Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
15.6.08 21:42

mischni, mmmm, ty budes cela krasna! :D teda, jako - jeste krasnejsi nez normalne :lol: :lol: :lol:
decka jsou kvartani…cili devataci…cili asi 15? no kazdopadne je radost s nimi diskutovat :roll: ale ty to mas denne doma, co? :lol: :lol:

acynko, tak co bazen? uz se kry lamou?

holk, dobrou, ja supajdim spat, musim brzo vstavat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.6.08 21:50

krisulko - ty seš trochu masochistka, viď? S bandou puberťáků…mě stačí ten můj a občas ještě ten tatouchův. Já chci holčičkůůů!!!
No jo, po mých krášlících procedůrách mám vždycky pocit, že je mi 20 a mám 50kg. Škoda, že to dlouho nevydrží… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
15.6.08 21:55

krisulko: náhodou už máme 18 stupňů, ale odvahu vykoupat se, sem za celej víkend nenašla!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
15.6.08 22:04

Sleduju, že není výjimka, když doktoři naměří větší miminko a ve skutečnosti je třeba o půl kila menší… Tak mě třeba ještě ve středu pošlou domů

Acynko , každopádně díky za uklidnění :) , üž jsem si začala představovat několik dní v bolestech.....

Mischni: máš naprostou pravdu, mrňousek prostě ven musí :lol: Každopádně ty zkrášlovací procedury ti lehce závidím. Já mám oteklé nohy až po kolena, takže pro mě je teď jedno velké dobrodružství jenom vlézt do vany a zase z ní vylézt :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
15.6.08 22:08

Libko nee je to v poho!! A ty nechodíš v Bohunicích do poradny k mladému a pěknému doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
15.6.08 22:15

Acynko, poprvé tam byla taková mladá blonďatá doktorka - myslím, že se jmenovala Bartošová. Podruhé jsem byla u doktora - jméno jsem zapomněla, ale byl mladý, hnědovlasý, měl brýle, nebyl moc vysoký, sympaťák (na lepší popis se bohužel nezmůžu…). Tak třeba je to stejný doktor. Jak se ten tvůj jmenoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
15.6.08 22:28

Libko přesně nevím ale nějak Veinberger nebo tak nějak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
16.6.08 13:47

Ahojte pri pondeli!
Taak mame za sebou dalsi navstevu a dalsi nas dneska ceka…nejak se nam to nakupilo :)
Se ctvrtkem souhlasim, predpoved pocasi ale nezni moc priznive :(

Jinak maly zase spi po 15-30minutach, znate to nekdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
16.6.08 14:13

mahule. to znám už asi 2 měsíce :D .
Jinak sem potkala Monix. Kačenka je malinká a krásňoučká, maminka lehce vyšťavená, ale spokojená. Mám pozdravovat a prý se snad brzy dostane k tomu napsat sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
16.6.08 22:50

Jééé - Monix žije. Doufám, že se brzy vzmuží a přijde nám ukázat Kačenku.

Mahule, acy - to je teda síla s tím spaním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
17.6.08 07:09

ahojky, to nám pěkně chčije co?? A to jsem domluvená na obídek ve městně, no nevím.

Jinak u nás se pořád budíme kolem páte a už mě to fakt začíná sr… :evil: , jak já bych spinkala celou noc až do obídka :-)))

Mischni, se máš, taky bych nějak zaplula nechala se udělat krásnou :lol:

Krisulko, tééda, tak s tím Tvým výletem…to bude asi mazec, potom poreferuj :roll: , ale jinak si to s Krisíčkem užívejte.

Ivčo co malej spinká už celou noc??

Taky jsem zvědavá na Kačenku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.6.08 11:48

Ahoooj
teda jenom vytáhnu paty, už je tady zase rušno.. :D :D :D
Monix žije :! tak to je super, doufám že przo přirazí se pochlubit.
Krisulko, výlet s pubošema závidím…třeba omládneš… :wink:
Libko tak co? Já jsem v Bohunicích taky měla krásnýho a mladýho doktora - hnedka je to všechno veselejší....... :lol: Ševčo ty ještě nemáš na celou noc nárok, hezky stříhej metr a vzdrž… :wink: :D
Jinak Víťas spí celou noc, vzbudí se v 6 vyžahne flašku a pak ještě do 7 nebo do 7,30 spí.
Zdravím z Ostravy - Ivusha :-)

• Citovat
  • Upravit
964
17.6.08 14:25

Ahoj holky !

Absolutně nic nestíhám a jen vrychlosti nakukuju. Moc děkujeme za gratulace. Tady je naše Katuška : 

Katy mi dává pěkně zabrat (žádná úcta k věku ! :) ). Usíná mi během kojení, trpíme na prdíky, v noci bychmo měli prso nejraděju stále…no - začátky jsou velmi těžké. Ale když pak udělá některý ze svých ksichtíků, tak jí odpustím i to, že v noci spím jen 2 h…

Porod byl poměrně rychlý, dalo se to zvládnout. Po příchodu z porodnice se mi objevily komplikace s hojením šití a tak jsem skončila s antibiotiky (naštěstí u nich můžu kojit).

Takže všechny moc a moc zdravím a doufám, že se brzy uvidíme !!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
17.6.08 14:53

Monix - no hurááá, že se taky přijdete ukázat. Ještě jednou moc gratuluju, Kačenka je k sežrání a ať to holky brzo zesynchronizujete!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
17.6.08 19:23

Ahoj :)

holky Weinberger to nebyl, tohle jmeno bych si pamatovala, treba na neho narazim priste, mozna uz zitra. Budu se dobre rozhlizet :) Jsem lehce nervozni, co se bude zitra dit, pro vsechny pripady jsem si do tasky pridala nejake sladke zasoby pro doplneni energie :wink:

Monix, mala je hrooozne roztomila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová