Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
1.8.08 18:53

Já se jdu taky předběžně rozloučit, zítra ráno jedem na tu Šumavu. Ale jelikož nebudeme v pralese, budu se snažit vás průběžně sledovat.
Tak tady buďte hodný, jo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.8.08 08:31

Tak jsme zpět, u našich bylo super, bydlela jsem u bráchy a ten se malýho staral, tak jsem si odpočinula :-)

Mischni.........velká gratulace a znáš to do třetice už to musí vyjít. Určitě, cítím to v kostech :-)

Alex si posunul usínání na sednou, ale bohužel ráno budíček stále před pátou :cry:

Sakryš dívám se, že nejsem přihlášená…tak Marťa a Alex

• Citovat
  • Upravit
1808
3.8.08 20:18

Ahoj babulky. Zase jsem sem dlouho nekoukla adívám se, že mi kruci zase utekl srazík :cry: :cry: No tak ja se polepším, budu chodit častěji a určo se příště /snad) přidám jestli nás chcete :)

Mischni , hrozně mocinky moc gratuluju, strašně ti přeju aby to vyšlo, s napětím jsem čekala až testneš a pakk jsem to propásla. Zahlídla jsem tě už dřív v pár diskuzích, tak zhruba vím a fandím vám. Tak se držteeeeeeeeeeee!

[Holky dovolenkářky, všechny si topořádně užijte, závidím. My letos asi nikam, jen na jednodenní výlety, ale my to doženem :wink:

Plavčo v Brně budu taky pomalu vybírat. A chci zpravidelnit své chození na aerobic, něsíc jsem nebyla :oops: tak po létě chci určitě.

Zatím holky, jdu uložit savce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
5.8.08 09:59

Vše nej Kristiánkovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
5.8.08 13:10

Ahoj, Acynka mně předběhla - tak jednoho velkýho hudlana Krisonovi. :huban:
Už tady mám zase synovečka - tak se těm mojim drakům musím věnovat.
Nevíte náhodou, kde bych mohla pro Víťase půjčit něco epesního na oblečení, v září jsme pozvaní na svatbu.
Jestli někdo šmíruje a ví - pošlete SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
6.8.08 08:25

Tak gratulace Kristiánkovi od nás taky !!!!

Ivusho - nechtěla by jsi si založit miniškolku ? Budeš mít takové zkušenosti s více dětma zaráz… :) :) :)

No my tady tak nějak přežívám v tom Brně, ale už bych ráda aby byl víkend a my vyrazili na chatu - tam je přece jen v takovém počasí nejlíp. Katy už se směje docela pěkně, v noci spinkáme taky hezky a jen občas pozlobí prdíky, ale dá se to vydržet :). Tak tolik zprávy od nás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
6.8.08 10:57

Holky zase nějaká říkadla co se budou hodit: http://mimirady.blog.cz/…nky-pro-deti
Jinak my se máme dobře i když mě teda včera Amča strašně prudila. Nejen že se v noci zase budila po dvou hodkách, ale ještě přes den vřískala. Dneska jsme ale vyspaný, takže super!!
ivusha: prosím, dá se tam někde u těch Sedmihorek koupat?? Četla sem něco o zatopeným lomu. Ten rybník v kempu je asi špinavej co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
6.8.08 12:45

Monix - mně nenaštveš :lol: , nebo už přemýšlíš kam odložíš Katušku? Děti do 3 let neberu....... :lol: :lol:
Acy - o zatopeném lomu nic nevím, rybník v areálu je takovej vobyč kačák. Nicméně my jsme na koupání počasí moc neměli, do kačáku jsem vlezla jenom jednou odvážně s klukama, velkej dyndal že se chce koupat a malého jsem tam namočila aby nezáviděl. :wink: Jestli chceš můžu ti půjčit turistickou mapu a nějaké prospekty a obrázky, kdyžtak napiš.
Jinak doufám že jste všichni někde venku z města ....... tady je strašně :? Příští týden ve středu valíme na prodloužený výlet na Kvildu - tak snad tam bude trošku větší zima než tady v tropech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
7.8.08 08:50

Ivusho - noo - přiznám se, že jsem tajně doufala, že snížíš věkovou hranici pro přijetí do tvé miniškolky…:) :) :) Katy je hodné miminko ! :) :)

Kdepak - my jsme stále tady ve městě - pouze o víkendu nás (snad) čeká chata. Chodíme na vycházky jen dopoledne a pak až pozdě odpoledne - jinak by jsme se tam asi uvařili. Závidím všem, co můžou odsud vypadnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
7.8.08 20:54

ivuscha: děkuju, budu mít sebou noťas tak přinejhorším mrknu tam, ale na recepci nám 100% poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
11.8.08 10:42

Zdravím Brno!

Tak jsem si říkala, co všechno jsem prošvihla a tady se nic moc neděje… Všechny dovolenkujete nebo vás umořily ta vedra? :lol:

U mě se pěkně rozjela těhukocovina, tak bojuju jak se dá. Mám to v živé paměti od puboše, to jsem blila o 106… :? A v minulých těhu, co nedopadli to nebylo tak strašný, takže si říkám, že je to asi ok. Ale je to běs, je to běs…

Všechny zdravím a blahopřeju k prošvihnutým výročím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
11.8.08 20:08

nazdar bazar :D
dekujeme za vsechna prani :srdce:

meli jsme se vyborne, v nohach mam snad tisic mil (na kole) a jsme prakticky zaduseni nebyvalou porci kysliku :wink:

vsem co dovolenkuji preji krasne pocasi!
a mischni, tobe, at je ti spatne od rana do vecera - ma-li to pomoci :roll:

hele, ivusho, ty se vazne potrebujes ujistit, ze druhy nee, co? :lol: :lol: s tim oblecenim pro vitase nevim :( my jdeme tuto sobotu, ale tam nebude mit kravatu ani zenich :lol:

acynko, samozrejme ze jsem tvuj mail zapomnela :lol: tak az se vratis, posli mi ho pls, a ja ti poslu ty fotky :wink:

dobrou, brno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.8.08 11:57

Ahoooooooooj!

Krisulko a Mischni, vítejte doma.

Teda těhu kocovina?Bléééé. Ale vydrž Prťka vydrž a ono bude líp.

Já bych taky výletila, ale nějak máme letos smůlu. Tak aspoň do ZOO jsme se podívai v sobotu. No malá to problila a prospala a projedla, ale my jsme si to celkem užili. Jen mi jí bylo líto.

Ha a víc nenapíšu, někdo mě volá z postýlky :)

Zatíííííím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
12.8.08 20:30

Ahoj, jdu se s váma rozloučit…
Jedeme na Šumavu.......TAKY :roll: :roll: , do neděle.......
Mischni vydrž......a bojuj.
Krisulko vítej zpátky :wink: a užijte si svatbu o víkendu.
Amazonko jojo ZOO je vděčný výlet, a princezně je koneckonců zatím jedno jestli blinká u medvědů nebo tobě v obýváku na rameno.
Pa babči mějtese........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
12.8.08 20:58

Ahojky holky Brňanky,

až na mateřské a po nějaké době jsem objevila tenhle web..nejdřív jsem to vzala do května2008, kdy se mi narodil ten můj hrošík…a pak mi Amazonka „naprášila“, že tu je ještě další diskuse, kam mám určitě zajít - tak já vzorně, i když s mírným zpožděním, poslouchám (Amazonko, sleduješ? :lol: )

Tak pokud ještě přijímáte do klubu, já bych se hlásila! :wink:
(vstupní test nebo pohovor snad není, co?) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová