Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děti moje, to mi děláte naschvál.......
Jak ráda bych vám slíbila, že zítra přijdu, ale přijíždí synoveček s mojí mámou - tak to raději nic neslibuju.
Krisulko tak už se nezlob.....nebýt tebe tak se nesejdem nikdy ![]()
Máte moooc hezounké fotky ze ZOO, taková výstavní rodinka....... Ševčo - ještě mu hoď do bazénu něco s ledem a brčkem a má to Alex jak na Kanárech.
Acy - tak co? už křepčíš??
Ahojky mě je to úplně jedno určete někdo čas.
Krisulko nechceš napsat Monix? Já měla její číslo, ale někam sem ho zahrabošila.
Pařát OK asi už su odolná, stáva se mi to často. ![]()
tak jo… kdyz mne je to blby, ze to vzdycky vyhlasim jako smeroplatny, pak nekdo nemuze a je to na me
tak teda klasika:
zitra ve 14 v Luzankach pod javorem
napisu monix, bubis a dalsim odpadlikum ![]()
tak jo, SZ i sms zpravy rozeslany do vsech koutu brna, budu cekat, kdo se zitra vyvrbi
dobrou!
jooo, ivuso, este - prej vystavni rodinka
no - az na tu tchyni
(ale diky
)
hele, zda se mi to, nebo je tam skutecne vyrazne hnusne? ![]()
snesem luzanky, nebo operativni presun - sumavska nebo kids bar na husove?
(lakadlo: monix s kacenkou prislibily ucast!
)
Já bych brala Šumavskou bo nevím kde to na té Husové je, ale když ne, poptám se. Každopádně na Lužánky bych to neviděla.
Dobré poledne dámy!
Koukám, že se tady zase plánuje srazík a já musím makat - no jo, po dovolené. Tak si to užijte a pozdravujte ode mne nový mimča.
Libko - gratulace k mateřství, už se těším, až taky zavítáš na srazík s prckem( a nejlépe, když tam budu i já…)
Teda po dovolené jsem jak spráskanej pes. Totálně nevyspaná(chodilo se nejdřív v 1h), lehce vínem prolezlá(vypilo se všechno) a do toho 2× denně cvičení(na což nejsem zvyklá) a přes den buď práce nebo výlet. A do toho permanentní řehot, protože naše partička je vskutku vtipná a tudíž věčně procvrknutý kalhotky. Tož tak. Jenom bych potřebovala aspoň tři dny na regeneraci po dovolené. A jestli si myslíte, že jsem zhubla, když jsem 2× denně cvičila, tak to teda nééé. Ta totiž strašně dobře vaří a navíc je teplý jídlo v poledne i večer…
Zdravím všechny!!!
Koukam, ze se srazi presunul a ja to stejne nejak nestiham
Tak si to aspon pekne uzijte ![]()
mischni, tak koukam, ze to byla veeeelmi narocna dovolena
![]()
Srazík byl fajn!! Krisulko omlouvám se za uřvánka a zapoměla jsem na nejdůležitější: Všechno nejlepší všechno nejlepší k tvým narozeninám!!! ![]()
videly jsme katusku, hechec!
je hrozne pekna
a prtavoucka ![]()
acy, vubec se neomlouvej! jsem ji mela vytahnout rovnou ![]()
odkaz na ten hotel s dobrmany: http://www.hotel-harmonie.cz/
a prosim prosim, mohla bys sem supnout odkaz na ty rikanky? abych si uz nepripadala menecenna
![]()
dekuju za prani
ono uz je to 2 mesice, tak jsem na to hledela
![]()
bubis mi psala, danny ma chudak anginu ![]()
ivi, tak co rodinka do brna prisedsi?
mischni, jojo, to jsou ty nejlepsi dovolene - po kterych si clovek potrebuje odpocinout
super, ze sis uzila! a zhubnout jsi nemohla - ti narostla svalova hmota prece! ![]()
pac a pusu, bezim na vecu
http://www.stripky.cz/…prstiky.html
http://www.stripky.cz/…la_ruce.html
Krisulko já myslela že sou ty fotky nové a že si ze skromnosti nenapsala že slavíš.
![]()
Ahojkyyy !
Tak potvrzuji, že srazík byl super. Byť naše Katunka se uvedla lehce jako uřvánek a nenapapánek. Ale konečně jsem trošku zplkla s maminama a podívala se jak Amely a Krisík děsně vyrostli od té doby co jsem je viděla naposled.
Mischni - tak to teda byla ale náročná dovča ! Je super, že sis to užila…:)
Těším se na další blízká setkání miminkovského druhu
![]()