Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejak jsem to tady spatne napsala, ze jsem se ukazala jako neznama........
Dobrou noc ![]()
Hurááááá, mooooc gratuluju
![]()
To je super, máš určitě velkou radost co? No že se tak blbě ptám
![]()
Jak dlouho jsi nám to tajila?? Můžu tě někde šmírovat? V DUBNU 2009???? Co kontroly, UTZ..............termín???????
ivusho - to je info z dnešního rána.
Takže zítra začínám teprve 6tt. Příští týden jsme na šumavě u táty, takže na gyndu pomašíruju až pak. A radost mám, to víš, že jo. jenže u nás není problém otěhotnět, ale donosit…Tak uvidíme.
Co Víťas? Jako pokračujete v drezúře divé zvěře?
![]()
JJ koukám že jsem přehlédla info v podpisu. Takže jestli tomu rozumím teprve teď je ten pravý čas začít držet palce. ![]()
Tak doufám, že jak se vrátíš z lesa - na Šumavě je to samej les
, tak se zase slezem, v té kavárně na Purkyňce to bylo super.
Do kdy je to s tím těhotenstvím u tebe nejkritičtější? Do 12 týdne?
Ahoj holky,
vsechny zdravim po delsi dobe. Byla jsem ted 14 dni mimo. Napred s mamkou a Stepanem v Luhacovicich a minuly tyden na English campu jako cela rodina.Stepan je vylozene spolecensky typ a jeste k tomu kavarensky povalec, no proste kombinace me a manzela ![]()
mischni, uzasna zprava mooooc gratuluju a drzim vsechny prsty, at vse dobre dopadne!!!! ![]()
Mischni, moc moc gratuluji a držím palečky
Hlavně se opatruj :_)
Zdravim vsechny vespolek!
Tak my dneska dorazili z OV a snad se tu zase nejakou dobu zdrzime ![]()
Mischni , vyborna zprava. At si uzijes vono na jihu Cech na maximum
![]()
ivusho - poprvé to skončilo 12tt, podruhé 10tt, takže až budu mít za sebou zdárně první trimestr, tak si oddychnu pooprvé. A podruhé, až v pořádku porodím…No, uvidíme.
A sranda je, že jsem si cvičně počítala termín porodu a vychází to na den přesně, jako to první před rokem… ![]()
Holky - díky za gratulace a až se vrátím z toho lesa, tak se musíme slézt.Už jsem vás strašně dlouho neviděla a např. Katušku od Monix ještě vůbec,že…
Halo halo, tady to vypada, ze jste vsechny vypadly z mesta
, taky bych si dala rict. Ted pri tech vedrech bych si lehla nekam k vlastnimu bazenku na zahradce, dala si kaficko pod slunecnikem - takovy muj sen. Snad si to brzy splnim ![]()
Mischni - hrozně moc gratuluju a ještě více teď budu držet všechny palce ! Holka - opatruj se. A dopufám, že Katušku uvidíš dříve než půjde do školy
![]()
Srazík byl prima - tak kavárna je super. Jen pro nás to ještě tak úplně není (viz naše spící Šípková Katunka), ale až bude Katy starší, tak si to určitě užije ![]()
Mischni vyřizuju vzkaz od Krisulky a Krisona - moc gratulujou a drží palečky.
![]()
Ahojky,
zdravim vsechny, dlouho jsem se tu neukazala.........asi jsem i propasla nejaky ten srazik, co porada Krisulka...........???????!!!!!!!!
Jinak dodatecne vsechno nejnejnej Krisulce.........
Bude zase nejaky srazik a muzeme se pridat…?????
No nic zatim se tady vsichni mejte fajn Mirka a Patik