusho, jak jsem videla zapatlaneho vitka, dostala jsem neodolatelnou chut na krupicnou kasi s grankem
![]()
amazonko, svatba? juuuu, uz se tesim na fotky (a kolacky
)
martanko, ty stihas s 3 mesicnim sultanem korigovat? ![]()
monix, tak dama, jo? se tesim, az uvidim kacenku nespici
![]()
no noc… vite, co je horsi, nez baleni? vybalovani!
toz zdar!
Čáááute všeci!
Acy(a všichni ostatní
), úterý dobrý, hned bych šla,ale já netuším ani trochu co bude. Ale jen jsem se zmínila doma , tak jsem se dověděla že nebudu vůbec potřeba ani kdyby se už dělalo na baráku a ať jedem
tož uvidíme, ještě dám vědět.
Snad nějaký fotky vůbec budou, momentálně mám pocit, že se kazí vše co může a nebude nic,ani ten obřad asi ![]()
Krisulko, tož vitaaj v rodné hroudě
Joo vybalování NESNÁŠÍM!!!
Já valím spát babuše, zítra brzo vstávám, už jsem měla dávno chrnět. Zatím papate a já se ještě ozvu.
Ahojky !
Úterý u nás dobrý - a budeme se na všechny těšit. Lužánky by byl prima (tedy pokud bude počasí, že ?)
Krisulko - Katy už určo uvidíš nespící, jen doufám, že zase nepředvede svůj koncert jako posledně. Někdy je děsně milá a tak krásně upovídaná - ale někdy je protivná ja noc…no prostě pravá ženská !
![]()
Acynko - ty kukuřičné „krucánky“ na žužlání pro mimi fakt mají v lékarně v Rubínu - dneska jsem tam byla a koukala, že jich tam mají i několik druhů. Pro nás to zatím není aktuální, tak jsem to nějak podrobněji nezkoumala.
Tak zatím pa a těšíme se na všechny !
Hoj ženský! ![]()
musím aspoň nakouknout, ať nemáme áčko ![]()
Krisulko ahóóój, už jste vybalený? Hlavně dítko, jestli jste vytáhli z toho kufru…koukala jsem k vám na rajče a děsně jsem se u toho nasmála, muselo to být supr…a ty komentáře k fotkám nemají chybu, já bych se musela opít, aby ze mě něco vypadlo …což teď nemůžu, páč bych taťku připravila o tu radost naučit prcka chlastat ![]()
Jojo, korekturky stíhám, jen jsem měla 2 měsíce porodní pauzu …vlastně to teď stíhámm líp, než když jsem chodila do práce a dělala to po večerech až do noci. Ale je jasné, že sultán bude čím dál živější a zase přejdu na noční provoz ![]()
Amazonko, jestli přežiješ svatbu, tak přece musíš dojít! Joooo? ![]()
Evelíno, jaká konkurence?
Já myslím, že Viki bude děsně rád, že tam bude víc chlapů - ženský jsou tak na koukání a muchláni, ale na pořádný požblebt je potřeba inteligentní chlap (a v tomhle věku ještě celkem málo zkažený ženskou výchovou
)
Tak my čekáme na organizační pokyny ![]()
Maratanko, tak to uz se tesime
![]()
Krisulko, super fotky a komentare jeste lepsi ![]()
Amazonko, preji pevne nervy do predsvatebniho finise ![]()
No fakt že jooo
![]()
Tak vše NEJ!
…posíláme virtuální flašku (jinou stejně asi nemůžeš ![]()