Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mischni, mmmm, ty budes cela krasna!
teda, jako - jeste krasnejsi nez normalne
![]()
decka jsou kvartani…cili devataci…cili asi 15? no kazdopadne je radost s nimi diskutovat
ale ty to mas denne doma, co?
![]()
acynko, tak co bazen? uz se kry lamou?
holk, dobrou, ja supajdim spat, musim brzo vstavat ![]()
krisulko - ty seš trochu masochistka, viď? S bandou puberťáků…mě stačí ten můj a občas ještě ten tatouchův. Já chci holčičkůůů!!!
No jo, po mých krášlících procedůrách mám vždycky pocit, že je mi 20 a mám 50kg. Škoda, že to dlouho nevydrží… ![]()
krisulko: náhodou už máme 18 stupňů, ale odvahu vykoupat se, sem za celej víkend nenašla!! ![]()
Sleduju, že není výjimka, když doktoři naměří větší miminko a ve skutečnosti je třeba o půl kila menší… Tak mě třeba ještě ve středu pošlou domů
Acynko , každopádně díky za uklidnění
, üž jsem si začala představovat několik dní v bolestech.....
Mischni: máš naprostou pravdu, mrňousek prostě ven musí
Každopádně ty zkrášlovací procedury ti lehce závidím. Já mám oteklé nohy až po kolena, takže pro mě je teď jedno velké dobrodružství jenom vlézt do vany a zase z ní vylézt ![]()
Libko nee je to v poho!! A ty nechodíš v Bohunicích do poradny k mladému a pěknému doktorovi?
Acynko, poprvé tam byla taková mladá blonďatá doktorka - myslím, že se jmenovala Bartošová. Podruhé jsem byla u doktora - jméno jsem zapomněla, ale byl mladý, hnědovlasý, měl brýle, nebyl moc vysoký, sympaťák (na lepší popis se bohužel nezmůžu…). Tak třeba je to stejný doktor. Jak se ten tvůj jmenoval?
Ahojte pri pondeli!
Taak mame za sebou dalsi navstevu a dalsi nas dneska ceka…nejak se nam to nakupilo ![]()
Se ctvrtkem souhlasim, predpoved pocasi ale nezni moc priznive ![]()
Jinak maly zase spi po 15-30minutach, znate to nekdo??
mahule. to znám už asi 2 měsíce
.
Jinak sem potkala Monix. Kačenka je malinká a krásňoučká, maminka lehce vyšťavená, ale spokojená. Mám pozdravovat a prý se snad brzy dostane k tomu napsat sem.
Jééé - Monix žije. Doufám, že se brzy vzmuží a přijde nám ukázat Kačenku.
Mahule, acy - to je teda síla s tím spaním…
ahojky, to nám pěkně chčije co?? A to jsem domluvená na obídek ve městně, no nevím.
Jinak u nás se pořád budíme kolem páte a už mě to fakt začíná sr…
, jak já bych spinkala celou noc až do obídka ![]()
Mischni, se máš, taky bych nějak zaplula nechala se udělat krásnou ![]()
Krisulko, tééda, tak s tím Tvým výletem…to bude asi mazec, potom poreferuj
, ale jinak si to s Krisíčkem užívejte.
Ivčo co malej spinká už celou noc??
Taky jsem zvědavá na Kačenku…
Ahoooj
teda jenom vytáhnu paty, už je tady zase rušno..
![]()
Monix žije
tak to je super, doufám že przo přirazí se pochlubit.
Krisulko, výlet s pubošema závidím…třeba omládneš… ![]()
Libko tak co? Já jsem v Bohunicích taky měla krásnýho a mladýho doktora - hnedka je to všechno veselejší.......
Ševčo ty ještě nemáš na celou noc nárok, hezky stříhej metr a vzdrž…
![]()
Jinak Víťas spí celou noc, vzbudí se v 6 vyžahne flašku a pak ještě do 7 nebo do 7,30 spí.
Zdravím z Ostravy - Ivusha ![]()
Ahoj holky !
Absolutně nic nestíhám a jen vrychlosti nakukuju. Moc děkujeme za gratulace. Tady je naše Katuška :
Katy mi dává pěkně zabrat (žádná úcta k věku !
). Usíná mi během kojení, trpíme na prdíky, v noci bychmo měli prso nejraděju stále…no - začátky jsou velmi těžké. Ale když pak udělá některý ze svých ksichtíků, tak jí odpustím i to, že v noci spím jen 2 h…
Porod byl poměrně rychlý, dalo se to zvládnout. Po příchodu z porodnice se mi objevily komplikace s hojením šití a tak jsem skončila s antibiotiky (naštěstí u nich můžu kojit).
Takže všechny moc a moc zdravím a doufám, že se brzy uvidíme !!! ![]()
Monix - no hurááá, že se taky přijdete ukázat. Ještě jednou moc gratuluju, Kačenka je k sežrání a ať to holky brzo zesynchronizujete!!!
Ahoj ![]()
holky Weinberger to nebyl, tohle jmeno bych si pamatovala, treba na neho narazim priste, mozna uz zitra. Budu se dobre rozhlizet
Jsem lehce nervozni, co se bude zitra dit, pro vsechny pripady jsem si do tasky pridala nejake sladke zasoby pro doplneni energie ![]()
Monix, mala je hrooozne roztomila ![]()