Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
amazonka: už se na vás těšíme, máš kdyžtak na někoho telefon??
Acynko - na kterou poštu jdeš ? Tady na Svornosti ? Jestli jo, tak tady na zastávce by to bylo ok. A jedem trolejbusem a nebo pádíme pěšky ?
Jojo na Svornost. Pojedeme na Sušilovu a pak to dojdeme pěšky.
Hoj holky,
nějak krutě nestíhám, mrknu sem a co nevidím, teda spíš vidím - dneska je slet!
No zatím to vidím i nadějně, ráno jsem odeslala většinu korektur, tak pokud nebude nějaký drsný hořák, co musím hned vracet (časák jde do tisku zítra), tak se vydáme směr Lužánky…
Popis sraziště je sice moc krásný, ale taky nevím nevím, jak to najdu…no snad si všimnu hejna kočárků (bude tam i červený amazončin, tak ten snad nepřehlídnu) a možná i dítka uslyším… nebudou třeba směrovky? ![]()
Tak kdybyste viděly oranžové tričko s mamutem tlačící béžovohnědý hluboký kočár, tak to jsme my! ![]()
Haha Marťanko, fáborky by se ti zachtělo jo:) no nemám,a ni křídu ne, že bych dělala šipky. Tak kdybysme netrefily, tak třeba najdem aspoň sebe ![]()
Jo Acy, číslo nemám a dnes už se nedostanu do odpolka na net, jedu k našim a od tama za váma. Ale já si vás najdu(doufám) ![]()
Tak zatím Brňandy, těším se. Pááá
Tak koukám že holky už asi plkají před poštou - a Víťas furt spí jak dřevo. Nevím jak to stihnu
, ale já naštěstí vím kam mám běžet, tak dojdu pozdějc - ostatně jako vždycky, že??
![]()
TEĎ vstal!!!
Zrovna když se to nehodí spí jak o život. No nic než do něho natlačím oběd a než bych zy váma dojela tak to raději nechám na jindy. ![]()
ivusha: děkujeme za organizaci dnešního srazu. Povedlo se ti i počasí, i když to tak nevypadalo. ![]()
Holky jste strašně fajn a moc ráda jsem vás poznala!! ![]()
Holky, nevim, jak s tou sochou batolat, orientační bod nic moc.. nicméně jsem vás našla a aspoň já si to báječně užila a jsem celá zregenerovaná z posezení v parku…
Náš malý sultán Viktor měl tááák krásný harém
Jen teda neví, která bude favoritka, protože jedna po něm mrskla kelímkem, druhá trénovala hlasivky a pak s ena něj nechtěla ani podívat a třetí sice dělala vééélký krásný oči, slintala a povídala, ale furt jen u mámy na klíně, žádná muchlačka
Jo, jen nějaký maminy do toho pořád kecaly a nezavřely huby ![]()
Acy, příště máš určitě místo u mě na dece, mooc díky!
Monix, tady je např. ta matrace do kočárku http://www.batolata.cz/detail.php?… (antialergická matrace Inglesina)
Amazonko, vy budete s malou určitě děsně krásný nevěsty, už se těšíme na fotečky ![]()
Abych nezapomněla:
Milá Ivusho, děkujeme za organizaci dnešního srazu. Povedlo se ti i počasí, i když to tak nevypadalo. ![]()
Jo a že se nestydíš, vymlouvat se na nevinné dítě!
![]()
ahoooooooooj, tak srazík byl super, taky jsem vás ráda poznala! Maminy super a miminka jsou všechny hezunké, zvlášť Amely je kouzelná jaká už je šikulka!
ivusha: děkujeme za organizaci dnešního srazu. Povedlo se ti i počasí, i když to tak nevypadalo.
ivusho, děkujeme
i když pro příště by se hlavní organizátor taky mohl ukázat ![]()
Po cestě domů jsem chytla pěknou špičku (dopravní
) fuj.
A domek pořád nic.Tak snad to do pátku bude
No jinak jsem se dívala na to plavání jak jsi říkala acynko a vypadá to dobře, tak pak poreferuješ, my máme ještě chvilku čas.
Tak pro dnešek dobroooou!
Tak nejprve:
ivusha : děkujeme za organizaci dnešního srazu. Povedlo se ti i počasí, i když to tak nevypadalo.
Srazík byl fakt super a bezva jsem si pokecala. Naše nové kočenky a jejich mimísci jsou skvělí !! (to pro ty staré harcovníky, aby se těšili na další srazík)
Musím říct, že Krisulky popis je sice velmi pěkný - ale bez Acynky bych to na 100% nenašla ! A to co čučí z toho jezírka jsou batolata ???? Asi mám málo fantazie…(pravda jsem spíš technokratický typ…:) )
Tak dobrou noc !
Ahoj holky, jsem ráda, že jste se sešly..
A že jste se sobě navzájem všichni líbili..... ![]()
Náš Víťas je přece jenom o kapku starší než ti vaši mlíkoši a tak máme už posunuté spaní - od 12 do 14,30. Takže srazík jsem přizpůsobila spíš vám a doufala jsem že nám to nějak vyjde ![]()
No ale doufám uznáte, že než jsem zlikvidovala tuhle pohromu :
http://img1.rajce.idnes.cz/…DSC_0002.JPG /> už se nedalo nic dělat.
![]()
Tak mně omluvte a ty Marťanko si nemysli, že všechny ty krásky shrábne sultán Vikouš. Počkej..
, myslím že Víťas si tam taky najde nějakou favoritku
![]()
Ahojky, koukám se se zrazík povedl, u nás bohužel to samé jako u Ivči, malej šel spinka v 11, v 11,30 vzhůru…spáva tak dvě hodiny, no samo, že za hoďku byl zase tuhej a spal do půl čtvrté ![]()
Tak prdddd
![]()
No jo, venku hezky, všichni někde „v terénu“ ![]()
Tak aspoň moooc zdravíme, právě jsme se napucli a jde se taky ven ![]()
Ivusha: „mlíkoši“? no to je hezký
To nééé, fakt dobrý!
![]()
Po zhlédnutí fotky Vítka zde a celé supr kašové série na rajčeti uznávám, že je prostě neodolatelný a ženský ho sežerou!
Vikouš má tvrdou konkurenci ![]()
Ahoj holky!
Podle ohlasů se včerejší srazík vydařil a novicky našly kašnu s batolatama i kýžený strom.
Mám z vás radost. Akorát velitelka Krisulka se rekreuje a její zástupkyně ivusha to spolu se sevčou nějak nezvládla.
no jo, děti naprogramovat nejdou…
Jinakj á hlásím, že poctivě bliju každý večer, jak jste si přály.
Je to moc zábavné a tatouch mi slovy mé gyndr. vždycky říká: „Je ti blbě? To je dobře!“ Asi ho zabiju… ![]()
Všechny zdravím!!!!