Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
25.7.08 22:26

Ahojky,

zdravim vsechny, dlouho jsem se tu neukazala.........asi jsem i propasla nejaky ten srazik, co porada Krisulka...........???????!!!!!!!!

Jinak dodatecne vsechno nejnejnej Krisulce......... :D

Bude zase nejaky srazik a muzeme se pridat…?????

No nic zatim se tady vsichni mejte fajn Mirka a Patik :P

• Citovat
  • Upravit
88
25.7.08 22:30

Nejak jsem to tady spatne napsala, ze jsem se ukazala jako neznama........

Dobrou noc :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
28.7.08 10:20

Zdravím Brno a hlásím:

UŽ JSEM ZASE V TOM… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
28.7.08 11:34

Hurááááá, mooooc gratuluju :dance: :huban:
To je super, máš určitě velkou radost co? No že se tak blbě ptám :lol: :lol:
Jak dlouho jsi nám to tajila?? Můžu tě někde šmírovat? V DUBNU 2009???? Co kontroly, UTZ..............termín???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
28.7.08 11:44

ivusho - to je info z dnešního rána. :lol: Takže zítra začínám teprve 6tt. Příští týden jsme na šumavě u táty, takže na gyndu pomašíruju až pak. A radost mám, to víš, že jo. jenže u nás není problém otěhotnět, ale donosit…Tak uvidíme.

Co Víťas? Jako pokračujete v drezúře divé zvěře? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
28.7.08 12:01

JJ koukám že jsem přehlédla info v podpisu. Takže jestli tomu rozumím teprve teď je ten pravý čas začít držet palce. :wink:
Tak doufám, že jak se vrátíš z lesa - na Šumavě je to samej les :lol: , tak se zase slezem, v té kavárně na Purkyňce to bylo super.
Do kdy je to s tím těhotenstvím u tebe nejkritičtější? Do 12 týdne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
28.7.08 12:02

Jo a s drezůrou to nepřeháním, sou přece prázdniny..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
28.7.08 12:49

Ahoj holky,

vsechny zdravim po delsi dobe. Byla jsem ted 14 dni mimo. Napred s mamkou a Stepanem v Luhacovicich a minuly tyden na English campu jako cela rodina.Stepan je vylozene spolecensky typ a jeste k tomu kavarensky povalec, no proste kombinace me a manzela :lol:

mischni, uzasna zprava mooooc gratuluju a drzim vsechny prsty, at vse dobre dopadne!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.7.08 13:58

Mischni, moc moc gratuluji a držím palečky :dance: Hlavně se opatruj :_)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
28.7.08 15:23

Zdravim vsechny vespolek!
Tak my dneska dorazili z OV a snad se tu zase nejakou dobu zdrzime :D

Mischni , vyborna zprava. At si uzijes vono na jihu Cech na maximum :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
28.7.08 17:56

ivusho - poprvé to skončilo 12tt, podruhé 10tt, takže až budu mít za sebou zdárně první trimestr, tak si oddychnu pooprvé. A podruhé, až v pořádku porodím…No, uvidíme.
A sranda je, že jsem si cvičně počítala termín porodu a vychází to na den přesně, jako to první před rokem… 8O

Holky - díky za gratulace a až se vrátím z toho lesa, tak se musíme slézt.Už jsem vás strašně dlouho neviděla a např. Katušku od Monix ještě vůbec,že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
28.7.08 19:59

Mischni: moc moc gratuluju a držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
29.7.08 22:39

Halo halo, tady to vypada, ze jste vsechny vypadly z mesta :wink: , taky bych si dala rict. Ted pri tech vedrech bych si lehla nekam k vlastnimu bazenku na zahradce, dala si kaficko pod slunecnikem - takovy muj sen. Snad si to brzy splnim 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
30.7.08 18:08

Mischni - hrozně moc gratuluju a ještě více teď budu držet všechny palce ! Holka - opatruj se. A dopufám, že Katušku uvidíš dříve než půjde do školy :) :) :)

Srazík byl prima - tak kavárna je super. Jen pro nás to ještě tak úplně není (viz naše spící Šípková Katunka), ale až bude Katy starší, tak si to určitě užije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
30.7.08 21:10

Mischni vyřizuju vzkaz od Krisulky a Krisona - moc gratulujou a drží palečky. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová